lienka525
3. jún 2018
303 

Testovanie s Linola

V prvom rade chcem poďakovať za vybranie do testovania tohto produktu. Veľmi som sa na tento krém tešila keďže obaja so synom trpíme ekzémom a chcela som vyskúšať nejakú inú a lacnejšiu alternatívu krému, ktorého používame. Krém má super skupenstvo. Nie je ani príliš riedky a ani príliš hustý.

Výborne sa rozotiera čiže krém je aj na veľké plochy tela. Krém sa do pokožky rýchlo vpíja a nezanecháva mastný film čiže nemusí človek po natretí dlho čakať keď sa chce obliecť. Mastnosť alebo teda nesuchost pokožky je dlšie trvajúca a vyhovujúca. Čo má prekvapilo je, že krém je parfemovany. Vôňa je jemná a príjemná.

Veľmi oceňujem balenie. Tým že je vrchnák na spodku a na ňom celý krém stojí nemusím, keď už bude pomenej krém, s ním búchať a snažiť sa vytlačiť posledné kvapky.

Takže ešte raz veľmi pekne ďakujem za vyskúšanie tohto krému. Všetky mamičky s ekzémom alebo s detičkami, ktoré ekzémom trpia vedia aké je náročné nájsť krém, ktorý sadne a pomôže. Je to beh na dlho lebo jednej krém vyhovuje a druhej ten istý krém nemusí vyhovovať.

#test_linola2

#recenzia

U nas je tento top od malička 😉

3. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli