Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lilien10
    17. júl 2018    Čítané 376x

    Keď sú prská v pohode, aj vy ste v pohode

    Mala som možnosť testovať pooperačnú podprsenku PI Ideál od Siklienky. Týmto sa chcem v prvom rade veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za takúto skvelú príležitosť zapojit sa do testovania pooperačnej podrprsenky SIKLIENKA 😊.

    Operáciu pŕs som mala 12.4. 2018, bol to môj 20-ročný sen 😉. Mala som veľké a veľmi ovisnuté prsia. Podstúpila som operaciu s komplet upravou pŕs tkz. kotvový rez, stredný profil, 375 ml, zn. silikónu Mentor gule. Po operacii som mala veľmi veľké bolesti. Podprsenku, ktorú som dostala po operácii, bola veľmi dobrá, ale keďže začali byť horučavy a bola z hrubsieho materiálu, začalo mi v nej byť veľmi teplo 😏...

    Po niekoľkých týždnoch som si prečitala prispevok na MK, kde ponúkali testovanie IP Ideal od Siklienky. Zapojila som sa dúfajúc, že budem jedna z desiatich, ktoré si vyberú. Veľmi ma potešila správa, že patrim medzi tie šťastné 😃. Keď mi volal kuriér, že mi prišiel balík z MK, veľmi som sa potešila no po rozbaleni som ostala v šoku 😍 Vo veľmi milom šoku. Krásne a luxusne zabalené!

    Samozrejme že som podprsenku hneď vyskušala😃. Ako sa ľudovo povie! SADLA AKO RIŤ NA ŠERBEL😂! Veľmi príjemný a hlavne nepotivý material.

    Po mesiaci testovania môžem napisať len toľko, ak by sa dalo nosim ju 24 h.v kuse! Som síce uz 3-mesiace po operácii, ale prsia ma stale bolievaju, jedine v čom mám istotu, že ma nebudú bolieť a sú v 100% pohode je PI Ideál od Siklienky. Odporúčam všetkým kočkám, ktore sa len chystajú alebo majú už po operácii. Určite nesmie chýbať vo vašom šatníku 😉. Lebo keď sú v pohode prská, tak ste v pohode aj vy. 

    #test_siklienka a #recenzia