laskavbrusku
9. okt 2020
128 

Verbena - prírodné poklady 💎

Už niekoľko rokov som zbláznená do byliniek. Nie sú to len prázdne slová. Sú to skúsenosti, ktoré hovoria za všetko. Okolnosti v mojom živote ma prirodzene priviedli ku bylinkám, ako ku prírodnej medicíne. Nepatrím ku ženám, ktoré by boli vo svojom okolí známe striktným dodržiavaním zdravého životného štýlu. Jednoducho, objavila som silu prírodných pokladov, akými pre mňa bylinky bezpochyby sú. 

Začala som bylinkovými tinktúrami, ktoré som si kupovala a kvapkala do vody. Neskôr som v prírode sama začala vyhľadávať bylinky a doma som si pre našu potrebu vyrobila sirupy do vody, začala som zbierať medvedí cesnak a vyrábať z neho pesto a rôzne chutné pomazánky, či polievky. Začala som vo svojej vznikajúcej záhradke pestovať levanduľu a malej dcérke som z nej vyrobila prírodný repelent proti komárom. Dokonca aj mamou som sa stala, po 4 rokoch snaženia sa a ozdravení môjho tela, práve vďaka  bylinkám, keďže ani hormonálna liečba nepomáhala. Dnes už čakám druhé bábätko a to napriek diagnóze PCO (polycystické vaječníky), po odstránení jedného vajíčkovodu z dôvodu mimomaternicového tehotenstva a dokonca s nepriechodným vaječníkom, ktorý sa zjavne aj vďaka sile byliniek spriechodnil. 😊 Nečakajte však, že bylinky svoje účinky odhalia okamžite ako tabletky. Bylinky na telo pôsobia totiž komplexnejšie a dlhodobejšie. 

                                                 Zber Medvedieho cesnaku.

                                       Výroba domáceho bazového sirupu.

                                          Polievka z Medvedieho cesnaku.

Značka Verbena je už dlhú dobu známa svojimi prírodnými bylinkovými cukríkmi. Teraz najnovšie zaradili do svojho bohatého výberu cukríkov bylinkové sušienky

Bylinkové sušienky sú v dvoch dostupných baleniach v 90g a 40g. Možnosť výberu z dvoch možností balenia hodnotím veľmi pozitívne, nakoľko 40g balenie si beriem so sebou do kabelky, keď sa prechádzam len ja a moja 5 mesačná dcérka. Po väčšom balení siahnem, keď sa vyberieme na rodinný výlet alebo si sušienky dáme s manželom ku káve. 

  • všetky sušienky sú bez farbív a palmového tuku,
  • zdravá verzia keksíkov ku kávičke, či čaju,
  • obsahujú vlákninu a množstvo vitamínov. 

Mala som možnosť ochutnať tieto príchute: Levanduľové s kúskami čučoriedok, Rakytníkové s kúskami pomaranča a Bázové s kúskami amerických brusníc

Každá príchuť má svoje špecifiká či už pre chuťové poháriky, ale aj každá príchuť blahodárne pôsobí na niečo iné v našom organizme. Odporúčam naozaj vyskúšať každú príchuť a intuitívne nechať telo rozhodnúť za seba. Môj výber je jasný - chutili nám všetky 😁 Doslova každý deň som sa našla v inej príchuti. 

Z cukríkov som mala možnosť ochutnať: Šalviové, ŠípkovéLevanduľové s čučoriedkou.

Všetky príchute cukríkov od Verbeny chutia šťavnato a musím aj podotknúť, že každá príchuť sa mi zapáčila. U mňa jasne vyhrala príchuť Levanduľová s čučoriedkou

Levanduľa pôsobí upokojujúco a to veľmi oceňujem, keďže ako mamina často neviem kde mi hlava stojí. A tá chuť - ako sa hovorí lepšie raz vyskúšať, ako stokrát počuť! 

Pri bolesti hrdla sa mi skutočne osvedčili Furé v 32g balení v dostupnej príchuti EkalyptusZázvor.

Pre mňa vyhráva príchuť Zázvor obohatený o vitamín C s medom. Zahrieva organizmus a zlepšuje jeho prekrvenie čo ja osobne oceňujem v tomto chladnom jesennom období. 🍂🍁 A tá chuť! 🤤 Odporúčam vyskúšať s dobrým čajíkom. 🙂 Na svoje si prídu aj ľudia, ktorý inak zázvor neobľubujú a ja som živým dôkazom.

Príchuť Eukalyptus je správnym výberom pri bolesti hrdla a ďasien. Aj po ňom som siahla pri rannej bolesti hrdla. 

Najnovšie som zvedavá aké nové príchute zaradí Verbena do svojho výberu a skutočne rada vyskúšam. 😊 Budem sa tešiť! 

#test_verbena2 #recenzia #verbena_cukriky_skusenosti #verbena_susienky_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli