lekorica
7. aug 2020
123 

Ako sa Radler Light u nás uchytil

Aké to bolo prekvapenie, keď sa jeden júlový pondelok objavil pred našou bránou kuriér s krabicou plnou Radlera Light s novými príchuťami. Krabica bola taká ťažká, že mi s ňou musel pomôcť manžel. Po rozbalení nás čakalo príjemné prekvapenie v podobe 36 plechoviek tohto príjemného nápoja. Testovali sme tri druhy 0,0 % pivka s novými príchuťami a s o 30 % menej cukru než klasická verzia. Testovala celá rodina aj priatelia.

Ako prvé sme po vychladení otvorili Tmavý Citrón, ktorý ma zaujal čokoládovo-karamelovým tónom, sladkastou chuťou a jemnou horkosťou tmavého pivka. Posledný kus tohto nápoja som vypila na chate, kde sa chladil v horskom potôčku pod Kremnickými horami.

Ďalšia príchuť Mirabelka Estragón ma zaujala príjemnou príchuťou týchto drobných sliviek, ktoré mám, mimochodom, veľmi rada. Aromatický estragón podčiarkuje príjemnú horkosť svetlého piva.

Nakoniec Mandarínka Jazmín ponúka kombináciu lahodnej mandarínky s jemne kvetovou arómou japonského jazmínu. Tieto dopĺňajú horkastú chuť svetlého piva.

Keď to tak zhrniem, favoritom je u mňa Mirabel Estragón, tesne v závese Tmavý citrón a najmenej ma oslovila Mandarínka Jazmín.
Veľkou výhodou je, že takýto nápoj si môžu dopriať aj vodiči, keďže tento nápoj obsahuje 0,0 % alkoholu. A v neposlednej rade môžete okrem príjemného osvieženia vyhrať aj zaujímavé ceny v súťaži Veľká letná súťaž s Radlerom 0,0 %, ktorá trvá až do 31.08.2020.

#test_zlatybazant2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli