martinam1812
6. jún 2018
264 

HiPP kozmetika - To najlepšie z prírody

Jedného dňa mi bola ponúknutá možnosť testovať detskú kozmetiku značky HiPP. Priznám sa, že som neverila, že budeme vybraní lebo záujem o testovanie bol naozaj veľký. Potešilo ma to. Testovania sa mali zúčastniť dvojičky Lenka a Lukáško.

O pár dní zvonil kuriér pri dverách s voňavým balíčkom, ktorý obsahoval miniatúry HIPP sprchového gélu, HIPP pleťového mlieka, HIPP pleťového oleja a HIPP čistiace vlhčené obrúsky. 

Zo začiatku som nepoužívala žiadnu kozmetiku. Myslela som si, že je lepšie nepoužívať prípravky do kúpeľa no všimla som si, že dvojičky začali mať pokožku suchú až atopickú. Kozmetiku HiPP nám odporučili ešte v pôrodnici, preto ma potešilo, keď sme dostali možnosť otestovať ju.  

Pokožka dieťaťa je päťkrát tenšia ako pokožka dospelého a potrebuje mimoriadne jemnú starostlivosť. Je taká jemná, že bola pomenovaná ako Babysanft (detsky jemná).

Kozmetika HiPP neobsahuje nežiaduce látky, teda je bez parabénov, parafínového oleja, éterických a silokónových olejov, alkoholu, parfúmov, ktoré môžu vyvolať alergiu a tiež bez PEG emulgátorov. 

S testovaním sme začali hneď prvý večer v hlavnej úlohe s Lenkou a Lukáškom. 

Ako prvý na rad prišiel sprchový gél. Mal jemnú gélovú konzistenciu, pekne sa rozotieral a po umytí zostala pokožka hebká a jemná. Mal príjemnú nevtieravú vôňu ktorá sa zapáčila aj mne. Obsahuje prírodný BIO mandľový olej a je bez mydla preto neštípal očká našich drobcov. Takto sme si užívali kúpeľ. Každý večer sa nevedia dočkať čľapkania vo vodičke. Priam si ju užívajú. 

Obaja milujú kúpanie a preto sa každý večer tešia na voňavý kúpeľ. Takto sa tešíme.

Po kúpaní sme použili pleťové mliečko. Bolo redšie, no rýchlo sa vstrebalo do pokožky a udržalo ju hebkú na dlhú dobu. Obaja majú suchú pokožku a po aplikácii bola nádherne jemná. Ďalším v poradí v testovaní bol pleťový olej. Nebol veľmi mastný, pomerne rýchlo sa vstrebal do pokožky a kľudne bez obáv som im mohla obliecť pyžamko bez toho aby ostali mastné fľaky. 


V balíčku boli ešte vlhčené čistiace obrúsky. Tiež príjemne voňali a boli vlhčené tak akurát aby odstránili bez problémov to čo odstrániť majú. Sú napustené jemným pleťovým mliekom a tiež sú pH neutrálne. U drobcov mala táto kozmetika veľký úspech tak sa rozhodla aj mamina, že otestuje sprchový gél a telové mliečko. Aj ja mám suchú pokožku (to asi zdedili po mne). Po kúpeli som bola príjemne prekvapená. Sprcháč zanechal pokožku nádherne jemnú, hebkú a voňavú. Po aplikácii telového mliečka moja pokožka spievala od radosti. Ešte na druhý deň bola jemná a nie suchá ako pri používaní nemenovanej nie najlacnejšej kozmetiky z lekárne. Táto kozmetika je za prijateľnú cenu a top kvality. Pomer ceny a kvality je určite primeraný. 

Miniatúry z kozmetiky sú maximálne praktické a super sa hodia na akúkoľvek dovolenku. Nezaberú v kufri veľa miesta a pritom úplne postačia. Za mňa by som navrhla, že by mohli zaradiť miniatúry z HIPP kozmetiky do predaja. Pred rokom keď sme išli na dovolenku som hľadala v drogériach aj lekárňach takéto miniatúry detskej kozmetiky a na moje nemilé prekvapenie som žiadne nenašla. Myslím si, že určite by mali úspech. 

Ďakujem Modrému koníku, že som sa mohla zúčastniť testovania. Maximálne sme si testovanie užívali a našli sme obľúbenú značku kozmetiky nielen pre drobcov ale aj pre maminu a staršiu dcérku. Určite by som HIPP kozmetiku odporučila rodine aj známym. 

#test_hipp2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli