Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    magduskapalko
    1. jún 2016    Čítané 145x

    Test DM drogerie

    #test_dm1 Bol to ako blesk z jasného  neba, ked nás vybrali na Modrom koníku testovať výrobky z  DM drogérie. Strašne sme sa potešili celá rodinka ja- mama Magdalenka, tatko - Paľko, a synček -Paľko junior. Výrobkov je 14 druhov to bola teda riadna nádielka. Najviac nás potešilo... hmmm... no jasné, že nakomplet všetko. No, ale idem k veci a ku každej testovanej veci niečo napíšem:

    Začnem výrobkom Čajík z ibišteka a citrónovej myrty. Normálne som sa cítila ako môj skoro 11 mesačný synček, ktorý skúma svet svojími zmyslami. Čiže, najprv pozrieť krabicu pochytať, postláčať. Potom otvoriť ovoňať, vybrať vrecúško, pochytať a zase ovoňať. No a jasné, že klasika vložiť do šálky a zaliať. Na krabičke je napísaný aj postup a počet minút koľko treba čajík lúhovať. Tento čas je uvedený aj na štítku, ktoré vysí na vrecúšku. Ľudia, ale poviem Vám, že voňia prekrásne. Naozaj v ňom cítiť všetky ingrediencie, ktoré sú uvedené na obale. Čiže: kvety ibižteka, kúsky jablka, citrónová myrta, koreň sladkého drievka, citrónová tráva, oplodie šípok a pražený koreň čakanky. Tí, ktorí ste "čajikoví" , ale aj tým "nečajíkovým" vrelo doporučujem vyskúšať, je naozaj božský. No a ešte na záver dodám, že si dali veľmi záležať aj na vzhľade vrecúška. Je také plátené, akoby textilné.

    Ďalším pánom na holenie bol Bio malinovo-jahodový džem s agávovým sirupom. Zloženie: ovocie (maliny, jahody), agávový sirup, koncentrát citrónovej šťavy, želírujúce činidlá, jablkový pektín. Ako veliké, oborvitánske plus dávam tomu, že suroviny sú z ekologického poľnohospodárstva. Chuťovo bol ako od maminky. Suprovo sa rozotieral a na chlebíku sme si pochutili celá rodinka. Výborný ťah ako spraviť rýchlu večeru, ktorá chutí všetkým členom rodiny. Mňam, mňam.

    No,vypité a zjedené by bolo, ideme sa kúpať. Ako prvé z výrobkov na kúpanie sme použili Babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom. Gelík je veľmi jemný a šetrne čistí pokožku a vlasy detičiek a aj dospelých. Áno, dovolila som sa s ním okúpať aj ja, kedže píšu, že to je aj pre veľkáčov, nie len pre detváky. A ako ujo google píše panthenol je nevyhnutný na udržanie zdravej pokožky a slez je dobrá rastlinka snáď na všetko! Ako obrovský plus uvediem, že ja a synček mávame dosť vysušenú pokožku z prípravkov na umývanie tela, ale z tohto,, ništ" tak paraaada.

    Pomaličky prejdeme k šámpónu Balea Professional sviežosť a revitalizácia. Fakt som v šoku! Neverila som tomu, že môžem použiť aj iný šampón okrem toho nemenovaného, ktorý používam asi 10 rokov (naozaj nepreháňam). Mávala som lupiny a bolo ich dosť veľa. No a potom som vyhrala tento  testovací balíček DM, kde bol aj šampón, tak som mala pred ním veľký rešpekt. (ten kto má problém s lupinami chápe). Ľudia a nič! Fakt nič. Ani jedna. Ale úprimne vám poviem, že mi nebolo všetko jedno keď som si ho dávala na hlavu, ale som na 100% spokojná. A odporúčam!

    Okúpaný sme, ideme sa mastičkovať. Jaaaj ,niečo pre mňa a asi aj pre väčšinou žien. Po dobrom kúpeli si premastiť pokožku  s Balea ošetrujúce telové sérum. Je ľahúčky, parádne sa vstrebáva a obsahuje vzácny olej z kamélie a výťažky z kvetov opuncie. Čo dodať. Krásna vôňa + parádna konzistencia = spokojný zákazník.

    Ďalší produkt, ktorý by nemal v kúpeľni chýbať je gél na vlasy a nie len tak hocijaký, ale rovno Balea stylingový gél na vlasy. No takto. Keďže manžel má presne 10,5 vlasu, tak som testovala ja. Neklamú!!! Je presne taký ako píšu. Stačí naniesť primerané množstvo gélu podľa dĺžky vlasov a vytvarovať účes.

    Teraz by som sa chcela povenovať trošku čisto detským výrobkom z čarovnej krabičky DM. Takže začala by som vlhčenými obrúskami, ktoré sú vyvinuté zvlášť pre novorodeniatka. Obsahujú Biolipidy na základe vzoru prírody. Biolipidy -  lipidy v koži tvoria ochrannú bariéru kože. Uchovávajú pokožke vlastný ochranný film po narodení. Riťuška nereagovala nijako, čo bolo dobré. Obrúsky sú neparfumované, tak sa daju použiť aj na utretie pusinky, alebo rúčok. Sú jemnučké a presvedčili ma. Ostávam im verná pokým bude mať môj synček plienky, na riťľku budeme používať len a iba tieto obrúsky.

    Pre detsku riťku, peknučkú a bez zaparenín je dobre aspoň 2x do dňa použiť krém proti zapareninám. Do rúk sa mi dostal krémik Babylove s BIO extraktom z nechtíka, s BIO extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým. Obsah je 75ml. Je  akurátny, aby sme to mohli nosiť v "Babykabelkách". Vonia tak púdrovo k pokožke je jemný a pekne sa vstrebal, čiže ďalšia vec, ktorá nás bude najbližšieho pol roka sprevádzať.

    Kefka dontodent DM. Nuž to jediný výrobok, z ktorého som veru sklamaná. Po otvorení sme sa veľmi tešili a aj krpec pózoval ako o život, ale po týždni, keď som kefku riadne pozrela tak je poškodená rúčka. Rúčka je zložená z pevného plastu + mäkkučkej gumy no a tá padla za obeť.  Keďže moje dieťa všetko žužle a hryzie ,tak aj táto kefka mu padla z obeť a nevydržala jeho "CRASH TAST". Bohužiaľ, tento výrobok do budúcna nebudeme požívať. Bála by som sa, že to môže odhryznúť. Pre budúcu výrobu odporúčam radšej celú kefku dať pevnú.

    Pasta dontodent DM ma vrátila do ranného detstva, keď mi rodičia umývali zúbky. Voňavučká, sladučka jahôdka. No radosť ju používať pri čistení zúbkov. Žiadny protest.    

    Hoci ešte stále dojčím, ale mastičku na bradavky som nepoužila. No takto. Nepoužila tam kde sa má použiť. Zase som sa zahrala na môjho syna a všetko som pochytala, ovoňala a natrela na ruky. Je to hustý krém, o ktorom ako píšu sa nemusí pred dojčením zotierať. Veľmi to odceňujem za mamičky, ktoré dojčia a majú popraskané bradavky.

    Pred poslednou hodnotiacou vecou sa stáva aviváž denk mit DM ultra sensitive. Tak ja za našu rodinu hovorím, že ďakujeme. Nijaké alergické reakcie, žiadne exzémy. Určite ostaneme pri nej aj do budúcna. Obrovské plusy: je bez prídavku parfumov, farbív a konzervačných látok.

    Tramtatataaaa!!! Je tu posledný výrobok z čarovnej krabičky od DM drogérie. Pre mňa jeden z TOP výrobkov. Balea gél na ruky so sviežou malinovou vôňou. Ak nie je po blízku voda a mydlo, je toto na nezaplatenie. Určite ho budem nosiť s ostatnými vecičkami v Babykabelke.  Maličké  a spratné balenie mi veľmi vyhovuje, dokonca sa dá aj zavesiť.

    Na záver by som chcela poďakovať firme DM drogerie a Modrému koníku, že si mňa a moju rodinku vybrali na testovanie týchto fantastických výrobkov. Bolo mi cťou, že som sa dostala do vami vybranej dvadsiatky testovateliek. Dúfam, že sa Vám moje recenzie páčia a vyberiete si ma aj na budúce.

     S pozdravom Magdaléna.

    Dnešná večera. Čerstvý rožtek z pekárničky + BIO Malinovo-jahodový džem s agávovým sirupom. Džemík chutí ako od maminky. #test_dm1

    Ak nieje po ruke mydlo a voda stačí si dať na ruky tento zázrak. Zmestí sa do kabelky, alebo sa dá zavesiť. Balea gél na ruky so sviežou vôňou malín. #test_dm1

    (2 fotky)

    Fakt som v šoku! Neverila som tomu, že môžem použiť aj iný šampón okrem toho nemenovaného, ktorý používam asi 10 rokov (naozaj nepreháňam). Mávala som lupiny a bolo ich dosť veľa. No a potom som vyhrala testovací balíček DM, kde bol aj šampón, tak som mala pred ním veľký rešpekt. (ten kto má problém s lupinami chápe). Ľudia a nišť! Fakt nišť. Ani jedna. Ale úprimne vám poviem, že mi nebolo všetko jedno keď som si ho dávala na hlavu, ale som na 100% spokojná. A odporúčam! #test_dm1