Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucidlo
    13. júl 2018    Čítané 166x

    Testujeme Rajo jogurt

    Ahojte, skoro som odpadla... Nebodaj som práve ja niečo vyhrala :D A ešte aj jedlo :D

    Jogurty, nie práve pre mňa najobľúbenejšie jedlo, ale predsa mám doma muža čo zje pol chladničky a dvoch chalanov, čo ho nasledujú neskutočnou rýchlosťou :D Takže o olovranty a raňajky aj skoré večere 1. aj 2. nebude núdza. 🙂 Jogurty dorazili a bolo ich teda nad očakávanie. Cez 50! Myslím, že sa na nás dobre pripravili.

    Príchute boli čokoláda a keď píšem čokoláda tak naozaj veľa, sladký mňam /ako povedal môj 2,5 ročný Kris/, hustý, voňavý po mlieku, bez známok tŕpnutia jazyka a škrabania v hrdle, takže bez škrobu. Zdolal hneď dva.

    Ja som si zo zvedavosti vybrala čistý bez príchute. Bol krémový, nie moc hustý, voňal mliekom a smotanou. Bol príjemné kyslý, a tak som si ho osolila a zdolala. Za týždeň som si obľúbila čistý. K pečeným novým zemiakom s bylinkami, mega a keďže pečiem kváskovy chlieb, išiel aj do cesta a chutil aj kvásku :D

    Starší syn sa rozhodol pre čučoriedku s bazou. Zvláštna chuť. Nie moc ho oslovila. Neskôr sa k nemu vrátil - bol trošku kyselkavý, ale záhadné sa stratila aj táto príchuť :D Rajo hýbe našou rodinou a testujeme ďalej jahodový to je posledná príchuť a naša najobľúbenejšia. Čistá chuť jogurtu bez tŕpnutia jazyka, dokonca som dala ochutnať bratovi, ktorý zje aj klince, keby sa dalo. Zlupotal zo 4 jogurty samozrejme z každej príchute, aby vedel ohodnotiť - mňam, viac nedal :D Starký ochutnávač najväčší spokojný, že skoro ako kedysi. No a môj manžel zhodnotil najviac, že po zamiešaní ovocných sú hrudky, je príjemný nie moc hustý, ale môže byť a dal ich za necelý týždeň dolu. Samozrejme bez krabice :D Takže za moju rodinu určite #rajo hustý odporúčame!