kvadrinkaaa
23. aug 2020
215 

Vôňa všade naokolo 🐻

Bola som práve na kúpalisku a relaxovala, keď som si prečítala dobrú správu, že som bola vybratá na testovanie voňavého Coccolina. Veľmi som sa potešila.

O týždeň mi prišiel balíček, kde bol prací gél a dva druhy aviváže. 

Hneď som odložila svoje zásoby a začala som prať s Cocolino.

Praci gél Coccolino care ma hneď zaujal svojou malou fľašou, šikovným uzáverom a svojou vôňou. Prací gél má zachovávať farby, udržovať tvar a chrániť vlákna.

Jeden deň som bielizeň oprala pracím gélom a nedala som aviváž. Bielizeň sa sušila na balkóne a po vyschnutí extra nevoňala. Mala iba vôňu čerstvého vzduchu. Praci gél opral bielizeň dobre, odstránil bežné škvrny, ale zázraky sa nekonali. Staré fľaky neodstráni. Čo sa týka pracieho gélu, mám iných favoritov. 

Prvý týždeň som používala aviváž Fresh Sky. Praktická fľaška je 100 % recyklovateľná. Jej veľkosť je viac ako prijateľná a má šikovný uzáver.

Mám 7 kg práčku a stačilo pol uzávera, aby bola bielizeň mäkká, ošetrená a voňavá. Keď som dala jeden plný uzáver, bielizeň bola prevoňaná a vôňa sa držala na oblečení veľmi dlho. Aj teraz cítim sviežu vôňu na pyžame. Vôňa je príjemná, no proste neodolateľná. Verím, že so mnou súhlasí mnoho mamičiek, ktoré už našli túto parádu. Stále mám nutkanie ovoniavať oblečenie. 💙 Bielizeň je po vyschnutí jemná na dotyk, mäkká a ľahko sa mi ukladala. Mimochodom, ukladanie oblečenia a iných vecí nemám v obľube, ale s Cocolino to išlo ľahšie. 😊 Túto aviváž už nič neprekoná a je jasné, že zostáva v našej domácnosti. 

Druhý týždeň som používala aviváž Heavenly Nectar. Keď som prvýkrát otvorila fľašku, vôňa bola intenzívna a vtieravá. Niečo mi na nej vadilo, ale uvedomovala som si, že vôňa po opratí bielizne je vždy iná. 

Veľmi ma bavia tieto nové fľašky, ktoré sú, ako som spomínala, zo 100 % recyklovateľného plastu. Aviváž ma nesklamala a po vyvesení bielizne na balkón sa vôňa vznášala snáď všade naokolo. Nejeden raz som zacítila vôňu bielizne z vedľajšieho balkóna, tak verím, že aj vôňa novinky Coccolina niekoho príjemné pošteklila v nose. Bielizeň bola čistá, mäkká, farebná a dostala kvalitnú starostlivosť. 

Ďakujem za možnosť testovať tieto príjemné produkty, ktoré mi spestrili dni. 

#recenzia

#test_coccolino

Začni písať komentár...

Odošli