Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Maminky poraďte kvalitný matrac do normálnej postele pre 2 ročného? Aby nestal 300€😬

    Žienky, prosím vás, čo to môže byť? Dúfam, že nie atopicky exzem. Má to na stehne a na predlaktí.

    (2 fotky)

    Maminy, čo vás motivuje k chudnutiu? Resp ako nezrat? Vždy začnem a potom sa vrátim k zlému stravovaniu, hlavne sladkostiam...

    Žienky, táto kvetinka odkvitá, alebo sa jej niečo stalo? Kúpila som ju pred mesiacom a myslela som si, že bude kvitnúť celé leto...

    Maminky, kde kupujete alebo objednávate pomazánky pre deti. Viem že najlepšie je doma spraviť ale nie je vždy čas a mať niečo v špajzi by bolo fajn.

    Žienky, čo s týmto zadrhelom? Šaty mám dva dni a už sa mi podarilo toto...

    Maminky, v utorok ide drobec 2r4m, prvý krát do súkromnej škôlky. Myslíte, že ho tam mám hneď nechať celý deň, alebo najskôr pár dní len na doobedie? Bude chodiť 3 dni v týždni.

    Maminky, ako poslať kočík na dobierku? Ako je to najlacnejšie? A nemám krabicu. Vie to nejaká kuriérska firma aj zabaliť?

    Maminky, je tu nejaká skupina pri hnačke bábätka, kde by mi podľa fotky poradili, či to nie je vážne? 8,5 m ma hnačku, asi 3x denne. Ale teraz mal v plienke aj také akoby malé, 0,5 cm šnúrky. A poraďte prosím čo mu dať papať.
    Ďakujem

    Žienky, použiť, či nepoužiť krém na opaľovanie z minulého roka, ak tam je že spotrebujte do 9 mesiacov. Mám 3/4 tuby a je mi ľúto to vyhodiť.

    Maminky, nosia vaši chlapci radšej slipy alebo boxerky? Zatiaľ máme plienku, ale neviem, čo radšej kúpiť 🙂

    Žienky, máte rady ako začať s odplienkovaním? Už ho tam občas posadím, a poviem potlač aj potlačí ale len pár sekúnd a už uteká preč...

    Žienky, kam na Slovensku ísť v lete na dovolenku s 2 ročným a 8 mesačným, aby sme sa mohli aj kúpať.