Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lasdeni
    2. nov 2019    Čítané 203x

    Začalo obdobie, ktoré je známe nádchou, prechladnutím, jednoducho chorobami. Pre mňa a pre moju rodinku je čaj prevenciou a súčasťou každého dňa. Čo si predstavím, keď niekto povie ČAJ? Jednoznačne MISTRAL!

    Dostala sa ku mne správa, kde prebieha súťaž o testovanie čaju MISTRAL, a ja som bola rozhodnutá sa zapojiť. Moja prvá súťaž a hneď takto úspešná. A ešte k tomu Bylinkové čaje 😍

    ...a zazvonil zvonček a prišiel kuriér s MISTRAL čajom.

    A•obsah balíka

    B•druhy a zloženia 

    C•recenzia a hodnotenie

    D•záver

    A.  Po otvorení balíka s nenormálným nadšením ma prekvapilo množstvo. 3 druhy čajov a z každého druhu 2 krabičky. Ďalšou vecou bol ako darček pohár Mistral, ktorý bol čerešničkou na torte. A začalo objavovanie, spoznávanie a testovanie.

    B.        1. Mistral čaj PRIEDUŠKOVÝ s Lipovým kvetom - pre mňa top! Čaj na dýchacie cesty, kašeľ a priedušky. Počas testovania som bola nachladená a bez akýchkoľvek liekov som sa z toho dostala s týmto úžasným čajom. Obsahuje množstvo bylín, ako napr. tymián, fenikel, lipu, anyzu... Čo jednoznačne znamená, čaj na upokojenie. 

              2. Mistral čaj UROLOGICKÝ s Brusnicami - močové cesty a obličky. Ďalšia úžasná prevencia! Vysoký obsah brusníc, žihľavy, ibišteka, mäty, brezy...  Pomáha k správnej funkcií močových ciest, odvodneniu organizmu. Chutný, jemný, lahodný.

            3. Mistral čaj NACHLADNUTIE so zázvorom a šípkou -  chrípka, kašeľ, nachladnutie. Obsahuje zázvor, rooibos, šípka, mäta, čakanku, rakytník... Podporuje dýchacie cesty, prírodná obranyschopnosť, poskytuje úľavu. Lahodný, svieži, jemne štípe na koreni jazyka.

    C. Môj názor: 1. PRIEDUŠKOVÝ - najlahodnejsia chuť, jemná chuť, všetko v ňom k sebe ladí, pila som ho nesladený (čo je u mňa nezvyk), ale vôbec som necítila, že mi v ňom niečo chýba! DO-KO-NA-LÝ! 

                            2. UROLOGICKÝ - ako prvé by som chcela vypichnúť vysoký obsah brusníc v čaji, až 25 %, čo je fakt dosť na to, že iné čaje majú nejakých 5 %. Ja brusnice môžem, a veľmi. Vyhovovalo mi to, že ich aj cítim. Jemne sladká chuť čaju, je lahodný, jemný a zároveň zaujímavý.

                          3. NACHLADNUTIE - ja osobne zázvor nemusím, viac ho testovala moja polovička, ktorá zázvorové čaje miluje. Pre neho to bol top topov. Ja som si do čajíka pridala lyžicu domáceho medu, čo ho troška zjemnilo, no, samozrejme, na konci jazyka som cítila štípanie zázvoru. Na mňa je silný 😜 

    V našej rodine vyhrali fakt asi všetky tieto príchute. 

    D. Záver: Po tomto testovaní som sa fakt naučila, čo správny čaj má obsahovať a ako má chutiť. Tú lahodnú chuť týchto bylinkových čajov som si naozaj zamilovala a viem, že pri tejto značke aj ostanem. 

    Pre moju rodinu chcem len to najlepšie, prevencia je dôležitá, a preto som verná týmto čajom celoročne.

    Ďakujem za príležitosť, možnosť a hlavne za vedomosti, ktoré som nadobudla vďaka týmto čajom. Vrelo ich odporúčam!

    Bolo mi cťou.

    "D"

    lasdeni
    Správa bola zmenená    26. okt 2019    

    Ževraj posledná slnečná a tepla sobota.💛🍂
    Keďže je vonku teplejšie ako dnu, tak som si vychutnala Urologicky MISTRAL čaj, vonku na záhrade. 💛👌🏼

    Počasie, ktoré nás teraz čaká, je zradné a preto pre svoje telo chcem to najlepšie. My ženy máme často "svoje" problemy, tak každej odporúčam tento čajík s vysokým obsahom brusníc, žihľavy, mäty,..

    Ja som si do môjho pridala čerstvú domácu mätu, kým ju ešte v záhrade máme .
    Tento lahodný ☕ určite odporúčam každej žene, ktorá miluje svoje telo 💛👌🏼☕😅🍂 #test_mistral2

    Krásny deň 🌻🍁☀️

    Dobre ráno! 💎
    Dnes ráno som si spravila Mistral čaj Prieduškový s Lipovým kvetom. Vonku ešte prevláda slnečné počasie a príjemné teploty, ale moje dýchacie cesty a priedušky tvrdia opak. Preventívne ku každodenným vitamínom som zvolila aj tento čaj, ktorý má utíšujuci účinok.
    #test_mistral2 sú pre mňa najviac TOP čaje, keďže vždy preferujem bylinkové pred ovocnými.

    ☕ Tento čaj chuti mimoriadne lahodne. Ako aj iné čaje mistral. 🍁🍂🕯️

    NEDEĽA 👨‍👩‍👧‍👦🍂🍁☕
    Dnes testujem #test_mistral2 Nachladnutie so zázvorom a šípkami. Ja, ako veľký nepriateľ zázvoru, fakt testujem tento čaj a môžem povedať, že iný na chorobu si ani nekúpim. Nachladená, zasoplená a s boľavým hrdlom, pijem tento čaj a FAKT zaberá. 😍 Dnes je to už 2 čajík od rána a do večera to ešte stihnem. 🕯️
    Krásnu nedeľu a MISTRAL čajom . "D" 💛
    V spojení tohto ročného obdobia a chorôb je tento čaj NO.1 ‼️

    lasdeni
    Správa bola zmenená    14. okt 2019    

    #test_mistral2
    Dnes mi prišiel balíček s MISTRAL čajom. Ihneď som ho aj skúšala a bol výborný 😍 teším sa na ďalšie.
    Testovanie čajov MISTRAL na jeseň je najviac! 🍂☕ @konik_testuje