konik_testuje
9. aug 2019
1769 

Ako dopadli letné skúsenosti s dm?

Ako sa vám pozdáva toto leto? Stihli ste si ho už naplno vychutnať a pozbierať nejaké tie zážitky alebo vás dobrodružstvá ešte len čakajú? Či už patríte k prvej alebo druhej skupinke, určite mi dáte za pravdu, že do výbavy každej mamičky patrí niekoľko vecí, ktoré sú priam nutnosťou. Vlhčené utierky, opaľovací krém či dezinfekčný gél? Naše mamičky sme naladili na letnú vlnu, aby otestovali praktické, voňavé a užitočné produkty z dm drogérie.

Image title

sonya6

Viete, aký produkt bol favoritom? Ten najmenší a najmenej nápadný – balzam na pery! Ale nie iba taký hocijaký, ale s OF 30. slobodovabarbora: "Lepší balzam s faktorom som ešte nemala, má príjemnú vôňu, na perách ho skoro necítiť a nefarbí." Nepochvaľovalo si ho iba všetkých 10 mamičiek, ale v nejednom prípade bol odcudzení malými ratolesťami. Lebo veď to poznáte, malé parádnice ho skrátka nutne potrebujú ;)

Image title

biba3131

Bodovali aj vlhčené utierky. O tých by vedeli básniť mnohé mamičky, však? Zďaleka ich nepoužívame iba pri prebaľovaní, poslúžia aj na špinavé ústa od nejakých tých chrumiek či na utieranie detských rúk, ktoré vedia byť skutočne od všetkého možného i nemožného. Ruku hore, ktoré z vás ich používajú, napríklad, na odličovanie či ako všestranného pomocníka v domácnosti? Vlhčené utierky sú skrátka všemocné. Mamička bubik91 ich zhrnula takto: "Ako píšu v názve, na čistenie od hlavy až po päty, u nás funguje doslova 😊 Nesmú chýbať pri prebaľovaní, jedení alebo keď ideme von alebo niekam preč. Majú jemnú vôňu, nie sú nasiaknuté, ale príjemne jemné. Za mňa super, využívame a kupujeme ich stále."

Keď sme pri špinavých rukách, super pomocníkom je aj antibakteriálny gél, ktorý je súčasťou výbavy mnohých mamičiek. Naše testujúce mamičky si pochvaľovali nielen vôňu, ale predovšetkým šikovný dizajn a obal, vďaka ktorému možno tento gél zavesiť nielen na kočík či kabelku, ale hoci aj na kolobežku, ako to spravila lili205:

Image title

lili205

Aby bolo leto skutočne nezabudnuteľné, samozrejme, v pozitívnom zmysle, je potrebné neužívať si ho bezhlavo, ale myslieť na bezpečnosť. Opaľovacie krémy sú preto samozrejmosťou. Mamičky si pochvaľovali predovšetkým babylove sensitive krém na opaľovanie s OF 50+, ktorý je navyše praktický – taký akurát, aby sa zmestil do každej ženskej kabelky. lili205 „Hneď ma oslovila veľkosť tuby (75 ml), čo je akurát na každodenné nosenie v kabelke so sebou. Je vhodný pre citlivú detskú pokožku, bez vône, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Okrem toho je taktiež vodoodolný, s obsahom UVA a UVB filtrov a bez alkoholu.“ No úspech mali všetky testovacie "opaľováky", ktoré sa dobre rozotierali, mali praktické (aj zábavné, viď sprejový dávkovač) nanášanie a ich účinok bol na jednotku.

Image title

sonya6

A ako možno toto testovanie zhrnúť v skratke?

Plusy

  • výber produktov pre celú rodinu
  • spokojnosť s produktami na opaľovanie
  • cenovo prístupné výrobky pre každú mamičku
  • plienky na kúpanie 

katkarisko: "Keďže máme 5 mesiacov a dovolenka pri mori sa nezaobíde bez kúpania, tieto plienky som minula všetky. Top cena, super kvalita, hneď po namočení sa vyhodia, keďže sú mokré, ale zadržia všetko, čo majú a my sme boli mega spokojní 👶"

V tomto testovaní naozaj ťažko hľadať nejaké mínusy. Pri kozmetike je to skutočne ťažké, keďže čo sadne jedným, nesadne druhým. Čo vonia jednej mamičke, nevonia druhej. Tak, napríklad, taký Balea sprchový gél mal dva tábory. Ak máte rady sladké vône, prídete si na svoje. Ak nie, tak radšej siahnite po inej vôni. Podobne na tom bola aj umývacia emulzia a šampón alverde sensitiv baby - lili205: "V prvom rade mi chýbala aspoň jemná detská vôňa, keďže táto emulzia je úplne bez vône. Po nanesení na vlásky dobre pení, no mokré vlasy po nich ostanú také drsné." Keďže však ide o prírodnú kontrolovanú kozmetiku, pochvaľovali si ju práve mamičky malých bábätiek a detí s citlivou pokožkou či kožnými problémami, ako píše bibyke: "Musím priznať, že tento výrobok ma zo všetkých prekvapil najviac. Moji obaja synovia majú, dá sa povedať od narodenia, citlivú atopickú pokožku, čiže som sa zozačiatku aj bála okúpať ich týmto výrobkom, ale príjemne ma prekvapil, pretože ho používame dodnes a deti naň zareagovali pozitívne. Žiadne vyrážky, začervenania, nič. A mamičky atopikov mi dajú určite za pravdu, že nájsť vhodnú kozmetiku pre takéto detičky je veľmi ťažké. "

Mínusy

  • vône produktov, ktoré nesadnú každému
  • niektoré mamičky zaznamenali lepivosť opaľovacích prípravkov

Mamičky testovali naozaj veľké množstvo produktov. Okrem hore spomínaných to boli ešte jednorazové podbradníky, detský riad v podobe lyžičiek a tanierika či telová kozmetika pre dospelých. Veríme, že sa mamičky vďaka tomuto testovaniu naladili na letnú vlnu a našli si svojich favoritov. Veď ako napísala slobodovabarbora: "A určite niektoré moje doteraz obľúbené produkty vymením za nejaké z týchto, lebo sú skvelé."

Všetky ostatné recenzie nájdete pod označením #test_dm23 alebo v diskusiách: https://i.modrykonik.sk/dm23_diskusie 🙂

Komentár bol odstránený

Začni písať komentár...

Odošli