lina002
15. okt 2018
349 

MISTRAL, čaje s príchuťou ročných období

Som veľmi rada, že som bola vybratá na testovanie čajov MISTRAL. Čaje tejto značky poznám, obľubujem ich hlavne v lete, keď ich pre rodinu a priateľov pripravujem na štýl ľadových čajov. Tentokrát som ochutnávala čaje s príchuťou MARHUĽA & LEVANDUĽA, SLIVKA & JAZMÍN  a ČEREŠŇA & RUŽA.

Čaje majú veľmi pekné a hlavne pre ženské oko lákavé balenie. Milo ma prekvapilo okienko na bočnej strane krabičky. Výhodou je vnútorné ochranné balenie čajových vrecúšok. Čaj svojím balením pôsobí luxusne a každé maškrtné oko poteší. 

Keďže ja som zvedavá, rozbalila som jedno vrecúško čaju, aby som zistila čo obsahuje. Nemám rada čaje, kde je rozdrvený nejaký prášok. Tento čaj obsahoval sľúbené granulky, či drievka.

A teraz jednotlivo k čajom:

ČEREŠŇA & RUŽA mi pripomenula jar. Moje obľúbené jarné ovocie je prevoňané jemnou ružou. Čerešňa je v čaji cítiť výraznejšie a ja som si do čaju pridala troška medu.

MARHUĽA & LEVANDUĽA pre mňa symbolizoval leto. Čaj ma zaujal ako prvý. Bála som sa, že levanduľa prebije chuť marhule, ale nestalo sa tak. Chute sú veľmi vyvážené. Zbožňujem leto a vďaka tomuto čaju som sa preniesla do marhuľového sadu.

Čaj SLIVKA & JAZMÍN by som nazvala čajom jesene. Jemne horkastú chuť som si vždy zjemnila medom.

Veľmi by ma potešil aj nejaký čaj, ktorý by v zime zahrial, kľudne by mohol byť aj šípkov.

Čaje mi veľmi príjemne spríjemnili pracovné rána, či chvíľky strávené s knihou v ruke. Ďakujem ešte raz za možnosť otestovať noviny EXCLUSIVE TEA MISTRAL. Už som si zisťovala aj dostupnosť týchto čajov v mojom najbližšom obchodíku, majú ich, ostávam im verná a určite nimi aj obdarím svojich najbližších.

#test_mistral #recenzia

Moja ja pijem v zime tento,pri najblizsej navsteve vyskusas👍😘

15. okt 2018
lina002
autor

@nena123 veľmi rada vyskúšam. Ja tinzas rada ponúknem z týchto 🙂

15. okt 2018

Začni písať komentár...

Odošli