lexie3
8. mar 2019
466 

Testovanie značky Fred&Flo

Keď nás vybrali na testovanie značky Fred&Flo, tak som sa potešila, keďže od tejto značky používame plienky aj vlhčené obrúsky. Bolo to naše prvé testovanie a s malým sme sa pri tom aj zabavili.

Plienky - 4 MAXI 8-14kg

Ako som už spomenula vyššie, tak tieto plienky dobre poznáme, ale používame zelené. Nám prišlo balenie Big Pack, čiže 100 ks. Plienky majú 3 absorbčné kanáliky. Skúšali sme ich aj na noc a obstáli na jednotku, ako som si aj myslela. Malý mi prespí celú noc, takže vôbec neprebaľujem, a to znamená, že ani jedna plienka nebola precikaná. Okrem toho majú krásny a zábavný motív, čo Adamka pri prebaľovaní vždy zabaví. 

Vlhčené obrúsky - žlté/zelené 

Zelené obrúsky boli pre nás novinkou, a to veľmi príjemnou novinkou. Nikdy predtým som si ich v obchode nevšimla, ale teraz bez nich z Tesca neodídem. Krásne voňajú a ďalšie plus je, že ich je v balení veľa. 

Žlté obrúsky poznáme. Ale nie sú až tak dobré, ako tie zelené. Veľa žien spomínalo, že sú dosť mokré. To nám až tak neprekážalo, len to vyberanie z obalu je veľmi nepraktické, lebo namiesto jedného či dvoch obrúskov vyberiem skoro štvrťku balenia. Nemôžem napísať, že sú zlé, ale keď ich porovnám s tými zelenými, tak zelené vyhrávajú.

 

Bavlnené utierky-50ks

Tieto utierky ma veľmi prekvapili, lebo som o ničom podobnom ešte nepočula. Veľkosťou sú asi rovnaké, ako obyčajné kuchynské utierky, s tým rozdielom, že tieto sú zo 100 % bavlny a dajú sa použiť 2x. My ich využívame najmä pri alebo po papaní. Navlhčím ju čistou vodou, utriem pusinku aj rúčky a znovu pod vodou preperiem. Za mňa je to určite veľmi praktická vec.

Vatové tyčinky-60ks

Tyčinky sú prispôsobené detským uškám. K nim napíšem len toľko, že sa trošku viac vyvliekajú z tyčinky, čo mi celkom vadí. 

Hydratačný krém 

Obsahuje vitamín Epantenol a harmanček. Najskôr som si myslela, že je to krém do vetra a chladu, ale aj tak mu ho dávam, keď ideme von a konečne nemá šupinky okolo nosa. Čiže sa potvrdilo, že naozaj hydratuje.

Detský telový a vlasový šampón

Na tento produkt som sa výnimočne tešila, lebo keď som ho otvorila a ovoňala, tak som zostala veľmi milo prekvapená. Má príjemnú a nevtieravú vôňu a pení tak akurát. Našli sme si ďalší produkt, ktorý nesmie chýbať pri kúpaní. 

Detský olej

Po pravde, mala som rešpekt pred týmto olejom. Teda nie konkrétne tejto značky, ale pred každým. Po pôrode mi sestry z novorodeneckého povedali, že každý jeden olejček vysušuje, a tak sme používali len telové mlieka. Ale aj tak sme ho otestovali a vôbec, ale že vôbec, nevysušuje. Pokožka bola po kúpaní krásne hydratovaná. A tiež má príjemnú vôňu. 

Detské mydlo pre citlivú pokožku

Mydlo obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka. Aj keď je Sensitive, tak vysušuje pokožku. My ho doma využijeme na umývanie rúk. 

Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníku a aj obchodnému reťazcu Tesco za možnosť testovať tieto úžasné produkty. Našli sme si nových kamarátov pri kúpaní a aj na každodennú rutinu. ĎAKUJEME!

#recenzia #test_fredandflo

Začni písať komentár...

Odošli