konik_testuje
13. jún 2022
440 

Leto, bazény, slniečko, vychladené drinky, opálené líčka, odhalené sexy telá…

A ani to pivo si dať, nech to sexy telo, na ktorom sme posledné dva mesiace v rôznych plavkových výzvach makali, neoblapí integrované plávacie koleso. Nemilá predstava. Obetovať osvieženie za cenu plochého bruška či ploché bruško za cenu jedného fajného oroseného?

Ani jedno, ani druhé. Najväčšími nepriateľmi chudnutia sú cukry a alkohol. Ale! Zlatý Bažant prišiel s novinkou, po ktorej nielen môžete sadnúť za volant, ale ani bruško radikálne nezmení rozmery.

Naša redakcia za vás vyskúšala Zlatý Bažant Radler Svieži s 0,0 % alkoholu. Sľubujú 0,0 % alkoholu, o 30 % menej cukru oproti základnej rade Radlerov a dokonca, Zlatý Bažant Radler Svieži Jablkový aj zloženie bez lepku. Oba navyše zo 100 % prírodných surovím. Poviete si: „Bez alkoholu, bez cukru, bez lepku, bez chuti…” Ani náhodou. Obe príchute sú naozaj výborne vyladené.

V redakcií sme ich vyskúšali všetci. Ako obstáli?

Hodnotíme ich určite na jednotku. Niekomu viac zachutil Svieži Jablkový, inému zas Pšeničný Citrón. Mnohých práve Zlatý Bažant Radler Svieži 0,0 % Jablkový23 prekvapil. Jednému pripomínal chuťou štrúdľu od babičky, ďalšiemu jablkový mušt. Všetci sme sa ale zhodli, že napriek tomu, že jablková príchuť nám na prvé počutie príliš k radleru nesedela, chuťová skúška nás presvedčila, že mal byť na trhu už dávno. 

Ochutnávka príchute Pšeničný Citrón sa niesla v duchu očakávania. Veď predsa všetci poznáme starú dobrú klasiku - citrónové radlery. Niekým milované, niekým zatracované. Nás sa tu zišlo pár takých, ktorí nie príliš práve citrónovej príchuti fandia. A na naše prekvapenie, Zlatý Bažant Radler Svieži 0,0 % Pšeničný Citrón 26vyvrátil všetky naše predsudky, ktoré sme voči nemu mali. Špecifická chuť pšeničného piva ho povýšila medzi výnimočne chutné varianty radlerov, pričom mnohí z nás pri iných citrónových nealko pivách bojujú s pocitom umelej príchute. To ale nie je prípad Pšeničného Citrónu od Zlatého Bažanta. Celkovo je chuť zaujímavá, ale nijak extrémne citrónová, a čo je hlavné, vôbec nie umelá. 

Ani jeden z testovaných radlerov nie je presladený, čo odráža znížené množstvo cukru v nich. Sú preto naozaj osviežujúce a počas teplých letných dní ideálne, keď nemáte chuť na čistú vodu. Hlava sa vám po nich nezamotá, keďže sú bez alkoholu a pokojne si môžete dať jeden od smädu a ďalší pre chuť, ako to robia praví pivári. Pri vode, na grilovačke, za odmenu po športovom výkone, … Chutia vždy skvelo.

Za redakciu Modrého koníka hodnotíme Zlatý Bažat Rader 0,0 % Svieži v príchutiach Jablko a Pšeničný Citrón piatimi hviezdičkami. Každá z príchutí si našla svojho verného fanúšika. Obe milo prekvapili predovšetkým chuťou, ktorá sa, vďaka menšiemu podielu cukru, výrazne líši od bežných radlerov a dožičí výrazne lepšie osvieženie. Chutia vychladené, aj pri izbovej teplote. Oceňujeme tiež lákavý dizajn plechoviek, keďže aj pri nápojoch platí, že konzumujeme primárne očami. 

Na zdravie!

#test_zlatybazant4

Začni písať komentár...

Odošli