konik_testuje
18. aug 2021
128 

Čistiaca sila Cifu v umývačke riadu

„Cif? Do umývačky? Čože?!” Neraz sme sa stretli práve s touto reakciou, keď sme niekomu prezradili, že v našej redakcii práve testujeme kapsule do umývačky riadu značky Cif. Niet divu. O čistiacich schopnostiach Cifu v našich zemepisných šírkach nepochybuje snáď nikto. Je takým štandardným inventárom azda v každej domácnosti. Vôňa citrónového prášku ma v priebehu pár sekúnd prenesie do detstva. V babičkinej kuchyni nikdy nechýbal. Spolu s receptami dedili ženy v našej rodine aj tip na nezastupiteľného pomocníka (nielen) v kuchyni. Ale kapsule Cif Premium All in 1 kapsule 1boli i pre nás novinkou.

V našej firme sa denne premelie množstvo ľudí. Tu kávička, tu zákusok, nejaký ten obedík, ďalšia káva… A tak sa nám tu riady zbierajú a našim najvyťaženejším kancelárskym pomocníkom je práve umývačka riadu. S veľkým napätím sme všetci očakávali, ako si s našimi taniermi, kávovou usadeninou či hrnčekmi od čierneho čaju kapsule Cif Premium All in 1  poradia. Testovanie sme rozbehli aj v domácich podmienkach. Pretože v práci akosi nepečieme kačičku, zákusky a ani tak často nepijeme z pohárov na víno. 

Stoja kapsule Cif za vyskúšanie?

Musíme skonštatovať, že Cif nesklamal.  Zaschnuté nečistoty síce na eko programe občas odolali, no pri vyšších teplotách bol riad dokonale čistý. Kapsule Cif sa i pri kratších, šetrnejších programoch rozpustili úplne, čím nás veľmi milo prekvapili. 

Obzvlášť kladne hodnotíme príjemnú vôňu, ktorá sa rozvanie po kuchyni, v momente ako pootvoríte dvierka na umývačke. Takto si predstavujeme vôňu čistoty 🙂  Spočiatku sme sa báli, či nebude riad príliš voňavý, aby nenapáchli od neho aj potraviny. No naše obavy boli zbytočné. Príbory i poháre sa po umytí veľmi pekne lesknú, sú bez šmúh a chlórových bodiek.  

Veľmi milým bonusom je fakt, že sú biologicky odbúrateľné a teda šetrné k životnému prostrediu. A to i vďaka plne recyklovateľnému obalu.

V pomere cena - kvalita patria kapsule Cif Premium All in 1 určite ku špičke vo svojej kategórii a s čistým svedomím vám ich odporúčame. Dobre umývajú, pekne voňajú, úplne sa rozpúšťajú aj pri eko programoch a šetrnosť k životnému prostrediu je čerešničkou na torte. 

#test_cif_kapsule #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli