lienka525
3. okt 2021
89 

Testovanie Milva

V prvom rade ďakujem za možnosť otestovať šampóny. Na toto testovanie som sa veľmi tešila a hlavne som bola veľmi zvedavá. 

Môj prvý poznatok pri všetkých druhoch bol, že po nanesení a umytí šampónu som mala vlasy akoby tvrdé, čiže bolo treba použiť kondicionér alebo masku na vlasy. Neviem, či to robíte všetky tak, ale teda ja som dostala od kaderníčky odporúčané zmývať vlasy na dvakrát. Prvýkrát, aby sa zmyla špina, prach a iné nečistoty a druhýkrát, aby šampón plnil úlohu, čo má. 😉 Dávkovanie šampónov a aj konzistencia boli za mňa v poriadku a aj poriadne penili.

Teraz k jednotlivým druhom šampónov. Najviac som sa tešila na šampón proti strate vlasov. Ten som aj najdlhšie testovala. Musím ale povedať, že za mňa nie. Pri tomto šampóne som kondicionér dávala dvakrát, ale vlasy som aj napriek tomu mala akoby tvrdé a dokonca mám pocit, že vlasy mi práveže začali viac padať.

Šampón na farbené vlasy a aj mastné vlasy, za mňa, v poriadku. Vlasy ostali lesklé, a napriek tomu, že si zvyknem umývať vlasy každý deň, ale deti boli posledný týždeň choré, tak sily na umytie večer už neostalo, vlasy tri dni v kľude vydržali. 

Manžel testoval šampón, ktorý čistí a hydratuje pokožku vlasov, redukuje svrbenie a zmierňuje nepríjemné pocity, ale u neho neuspel. Po treťom použití ho hlava začala svrbieť a spravili sa mu suché miesta na hlave, takže hľadáme ďalej nejakú lacnejšiu alternatívu za šampón z lekárne. 

Testovanie bolo dosť krátke, aby som bola na 100 % presvedčená (iba manžel teda je za svoj, čo skúšal presvedčený, že už nie a za mňa proti padaniu vlasov tiež už nie) o všetkých druhoch, či uz negatívne alebo pozitívne, ale určite treba k šampónom pridať aj kondicionér kvôli rozcesaniu (podľa mňa).

#recenzia_milva25

#test_milva3 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli