lalai
5. dec 2017
261 

Zažiariť s Golden Mask od NUANCE

Mnohé si povieme, že po tridsiatke život ešte len začína a áno je to tak! Nepopieram. Mám muža, dve deti, domácnosť, na konte nespočetné množstvo prebdených nocí, sĺz, šťastia, smiechu, radosti.  Život ide svojim tempom a nepopierateľne s tým, ako deti rastú my starneme. Preto možnosť skúsiť kozmetiku od Nuance bola výzva a potešenie zároveň.

Golden Mask Nuance je doslova zlatá. Nie len na pohľad. Má neskutočne krásnu jemnú vôňu. Výťažok z jantáru dodáva maske tú jedinečnú zlatú farbu a pôsobí ako silný antioxidant. Okrem neho obsahuje patentovanú zložku REPULPAMI ER z kvetov bieleho ibišteka a plodov baobabu, ktorá má intenzívny hydratačný a spevňujúci účinok a zároveň pôsobí proti vráskam.

Extrakty z červeného viniča a pagaštanu konského podporujú mikrocirkuláciu, a tým pomáhajú pleti udržať si mladistvý vzhľad. Výťažok z ginkga dvojlaločného vďaka svojim antioxidačným účinkom pôsobí proti prejavom starnutia pleti.

Pleťová maska je vhodná pre dámy, ktoré majú už výrazné a hlboké vrásky, prípadne majú povädnuté kontúry na pleti.  Hlavne kvôli očakávanému efektu. Ak tieto problémy nemáte ťažko uvidíte želaný výsledok.

Práve preto som sa rozhodla do testovania zapojiť aj moju maminu. Predsa len je to už babička a zlatú starostlivosť si zaslúži. Súbežne s ňou som masku samozrejme testovala aj ja.

V dnešnej uponáhľanej dobe je skvelé, že masku stačí aplikovať 1x do týždňa.

Testovali sme 3 týždne. Je to dosť krátka doba na viditeľné zlepšenie pleti, ale pokračujeme s testovaním a sledujeme.  Čo môžem potvrdiť už teraz je, že po aplikácii krému je pleť  na dotyk hladšia, nie je suchá a je rozžiarená.

Micelárna voda Nuance

Tento produkt je pre mňa osobne zázrak z neba. Konečne micelárna voda, ktorá neštípe v očiach. Naozaj som mala problém nájsť na trhu vodu, ktorá by ma počas odličovania očí neštípala (aspoň teda mňa). Ale je tu a je úžasná. Pleť nevysušuje, krásne vonia a ako aplikátor má pumpičku takže sa Vám v taške nevyleje. Jednoducho stlačíte a máte 

potrebné množstvo na očistenie pleti. Ak sa samozrejme aj odličujete je potrebné 

množstvo na Vás.

Ak ste praktické ženy táto voda je pre Vás. V jednom kroku pleť odlíči a vyčistí. V popise dokonca píšu, že sa nemusí pleť umývať takže je skvelá aj na cesty. Ja osobne si ale tvár vodou vždy umyjem. Asi zvyk.

Zhrnutie:

Micelárnu vodu 100% odporúčam. Splnila očakávania, od vzhľadu, prevedenia, jednoduchosti použitia až po krásnu čistú pleť a očí bez podráždenia. Zlatá maska Nuance je výrobok na úrovni a svojim zložením dodáva čo sľubuje. Liftingový efekt bude možné z môjho pohľadu hodnotiť trošku neskôr.

Pozitíva:

  • príjemné vône oboch produktov
  • pocit hladkej a jasnej pokožky po aplikácii (Zlatá maska)
  • oči bez podráždenia (Micelárna voda)
  • aplikácia 1x týždenne

Negatíva:

  • zjemnenie vrások sme zatiaľ nezaznamenali no pripisujem to krátkej dobe použitia

#test_nuance3

Začni písať komentár...

Odošli