konik_testuje
10. júl 2023
1170 

Skúsenosti s letnými nákupmi cez e-shop ASKO – NÁBYTOK

Leto je tu a s ním prichádzajú slnečné dni, ktoré nás lákajú von, na terasy, záhrady a balkóny, aby sme si užili tú pravú letnú atmosféru. Je to čas, keď si môžeme dovoliť viac zmyselnosti a farieb v našom domove, a to práve prostredníctvom menších doplnkov, ktoré nám spríjemnia každú chvíľu. Od farebných vankúšov, cez štýlové poháre na letný drink až po jemné dekoratívne sviečky či svetielka. Existuje nespočetne veľa možností, ako si spestriť a skrášliť svoje dni. Nakupovanie cez internet nám rozšírilo možnosti, ako si vybrať tovar presne podľa nášho vkusu. Aby však po veľkom nadšení z objavenia toho pravého kúsku nenasledovalo obrovské sklamanie, mali by ste nakupovať na overených e-shopoch. A vy si budete môcť nákup na jednom takom e-shope vyskúšať.

Čo budeme testovať

ASKO – NÁBYTOK33patrí medzi najväčších domácich predajcov nábytku. Jeho tradícia siaha až do roku 1991, kedy bola otvorená prvá predajňa v Prahe. V roku 2006 expandovali na slovenský trh, kedy sa otvorila prvá predajňa v Nitre. S heslom „Nábytok pre všetkých“ ponúka v 8 predajniach po celej Slovenskej republike kompletný sortiment vybavenia domácnosti, bytových doplnkov a kuchýň na mieru. 

S cieľom umožniť nákup ponúkaného sortimentu aj on-line, z pohodlia domova, prevádzkuje ASKO - NÁBYTOK od roku 2009 e-shop, ktorý neustále zvyšuje skladovú zásobu produktov a tak je až 95 % produktov skladom. Ponúkajú expedíciu do jedného pracovného dňa, alebo môžete využiť službu Click&Collect  a zdarma si vyzdvihnúť tovar na jednom z 8 kamenných predajní ASKO - NÁBYTOK. Prostredníctvom chatu je možné okamžite komunikovať s odborníkmi, ktorí ochotne pomôžu s výberom produktov, dopravou alebo napríklad reklamáciou. Zákazníkom pomáha s on-line nákupom aj tzv. kombinovanie produktov, ktoré im ponúka také kúsky, ktoré sa skvele dopĺňajú s prezeraným tovarom.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 3 ženy, ktoré milujú skrášľovať svoje domovy bez toho, aby sa z nich museli pohnúť. Ak sú e-shopy tvojim rajónom, v ktorom sa dokonale vyznáš, letné dni berieš ako šancu zútulniť svoj domov alebo len chceš nejakú drobnosť, ktorá by ti urobila radosť, toto testovanie je pre teba ako stvorené. 

Ženy, ktoré na toto testovanie vyberieme od nás dostanú 10 € poukážku na nákup drobných bytových doplnkov a ich úlohou bude sprostredkovať skúsenosť s nákupom prostredníctvom e-shopu ASKO – NÁBYTOK. 

Zľavový kód platí na všetky produkty v e-shope, no nedá sa kombinovať s inými marketinovými akciami alebo vernostným programom. 

Ak si sa v popise vyššie našla a dokážeš nám svoju skúsenosť odprezentovať nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií, hľadáme práve teba. Žena, ktorá sa prihlási berie na vedomie, že je potrebné spraviť objednávku v sume minimálne 11 Eur, z ktorej jej bude odpočítaná suma 10 € (hodnota poukážky). Vzniknú jej tak vlastné náklady minimálne v hodnote 1 € + náklady na dopravu a prihlásením sa do testovania s týmito nákladmi súhlasí. 

Ako sa zapojiť

Ak by si sa rada stala súčasťou tohto testovania, vlož nám do komentára pod článok fotografiu, ktorá podľa teba vystihuje pravú letnú atmosféru vďaka dômyselne použitým doplnkom, svetielkam, prestieraniu či obľúbený letný drink v obľúbenom pohári. Nemusí to byť nič veľkolepé, ukáž nám to, čo podľa teba robí leto letom. 

Zapojiť sa je možné do nedele 16.7.2023. V priebehu týždňa potom vyberieme 3 ženy, ktoré potešíme a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte. 

Držíme vám palce 🙂

konik_testuje

#test_asko_nabytok2


Zdroj fotografií: asko.sk

Ruzovy Gin tonic 🙂

10. júl 2023

Večerné sedenie na terase a dobrý drink s hudbou ❣️

10. júl 2023

Káva na terase..to je môj letný relax... samozrejme aj iný nápoj 😄🥂

10. júl 2023

kava na teraske

10. júl 2023

Toto je letná pohoda 🙂

10. júl 2023

Pri fontáne na terase s pivom alebo drinkom a priateľmi

10. júl 2023

Táto žltá je pre mňa leto 🥰

10. júl 2023

Pre mňa leto znamená urobiť si kávičku a vziať si do ruky dobrú knihu z mojej vyzdobenej knižnice 😊

10. júl 2023

Naše obľúbené 🍹.

10. júl 2023

Keď môžme byt u starkej na dedine s rodinou 🥰

10. júl 2023

Toto je podľa mňa práva letná atmosféra. Kočíkovanie v lete, kraťasy a krátke tričká... ❤️

11. júl 2023

Nech sa páči, je tam aj drink, aj letná pohodička 😄

11. júl 2023

Moje leto😊

11. júl 2023

Letné kvietky na krásnom stole v byte alebo na záhrade su prekrásnou dekoráciou pre potešenie duše 🤗

12. júl 2023

Pohoda, slnko, posedenie na pohodlnych stolickach, pri dobrej rannej kavicke..

12. júl 2023

Posedenie na terase s kávou či čokoľvek na čo je chuť ...či grilovacka s priateľmi ideálne podvečer keď zapnem na terase svetielka urobí to atmosféru 😍

12. júl 2023

Pre mňa je leto toto:

12. júl 2023

Zmrzlinovy pohár 👌

12. júl 2023

Pravá letná atmosféra je určite s rodinou a priateľmi pri dobrej grilovačke.

13. júl 2023

Pre mňa takéto miesto ...krásna boho terasa s kávičkou

13. júl 2023

Takéto letné dni na záhrade s priateľmi a deťmi 🥰

13. júl 2023

Čo viac symbolizuje leto ako sladké ovocie zo záhradky?
Keďže prerábame s priateľom domček, nové doplnky by sa nám zišli 🙂

13. júl 2023

Moj oblubeny letny drink sa vola "Co zahrada dala" - robim si smoothie podla toho, co prave dozrieva, dnes to bolo ribezlove 🙂 Vsetko v nom namixovane je zo zahrady (okrem bananu, ten mi zatial v zahrade nerastie 🙂)

14. júl 2023

Ako vonia leto

Ako tráva pokosená,
ako zrelá jahoda,
ako suché kopy sena,
ako prvá úroda.

Ako povzbudivá mäta,
rozkvitnutá záhradka -
to všetko sú vône leta -
aj zmrzlina presladká.

🥰❤️☀️🍉🍦🍓🥀🌊

17. júl 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@77mery77, @balkica, @biankinka, @brmbolina, @elisela, @ivanakubranska, @julia1306, @juliafillova, @karin6, @lenradka, @lizatko1009, @lucifera, @mariadarina, @martapir, @misena91, @miss_alex_andra_, @natalll, @neznama1234, @simonavargova, @simsica, @sisi60, @suzanqa_aa, @tichanska1, @zuzanka2588

19. júl 2023

Dakujem.

19. júl 2023

Začni písať komentár...

Odošli