martina_durikova
12. jún 2021
60 

Valentína testovala zeleninovú HiPP "Prvú lyžičku"

Som mamina troch detí - dievčat 😁 (11 rokov, 8 rokov a 7 mesiacov). Počas svojej materskej kariéry si nepamätám, či som kupovala hotové príkrmy, fakt, naozaj. Alebo mám už deravú hlavu, alebo to bolo naozaj tak. Možno to bolo tým, že aj moji aj manželovi rodičia majú záhrady, a tak sme nemali núdzu o domáce potraviny. Tak som jednoducho varila, parila (občas som sa sparila aj ja) a mixovala. 

Keď som však uvidela výzvu na prihlásenie sa do testovania HiPP Bio zeleninových príkrmov, zapojili sme sa s Valentínkou a teraz píšeme recenziu.

Zaujalo ma, že tieto z radu "Prvá lyžička" sú údajne vyrábané zo starostlivo kontrolovaných BIO surovín. Zelenina je  pestovaná bez pesticídov a syntetizovaných hnojív, dozrieva do plnej chuti na poliach ďaleko od ciest. Navyše maličké 125 g balenie je ideálnou voľbou pre začiatok prikrmovania, kedy deti ešte len spoznávajú nové chute a spapajú naozaj iba pár lyžičiek. Kým k nám papaníčko dorazilo, Vali už stihla čo-to ochutnať, a preto so žiadnou zeleninkou nemala zásadný problém.

Síce ešte stále nespapá plnú dávku príkrmu tak, aby nahradila svoje najobľúbenejšie maminkine mliečko, ale polovicu pohárika spapala. Každý pohárik mala slečna na dva dni a vždy ten druhý deň som jej do toho niečo pridala, napr. uvarené ovsené vločky, žĺtok, kuracie mäsko, cestovinku. V tom sú tieto hotové prikrmy ozaj variabilné a možno si ich rôzne kombinovať podľa fantázie a chuti dieťatka. Na tejto foto je napríklad paštrnák s ovsenými vločkami. 

Vždy som ochutnala zásadne ako prvá, na tom som si dala záležať. U nás mala najväčší úspech biela mrkva, tekvica, klasická mrkva a aj brokolica s paštrnákom. Jej vlastne chutili všetky. Mňa osobne najviac prekvapila brokolica svojou autentickou vôňou a chuťou.

Ohromným plusom je, že príkrmy majú ideálnu konzistenciu, sú bez umelých prísad a konzervantov, majú skvelú chuť aj vôňu a sú kombinovateľné aj medzi sebou navzájom. Určite sa po nich obzriem v obchode a urobím si doma nejakú zásobu, aby sme boli, ako sa hovorí, VŽDY PRIPRAVENÉ. 😁 V situáciách, ako sú horšie noci či dni, na výlete, alebo jednoducho len tak, lebo sa nám chce, sú tieto mini fľaštičky ako stvorené, iba otvoriť a papať.

Za nás môžem teda HiPPky ostatným maminám len odporúčať.

Modrému Koníkovi srdečne ďakujem za možnosť podieľať sa na testovaní.

#hipp_prva_lyzicka_skusenosti27

#test_hipp_prva_lyzicka

 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli