Ako odstrániť z obľúbených používateľov so zrušeným účtom?
V sekcii obľúbený mám aj užívateľov, ktorí si zrušili účet. Ako ich môžem odstrániť z obľúbených? Nie je pri nich tá možnosť.
Fúú už tam mám 3 takých a do sekcie obľúbený máš obmedzený počet ľudí.
@kvietok173 ked kliknes na profil,ktory chces odobrat z oblubenych,tak vpravo hore je tlacitko,odober z oblubenych,kliknes a je to.
@kvietok173 ked kliknes na profil,ktory chces odobrat z oblubenych,tak vpravo hore je tlacitko,odober z oblubenych,kliknes a je to.
@tundra ak sú ale zrušení, tak sa im na profil nedostane...
@tundra pri zrušených účtoch to nejde a ani admini to nevedia odstrániť. Aj toto by mohli poriešiť
@tundra Ano ak ma zrušený účet už sa to nedá
@tundra Ano ak ma zrušený účet už sa to nedá
@kvietok173 neviem,ako som to spravil,ale h2 zrusili ucet a vymazal som ju z oblubenych + este par,co tu nie su.
@kvietok173 @stellarstar https://www.modrykonik.sk/faq/ako-pridam-pouzivatelku-k-svojim-oblubenym/ Tam nájdeš aj info ako odobrať používateľa z obľúbených pri zrušenom profile.
@kvietok173 @stellarstar Tam nájdeš aj info ako odobrať používateľa z obľúbených pri zrušenom profile.
@anonym_c7fa50 dakujem vyskusam
ozaj aj h2 tu bola
co sa stalo s nuysikou - mne tato epizoda usla, zrazu tu len nebola a udajne si ucet nezrusila sama. vie niekto blizsie info?
ozaj aj h2 tu bola
co sa stalo s nuysikou - mne tato epizoda usla, zrazu tu len nebola a udajne si ucet nezrusila sama. vie niekto blizsie info?
@anonym_4c1f1c bola "prehnane úprimná" tak ju zrušili ☹

Nijak