lucka127
26. jún 2016
296 

Testovačka s našou ❤️ Dm

Tak na tento balíček sme sa nesmierne tešili úplne všetci, pretože presne viem komu čo podelím a každá jedna vec z balíčka bude 100% využiteľná🙂 čím teda predovšetkým ďakujem Dm tímu za zloženie balíčka (skvelý výber, veľmi praktický balíček z každej oblasti 😉) a taktiež #konik_testuje za ďalšiu príležitosť (myslela som si že už keď som raz mala možnosť testovať iné výrobky, že je ďalšia šanca na vybratie úplne vylúčená a som vďačná že to tak nie je, tak žienky smelo; čo ste už testovali; máte novú šancu že vyberú práve vás).

Najväčšiu radosť mala Bella z tašky ako svet a objavovania obsahu.

Samozrejme baby sa nezaprú a vybrali si to najdoležitejšie😀  

Pre svoju korunu krásy Selenka šampón s Mangom a Bella Balea sampon na jemné vlásky.

Oba voňajú vynikajúco a sú prakticky používateľné denne.

Šampón s Mangom Balea na každodenné použitie nádherne vonia a je jemný k vlasom,ja používam výlučne drahú kozmetiku na vlasy a tento šapmón ma veľmi milo prekvapil,aj keď ho treba dať trošku viac kôli tomu že menej pení.Vonia výborne a nepoužila som k nemu žiadnu masku ani kondicionér a vlásky som mala pekné.Dcérka je s ním tiež spokojná.

Šampón na jemné vlásky testovali traja moji drobci a ten sa im tiež veľmi páčil,pekne vonia a výborne pení, aj sa s ním veru namydlili 🙂 Je taký typicky bábätkovský😉

Ja osobne som sa najviac tešila na suchý šampón Balea na tmavé vlásky a jednoznačne nesklamal.Maminy všetkým vám ho veľmi odporúčam! Je aromatický-vôňa super a jednoduchá aplikácia,vlasy naberú na objeme.Pre mňa úžasná prvá pomoc na to aby vlásky vydržali do večerného umytia a nepôsobili mastne, posúďte napokon sami..

Cca 4 roky dozadu som ho používala v blonďatej verzi kým bol Benjamínko v perinke, je ideálny pre príliš vyťažené maminy ;najmä pre tie viac detné😉. Je super aj ako darček pre novopečené maminky-nemusí predsa len bábätko dostať darček pri narodení😉 Maminy si ho tiež zaslúžia😉a určite aj ocenia😉😉

A ideme na maškrtky🙂

Chcete vedieť ako trávi večer jedna mama 4 detičiek, keď deň bol naozaj ťažký a ja nevládzem už ani oddychovat?? 🙂

Väčšinou ma prepadne chvíľa maškrtiť;  tak som siahla po zdravšej verzii mojich milovaných kešu orechov s brusnicami.Všetkým milovníčkam orechov vrelo odporúčam túto Bio DM verziu kešu. Sú že mňamky a brusnice ani nevravííím; spolu je to sladkokyslá chuť, je to presne ten tip maškrty,ktorý keď začnete jesť je ťažké prestať😀 Jednoznačne všetkymi desiatimi odporúčam😉 a už viem kam vyrazím na nákup😀 

PS: vyzdvihujem znovuzavretie balíčka, ktoré zachová tvrdosť a čerstvosť😉

Testovali sme aj túto mlsku pre krpčekov od jedného rôčka. Teda baby sú vynikajúce, bio kvalitka bez cukru za mňa veľké+; staršej nechutili kôli kyselkastej chuti a žiadnemu cukru 😀, ale mne aj malej veľmi. Obsahujú aj vlákninu a padol celý balík hneď🙂.

Za nás odporúčam, ako zdravú náhradu olovrantu, alebo u detí čo veľmi nezjedia ovocie, prip.chcú len pomaškrtiť😉 

Dnes sme si dali prací deň, tak ma čaká holda prádla a testujeme prací prášok sensitive a odstraňovač škvŕn.

Prášok Denk mit Sensitive je pre mňa veľmi príjemnou zmenou,nakoľko je neparfumovaný a jemný,určite by som ho odporučila pre novorodencov. Ja bežne používam dosť aromatické aviváže aj prášky,ale tento mi úplne vyhovel, opral dobre a prádlo voňalo len avivážou,je to fajn zmena.

Denk mit Oxi Power je jeden perfektný odstraňovač škvŕn.U Dm som zvyknutá že majú prvotriedne produkty na škvrny napr. staré známe vedierko😉 a tento sprej zatial spĺňa očakavánia. Skúšala som ho na zapotené vankúše. Aplikáciu hodnotím ako veľmi jednoduchú: zatrepať, nastriekať a nehať 10 minút pôsobiť, dať prať..vytiahla som snehovobiele vankúšiky.

Skúšala som aj na manželove veci z dielne,ale veľmi zažratú špinu, motorový olej žiaľ nepustil hneď na prvý x,aj tak ho ale hodnotím na dobrý sprej na škvrny,verím že po viacerých praniach,možno aj dlhšom pôsobení či prepratí v rukách by to zvládol.

Keďže nám konečne vykuklo dnes riadne slniečko zapojili sme do testovania opaľovací krémik Sun Dance s faktorom 50.

Boli sme na jarmoku celý deň. Drobci nie sú spálený aj napriek tomu že boli natretý len ráno keďsme odchádzali, už len z tohto dôvodu ho hodnotím ako vynikajúci produkt s dobrou ochranou, podotýkam našich chytá do červena. Aplikácia je ľahká, zvládla ju aj Bella🙂

Vonia príjemne, takže odporúčame a ďakujem za možnosť testovania, ako DM tak aj #konik_testuje. 

Poďme k papaniu. Ghee maslo som nikdy nedržala v rukách, teda bola som dosť naň zvedavá. Milo prekvapilo. Robila som palacinky pre tie moje kobylky malé a manželíka.🙂

Najskôr som si dala na panvicu trošku, neskôr do samotného cesta a nemusela som pražiť už na ničom, čo je skvelé lebo palacinky neboli tak mastné.

Mali sme parádny obedík, celkom Bio; starká chová sliepočky, preto tá farba palaciniek🙂

Antibakteriálne obrúsky na hračky a inú dezifekciu som tiež veľmi ocenila. Napr.na dosku na wc v nemocnici,či len na utretie kľučiek po chorobách,alebo rýchlu dezinfekciu rúk. Je to malé kabelkové balenie aj preto ich hodnotím na 1.

Gél na holenie z limitovanej edície sa konzistenciou vyrovná aj drahším konkurenčným značkám,ma príjemnú jemnú vôňu a ja som s ním spokojná, je dosť možné že nahrádí v našej domácnosti drahšie značky.

A posledné na rad prišlo bio kokosové mlieko DM, ja osobne kokosovy olej dávam do power coffe, káva s príchuťou kokosu je proste moja🙂 toto mliečko je do nej ideál,zvyšok beriem k mamine,cestujeme k nej na dovču🙂 a urobíme si exotický kokteil

Srdečne ďakujem DM tímu že vybrali našu rodinku na tento test a zároveň aj za zloženie balíčka,všetky veci sú veľmi praktické a bežne použiváteľné,ani jedna nesklamala,DM je proste kvalita, určite niektoré ostanú bežnou súčasťou našej domácnosti.

Ďakujem a verím že aj vám ostatným mamičkám naša rodinná testovačka pomôže zorientovať sa v produktoch a vybrať ten správny pre vašu domácnosť.

                                                                                                                           s pozdravom lucy..

18. júl 2016
18. júl 2016

@erika0802 tuto?

18. júl 2016

Aj y chcemeeeer 😢

18. júl 2016

@anka2103 treba skusat stastie raz vas urcite vyberu😉

18. júl 2016

@lucka127 uuuuuuz 😊

18. júl 2016

Začni písať komentár...

Odošli