Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prosím Vás, som prvý krát na očr, ako sa to ukončuje ? Keď chcem dať zajtra decká už do škôlky a ísť do práce, musím ísť k dr pre papier ? Ked robím ráno od 7.30 a dr ordinuje od 7.30, ako to funguje ? Môžem ísť do práce ešte v ten deň alebo až na ďalší ? Alebo môžem k dr napríklad až v stredu po práci, vtedy ordinuje dlhšie a ukončí to spätne ? Poraďte prosím lebo ja sa v tomto fakt nevyznám 🙏🏻

    Neviete ako to teraz je so skolkarmi ked ja som pozitivna na covid ? Mozu deti do skolky ked nemaju priznaky ? ucitelka povedala ze asi mozu ale mam si pozriet co pisu na stranke a na stranke nic ohladne toho neviem najst, tak neviem ci ich tam zajtra poslat alebo nie

    Nezáleží na tom, čo sa ti stane, ale ako to zvládneš ❤
    Náš prvý mesiac s cukrovkou, a táto moja úžasne statočná a šikovná malá žena to zvláda lepšie ako ja, pobyt v nemocnici si užila na 100%, za dva týždne tam ani raz neplakala, nepýtala sa domov, keď som za ňou prišla nemala na mňa čas lebo sa hrala so sestričkami😅, do prštekov si pichá úplne sama 8 krát za deň a strašne ju to baví, diétu dodržiava bez jediného slova spapá to čo dostane (narozdiel odo mňa ja chodím potajomky na sladkosti keď je v škôlke, také mám absťáky na ten cukor 😅).
    Som na ňu veľmi pyšná za to ako to statočne zvláda.
    Za odmenu dostala aj tortu a oslávili sme narodeniny ktoré pred chorobou osláviť nestihla.

    Dcére diagnostikovali cukrovku a ja si absolutne nedokazem predstavit ako budeme fungovat o tyzden ked ju prepustia z nemocnice, ako skombinovat skolku inzulin (4 krat denne mam prist do skolky pichnut jej inzulin lebo ucitelky to nemaju v naplni prace, ved to je nerealne) a stravu (kazdy den navarit jednu detsku porciu jedla aby nemala kazdy den to iste a plus dalsie 3 jedla lebo jest musi kazde dve hodiny)
    Ja si to akosi v tejto chvili nedokazem vobec predstavit, preto hladam mamicku/otecka dietatka ktore ma tiez cukrovku a bol by ochotny ma trosku nasmerovat, napisat aky maju rezim, ake jedla varia a ako im funguju deti v skolke, alebo aspon nasmerovanie na nejake skupiny na fb alebo tu, kde sa taketo temy riesia a kde by som si o tom.mohla nieco precitat.

    Aké darčeky ste kupovali ak išli Vaše deti na oslavu. Dcéra je pozvaná ku spolužiačke zo škôlky (5 rokov), vôbec ich/ju nepoznáme, neviem čo doma majú, dajte nejaké tipy čo by mohlo potešiť, čo ste kupovali Vy v takomto prípade 😃

    Žienky ktoré máte GMAIL idú Vám posielať maily ? Uz druhý deň sa pokúšam poslať mail do škôlky a stále neodoslaný, skúsila som aj iných príjemcov a nič sa mi nepošle, majú nejaký výpadok alebo chyba u mňa ? 🤷‍♀️

    lenka_522
    Správa bola zmenená    17. apr 2021    

    Psíček a 2 mačičky ❤

    Ako sa volala taka relacia chodilo to u nas ze sa to cele odohravalo v aute a bol tam nejaky znamy spevak a spieval tam svoje pesnicky.
    Pozerali sme na youtube americku verziu a nemoze nas napadnut ako sa to u nas volalo

    Chcela by som dcérku začať učiť po anglicky. Také že čísla a farby sa ma stále pýta ako sa čo povie tak si opakujeme stále dokola. Ale chcela by som aj nejaké slovíčka, možno jednoduché vety.
    S akými knižkami/pracovnými zošitmi ste spokojné ? Malá má 4.5 roka takže asi skôr niečo s obrázkami aby ju to zaujalo

    Nevideli ste v niektorom obchode z tych co su teraz otvorene ze by sa dal kupit hnedy krem na topanky ? Tie moje strasne vybledli vyzeraju ako ogrcane a bananova supka moc nezabrala.
    Fotku radsej nepridam lebo sa v nich hambim uz aj so psom ist 🤣

    Idem si tak po 300000 rokoch do obchodu celá nervózna aby som niečo nezabudla kontrolujem si či mám správne nasadený respirátor, kontrolujem čas či nenakupujú dôchodcovia, beriem si košík aj keď ho vôbec nepotrebujem, vchádzam dnu. Pani sbskárka ma skenuje očami určite som niečo zabudla. Rozmýšlam a vtom - ježis dezinfekcia ! 😮 tak nenápadne cúvam naspäť k stojanu dezinfikujem si ruky - stále ma skenuje očami. Volá ma pani môžte na sekundu ? Srdce mi prestáva biť kokos čo chce veď mám všetko, čo sa zase niečo zmenilo že o tom neviem, rýchlo pozerám dole či niesom v papučiach alebo v pyžame 😂 ? Hovorí mi môžem Vám prezrieť tašku ? Podávajúc jej svoju tašku premýšlam co v nej vlastne všetko mám, peňaženka, kľúče, servítky, náhradné rúško, telefón - všetci sa na mňa pozerajú, chytám infarkt a hovorím jej ale ja som nič neukradla, naozaj.
    Pod respirátorom vidím že sa začala smiať a hovorí mi máte strašne nádhernú kabelku odkiaľ ju máte ?
    Keď som predýchala ten šok ktorý mi spôsobila tak som mala fakt radosť že sa niekomu páči moja vlastnoručne uháčkovaná taška a pani mi spravila deň krajším.
    Nabudúce sa nachytať už nenechám 😂😂😂

    Ke

    Ktoré sa vyznáte do rastliniek myslíte že mi mohli dážďovky v kvetináčoch vyhubiť rastlinky ? Ja viem že vonku sú užitočné ale vnútri v kvetináči tiež ?
    Mala som totiž nádchovníky mala som ich uz niekoľko rokov boli nádherné meter vysoké husté a teraz mi na jeseň začali schnúť lístky tak že každý deň 4-5 lístkov až kým z nich nič nezostalo (6 rastliniek každá v inej miestnosti vo svojom koflíku). Keď som tú stonku jediné čo z nich zostalo vybrala zo zeme tak nemala jediný korienok a v zemi v každom koflíku minimálne 10 dážďoviek. Môže to byť kvôli nim ?

    Aby malému ľúto nebolo, tak už máme policajtov dvoch. Len kto bude platiť všetky tie pokuty čo mi stále nosia 😂😂

    (2 fotky)

    Aké spoločenské hry hrávate s cca 4.5 ročnými dievčatami ? Obrázkové človeče, smolíčka pacholíčka, plný kurín máme. Má rada aj pexeso a puzzle ale toho uz má dosť chcem skôr niečo na štýl Monopoly (aby to bavilo aj mňa lebo hrávali by sme iba my dve spolu).

    lenka_522
    Správa bola zmenená    9. jan 2021    

    Moja pani policajtka ❤👮‍♀️🚔

    Keby ste mali dva roky na ake najsialenejsie miesto by ste schovali desat plastovych koruniek ? Uz som rozobrala cely byt a nikde ani jedna jedina tak si ich musel mlady niekde schovat vsetky spolu ale ze kde to je otazka.
    Tie co mate toto prasa kde vsade ste ich ponachadzali?

    ❤❤ Závislosť toto háčkovanie ❤❤ môj najväčší relax keď deti večer zaspia iba s háčikom v ruke

    Keď si decko zmyslí že jediná vec čo si prosí od Ježiška je kostým policajta ale žiadny kostým policajta nieje dosť policajný (reálny) tak som oprášila stroj naučila som sa ho konečne ovládať dokonca aj stehy ktoré som ani nevedela že na ňom sú 😂 a po dvoch dňoch nad strojom je kostým pripravený ako darček pod 🌲 ostatné policajné príslušenstvo vyrábať nebudem zvyšok som kúpila v dráčiku 😀.

    (2 fotky)

    S ktorým parným čističom ste spokojné ?
    Najradšej by som jeden s ktorým by som vedela čistiť všetko podlahy zrkadlá okná kachličky v kúpeľni

    Moja Owlette 😀