lizatko1009
8. jún 2019
480 

Naše testovanie SUNLIGHT

Priznám sa, že v obchodoch som si ich nikdy nevšimla, možno preto, že moc ECO produktom, čo sa týka čisiacich prostriedkov, atď. moc neverím, pritom  potraviny a takéto veci sa snažím kupovať čo najkvalitnejśie, ale na túto druhú stránku som zanevrela po pár neúspešných experimentoch.Takźe posledné týždne som mala tú možnosť  testovať a porovnávať SUNLIGH NATURE.  Obsahujú ingrediencie na  na rastlinnej báze,  prírodné, biologicky odbúrateľné zložky.

Sme trojčlenná rodina, ale riadu máme požehnane, vźdy umývačku zapíname pred spaním, ráno jeden stihne vyložiť spodnú čast a druhý hornú časť. Cez víkendy spoločne a mali by ste počuť a vidieť tie naše dohady, čo umýva lepšie,  zle umytý hrniec zvalila polovička na mňa, že to nieje tabletou, to ja som zle dala hrniec do umývačky (priznám sa, tetris nieje moja silná stránka) a celý deň zbierame a zbierame...lepšie napísané (ráno tam skončia len śálky od kávy a jedna malá miska po mojom rannom jogurte) Máme Boschku 60 cm- 40cm by som nekúila,  tá dostane najvačiu nálož  keď sa vrátim z práce a večer keď varím obed na ďalší deň . Ešte vonia trocha novotou, lebo sme sa sťahovali a hneď boli pri nej pribalené  FINISH , to padlo na testovačku ako prvé. (dali málo), tak sme stihli uź aj niečo iné poskúšať. Nebudem už písať litánie a posnažím sa čo to opísať.

Krabička je nenápadná z recyklovaného materiálu. Po ovorení som očakávala niečo farebné  aspoň trocha voňajúce, lebo ja milujem voňavé veci a nič z toho nebolo. Večer sme ju hneď použili a ráno som bola prvá nastepovaná a zvedavá ako tie moje nie na oko vábne tablety na ECO programe zvládli. Riad bol čistý, prvý deň nebolo potrebné žiadnu vec dočisťovať ručne, akurát som sledovala poháre pod slnkom a neboli až také super lesklé ako keď použijem Jarovú kapsulu a ostali mi na pár pohároch ako keby  fľaky, ináč nic hrozné, ale ja som chorý detailista a boli to len 2 poháre. Prikladám foto ak vy niečo spozorujete, ale na druhej strane som ostala aj milo prekvapená, že tie špinavé riady boli fakt čisté, voňa neutrálna. 1X som musela dočisťovať hrniec od pudingu. Určite touto značkou nepohŕdnem, ale nabudúce keď tieto dorazíme vyskúšam od nich niečo farebnejšie a trocha voňavejšie, aby som potom vedela takto porovnať. Ale ak vy obľubujete ecologické prostriedky, tak vám tento produkt odporúčam. Polovička je s nimi spokojný.  Nestalo sa ani raz, aby tableta nebola rozpustená. Finish raz takto ostal.

A ja mám uź po dnešnom dni zavárania marmelád, upratovnia, nakupovania a písanie recenzie dosť , idem zapnúť umývačku, tak som zvedavá ako to zvládne s džemovými hrncami, zajtra no uź dnes budeme na vykladanie umývačky dvaja, musím si už sadnúť na gauč, vypnúť myslenie a nabrať energiu na dokazovanie pri vykladaní 😀 

Ďakujem, že som mohla byť tohto testu súčasťou 🙂 dobrú noc, zajtra to po sebe prečítam ešte raz a opravím chyby. #test_sunlight2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli