lenkaajko
12. nov 2018
172 

Marťankovo u nás doma...

Tak, píšem vám záver, mamičky testovateľky, aj vy ostatné, čo ste sem nakukli a klikli, čo stvárame...

Toto je naša rodinka. Ocinko Ajko - osobný tréner, maminka Lenka - snažiteľka naučiť sa všetko a detičky Ajuško - tvoriteľ a Lenka - princeznička.

Do našej rodinky ešte patrí zajačik Nusy, mačička Tinka a kocúrik Kubko. Láskou nás zahŕňajú aj naše tiché rybky a korytnačka Gizka. Momentálne už 3 mesiace bojujeme aj s krtkom v záhrade, ale ten zatiaľ žiadne publikovateľné meno nemá 😂
Prišli nám Marťankovia. Úplné nadšenie ako moje, tak aj dcérkine. Synček vtedy lebedil v škôlke a opäť vytváral nejaké neskutočné diela.

No a teda po otvorení a rozbalení ochutnávka. Dcérka nevydržala počkať na bračeka, takže to bolo rýchle.
Postreh?
Marťankovia sú chutné vitamíny, aspoň naše detičky to tvrdia. Skúsila som ich aj ja a úplná pohoda. Jedla som už ďaleko hnusnejšie cmúľacie tablety a sirupy.

Ak to má našim detičkám niečo dať, tak prečo nie.

U nás sa už stal rituál, že bez Marťanka ráno ani na krok.

Výsledok? Neviem, keďže sa testovalo v chladno-teplom a fúkacom počasí a detičky ochoreli, ale našťastie nič hrozné.

Synček sa už z toho dostáva. On mal klasika - septembrový soplík a zatečenie a z toho kašeľ. Keďže mal aj plavecký, chodil z tepla do zimy. Noo, učil sa otužovať. Je toho dosť...
Dcérka je silnejšia, držala sa celý čas. Dnes v noci však začala chrípkať na hlase. Idú jej zadné stoličky. Boli sme sa prejsť vonku, keď bol chladný vzduch, soplík jej zatiekol na hrdielko a hrdielko teraz bolí. No čo, troška poleží (zásadne len pri mamke), ale aj tak šantí o dušu. Aj včera sme sadili v pršipláštikoch stromčeky. Ani dážď nás neodradí.

Marťankovia majú posilniť svaly, kosti, celkovo pomôcť dieťatku všetko lepšie zvládať. Chodíme na tanečnú a všade, kde sa dá.
Synček rastie a vždy vtedy plače zo spánku. Tentokrát neplakal, vravel, že ho troška pobolievajú členky a kolienka, bedierka ale nie tak, ako stále. Tak isto ho ani rúčky tak neboleli. Či to je vďaka Marťankom? Ak áno, dakujem Marťankovia!

Balenie je super praktické. Tie kapsulky viete mať v aute, v kabelke a šupnúť to deťom, alebo aj sebe, kdekoľvek a kedykoľvek.

Sirupček ma prekvapil. Je to jahodovo-jablkové pyré, kakaové maslo a vitamín D. Prekvapenie pre mňa bolo kakaové maslo, pretože u nás ide kakaové maslo na kilá. Malinká prvý rok cmúľa len to. Ona mi odmieta zemiaky, pečivko a teda miluje len tuky (kakaové maslo namiesto čokoládky, na lyžičke mi vyjedala bravčovú masť, ďalej lízala zo všetkého maslo, ale chlebíka alebo rožteka sa ani nedotkla) a mäsko. Ale len divinu a krkovičku, na kuracie povie, že to nie je mäsko. A ešte horkú čokoládku 71% alebo 92% s kakaovým maslom a kakaovými bôbmi, tú miluje. A načo ešte nedá dopustiť, je zázvorový alebo bylinkový čajík s medíkom.

Synček zasa začal v poslednej dobe lízať rozkrojený citrón. No nebránim mu.

Ďakujeme za možnosť #test_martankovia, užili sme si to naplno. Aj teraz sme už dokupovali ďalšie sirupčeky, lebo je to mňamka na silu, imunitu, a aby nás nič nebolelo.
Bolo to fajn a určite odporúčame aj ostatným mamičkám, aby si to skúsili.

Chuťovo aj zložením u nás vyhráva sirupček, aj keď starší má rád aj tablety. Sekal dobrotu, aby ich dostával, takže aj na motiváciu sú fajn.
Ak už musí zjesť dieťa cukrík, radšej tento, čo mu dá aj niečo navyše!

Nezabúdajte, že imunitu, svaly a kosti neposilnia len lieky. Treba ísť s deťmi občas von, prinútiť ich pobehať si, namotivovať ich chodiť aj po schodíkoch a na prechádzku a vždy pribaliť nejaké ovocie. Dávať si ciele, až prídeš na koniec splavu... a podobne. My zapájame aj prácu. Ak mi pomôžeš a pohrabeš lístie, môžeš si nazbierať hrášok zo záhradky. A keďže je sladký ako med, tak hrabali o dušu. Sadili kvety, a teda kopali motykou a precvičovali celé telo 😂

No občas treba imunite aj pomôcť. U nás vyhráva zázvor, probiotiká, med, céčko, béčko aj déčko. Ale pozor, Marťankovia v sebe déčko majú, tak aby ste to potom neprekombinovali.
Želám vám veľa veľa síl, mamičky, a zdravíčka našim detičkám.
Krásny dník
Lenka s detičkami

#test_martankovia 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli