Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lina002
    16. aug 2019    Čítané 234x

    YVES ROCHER dal stopku lesku

    Ahojte, volám sa Miriama a mala som možnosť testovať rastlinnú kozmetiku značky YVES ROCHER, rad SEBO VÉGÉTAL. Moja pleť od čias puberty trpí na zvýšené mastenie sa a drobné akné počas menštruácie. Veľmi som uvítala skúsiť zabojovať proti nedostatkom mojej pleti.

    Prvým produktom, po ktorom som siahla, bol čistiaci gél. Ako bonus pre moju pleť vždy používam konjakovú hubku, ktorou pleť zároveň masírujem. Čistiaci gél mi pleť dokonale vyčistil, dokonca počas používania sa mi nerobili vyrážky, ktoré mi často znepríjemnili deň. Gél má príjemnú konzistenciu a veľmi príjemnú, nevtieravú vôňu. Prípravok som požívala ráno a večer.

    V druhom kroku som vždy požila dvojfázové tonikum.Pred každým použitím som tonikum pretrepala, aby sa zmiešal prášok s tekutinou, potom som už len naliala na tampónik a vyčistila pleť. Pleť bola okamžite zmatnená. Jedinou nevýhodou pre mňa je hnedá farba tonika, lebo na tamponiku nebolo vidieť, či bola pleť dokonale vyčistená gélom. Priznávam, tonikum som použila viackrát za deň, lebo ten pocit po použití je pre mňa neopísateľný.

    Tretím krokom je sérum. Sérum má veľmi ľahkú textúru, nádherne vonia. Aplikuje sa veľmi ľahko vďaka pipete. Potom som si ho už len jemne vmasírovala do pleti. Pokožka po použití bola jemná a veľmi príjemná na dotyk.

    A na záver som pleti dopriala krém. Konečne krém, ktorý mi pleť nenechal mastnú, ale naopak jemnú a vypnutú. 

    A čo na záver? Asi len zhrnúť, že SEBO VÉGÉTAL mojej pleti prospel, pleť je žiarivá, čistá a konečne zatočila s mojím neželaným leskom. 

    Chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koníku a značke YVES ROCHER za možnosť vyskúšať si tento malý zázrak. 

    Mamičky, ak máte otázky, kľudne sa pýtajte 🙂

    Miriama

    lina002
    7. dec 2018    Čítané 170x

    Zdravé maškrtenie s dmBio

    Milé mamičky, babičky, kuchtičky,

    volám sa Miriama a mala som možnosť otestovať balíček dmBio surovín pre zdravé pečenie. Balík bol plný rôznych pochutín a bolo naozaj z čoho vyberať.

    Ako prvá ma zaujala špaldová múka. Keďže môj synček je milovník bábovky, využili sme múku, kypriaci prášok, kokosový olej a aj kakao (má úžasnú chuť) a vznikla výborná bábovka, ktorá bola veľmi chutná aj ďalší deň. Vďaka kypriacemu prášku bola bábovka nadýchaná a dmBio kokosový olej jej dodal lepšiu chuť ako keď použijem olivový olej.

    Neodolala som ani jahodovému džemu, ktorý sa k bábovke dokonalo hodil. Zvykla som kupovať džem inej značky a teda priznám sa, tento dmBio bude odteraz kraľovať v našej kuchyni, lebo iný už nechcem.

    Pri mojom ďalšom testovaní som stavila na zdravý koláčik, teda skôr fit koláč. Manžel sa veľmi potešil, lebo si na zdravé maškrty potrpí.

    Na koláčik som využila špaldovú múku, hrozienka, čokoládu s kúskami brusníc, malín a čučoriedok, kypriaci prášok a kokosový olej.

    Keďže koláč zožal veľký úspech, pridám vám aj recept a možno niekoho inšpirujem k zdravej maškrte. Koláčik bol nadýchaný, voňavý a čokoláda s hrozienkami ho povýšili na dokonalý.

    Recept

    Suroviny:

    300g špaldovej múky
    100g trstinového cukru
    420ml mlieka
    2 PL roztopeného kokosového oleja 1 PL prášku do pečiva
    kúsky čokolády, hrozienka alebo iné drobné sušené ovocie.

    Postup:

    V mise si zmiešate všetky suché ingrediencie a následne pridáte postupne všetky mokré. Dáte do formy s priemerom do 25cm. Piekla som na 180 stupňov, cca 30 minút.

    Koláčik som potrela dmBio jahodovým džemom a posypala kokosovými lupienkami.

    Keďže malý maškrtník rád maškrtí, ponúkla som mu v miske miesto cukríkov dmBio hrozienka. Celú misku za chvíľku vypapkal a pýtal ďalšiu porciu.

    Som veľmi rada, že som sa mohla zúčastniť tohto zdravého a voňavého testovania. Pri najbližšej ceste do dm vyhľadám aj iné dmBio výrobky pre naše vianočné pečenie.

    lina002
    15. okt 2018    Čítané 349x

    MISTRAL, čaje s príchuťou ročných období

    Som veľmi rada, že som bola vybratá na testovanie čajov MISTRAL. Čaje tejto značky poznám, obľubujem ich hlavne v lete, keď ich pre rodinu a priateľov pripravujem na štýl ľadových čajov. Tentokrát som ochutnávala čaje s príchuťou MARHUĽA & LEVANDUĽA, SLIVKA & JAZMÍN  a ČEREŠŇA & RUŽA.

    Čaje majú veľmi pekné a hlavne pre ženské oko lákavé balenie. Milo ma prekvapilo okienko na bočnej strane krabičky. Výhodou je vnútorné ochranné balenie čajových vrecúšok. Čaj svojím balením pôsobí luxusne a každé maškrtné oko poteší. 

    Keďže ja som zvedavá, rozbalila som jedno vrecúško čaju, aby som zistila čo obsahuje. Nemám rada čaje, kde je rozdrvený nejaký prášok. Tento čaj obsahoval sľúbené granulky, či drievka.

    A teraz jednotlivo k čajom:

    ČEREŠŇA & RUŽA mi pripomenula jar. Moje obľúbené jarné ovocie je prevoňané jemnou ružou. Čerešňa je v čaji cítiť výraznejšie a ja som si do čaju pridala troška medu.

    MARHUĽA & LEVANDUĽA pre mňa symbolizoval leto. Čaj ma zaujal ako prvý. Bála som sa, že levanduľa prebije chuť marhule, ale nestalo sa tak. Chute sú veľmi vyvážené. Zbožňujem leto a vďaka tomuto čaju som sa preniesla do marhuľového sadu.

    Čaj SLIVKA & JAZMÍN by som nazvala čajom jesene. Jemne horkastú chuť som si vždy zjemnila medom.

    Veľmi by ma potešil aj nejaký čaj, ktorý by v zime zahrial, kľudne by mohol byť aj šípkov.

    Čaje mi veľmi príjemne spríjemnili pracovné rána, či chvíľky strávené s knihou v ruke. Ďakujem ešte raz za možnosť otestovať noviny EXCLUSIVE TEA MISTRAL. Už som si zisťovala aj dostupnosť týchto čajov v mojom najbližšom obchodíku, majú ich, ostávam im verná a určite nimi aj obdarím svojich najbližších.

    lina002
    30. máj 2018    Čítané 233x

    Dva týždne voňavého pohladenia

    Ahojte,

    volám sa Miriama a som mamička, dnes už štvorročného chlapčeka Sebastiána. Od narodenia mal suchšiu pokožku a na ramenách ju má priam drsnú. Pravdepodobne problémy so suchou pokožkou má získané dedične (moja rodina tiež trpí na suchú pokožku). Od narodenia som mu skúšala rôzne krémy, rôzne značky. Ako novorodeniatko sme ho kúpali v ovsenom kúpeli,  natierali olivovým olejom, potom aj kokosovým.

    Začiatkom roka si Sebi prešiel chorobou ústa-ruky-nohy a následne sa z neho stal aj ekzematik. Ekzém sa objavil na rúčkach a žiaľ do dnešného dňa sa ho bez liekov nevieme zbaviť :(

    7.5.2018 nás vybrali na testovanie Linola Lotion, čo ma veľmi potešilo. Rada skúšam nové výrobky, hoci vždy sa bojím reakcie jeho telíčka na niečo nové. S malou dušičkou čakám, či nevznikne alergická reakcia. A nevznikla.

    Linolu Lotion sme obdržali 15.5.2018 a od prvého dňa krém používame každý večer po kúpeli. Má hustejšiu konzistenciu a jemnú vôňu. Troška horšie sa rozotiera ak je pokožka ešte vlhká, ale zato vsiaknutie do pokožky je veľmi rýchle. Pokožka po natretí zostáva jemná, hydratovaná a do rána voňavá 🙂

    A priznám sa, Linolu som si zamilovala aj ja. Po použití mi zhydratovala pokožku asi najlepšie zo všetkých výrobkov aké som kedy mala. Priaznivo pôsobí aj na čerstvo oholenú pokožku, suché miesta na lakťoch, kolenách aj chodidlách.

    Problémy s ekzémom krém žiaľ nevyriešil (2 týždne sú krátka doba), ale pokožke veľmi prospel. Je jemnejšia a pružnejšia 🙂

    Po testovaní určite zostaneme verní tomuto krému a už teraz viem, že si získal čestné miesto v našej kúpeľni. Plánujem na leto kúpiť aj Linola Sun Lotion a pre každodenné používanie Linola Shower and Wash.