miskaamatko
    15. jún 2018    Čítané 205x

    HiPP HIPP hurá!!!

    Ahojte 🙂,

    na úvod by som sa chcela veľmi pekne poďakovať teamu MK za šancu a možnosť testovať kozmetiku HiPP. Ďakujem!

    Veľmi ma to potešilo a to z toho dôvodu, že mám doma šesť mesačnú Ninku, ktorá máva sem-tam problematickú pokožku. Konkrétne kozmetiku Hipp sme vôbec nepoužívali, mali sme zásoby iných druhov kozmetiky. Viem,že  ju sestrička v pôrodnici používala pri prvom kúpeli. Najskôr som sa obávala, či nebude dcéra reagovať napr. začervenaním alebo podráždením pokožky, ale moje obavy boli zbytočné. Testovací balíček obsahoval milé inštrukcie od teamu MK, a tieto produkty HiPP, každé balenie bolo dvakrát:

    HIPP Pleťové mlieko 

    • obsahuje prírodný BIO mandľový olej a zvlhčuje pokožku.Rýchlo sa vstrebáva a udržuje pokožku jemnú a hebkú. Vhodné aj pre jemnú starostlivosť o pokožku dospelých.
    • Z môjho pohľadu sa pleťové mlieko jemne rozotieralo na pokožke, pekne sa vstrebalo. Malo príjemnú "babätkovskú" vôňu. Nemala som pocit mastných rúk po rozotieraní pleťového mlieka na Ninkinej pokožke. 

    HIPP Pleťový olej

    • obsahuje čisto prírodné oleje napr. Bio mandľový olej a je vhodný od narodenia. Olej je vhodný na jemné ošetrenie pokožky v oblasti plienok a na detskú masáž. Ideálne tiež pre dospelých so suchou pokožkou. 
    • jednoznačne čo môžem napísať, že tento olej bol pre mňa top produkt, vôňa, rozotieranie v skratke všetko sa mi páčilo, po dvoch dňoch som bola kúpiť veľké balenie. Ninke som ho aplikovala v podobe masáže bruška, aj keď je už väčšia a koliky ju chvalabohu obišli zapiekla ju mrkva v príkrme. Pomocou inštrukcií na letáčiku HIPP (je dostupný na ich stránkach) som aplikovala masáž a naozaj pomohla. A takto spokojne si odfukovala.

    HIPP Sprchový gél

    • umýva citlivú pokožku a jemné vlásky veľmi šetrne a zachováva prirodzený kyslý plášť pokožky. Preto nie je pokožka pri umývaní namáhaná a zostáva hebká od prvého dňa života. Vhodné pre celú rodinu a pre citlivú pokožku so sklonom k atopickej dermatitíde.
    • Ninka má naozaj malinko vláskov a zatiaľ som pri kúpaní nepoužívala žiadny šampón. Sprchový gél sa veľmi dobre rozpustil na hubke, zanecháva jemnú penu a ako inak príjemne vonia.

    HIPP vlhčené obrúsky

    • Detské obrúsky sú vhodné pre dojčatá aj deti. Sú vlhčené prírodným mandľovým olejom, bez konzervačných látok a parabénov, ph je neutrálne, použitie na tvár a telo.
    • A čo sú vlastne parabény??? Sú skupina konzervačných látok, ktoré sa používajú vo farmácii, potravinárstve, ale aj v kozmetike. Na obaloch potravín či kozmetických výrobkov sú označené veľkým písmenom E a nasledujúcim trojčíslom napr E214, E126 atď. Bez toho, aby sme to vedeli s parabénmi naše telo prichádza do styku denne. Môžeme ich nájsť v niektorých šampónoch, odličovadlách, sprchových géloch, krémoch alebo napr. v liekoch. Mnohé preukázané, že parabény majú rovnaké vlastnosti a teda aj podobné chovanie ako ženský hormón estrogén. Tieto látky teda môžu ovplyvňovať niektoré procesy v tele spojené s hormonálnou aktivitou a nerovnováhou a tým môžu prispieť k vzniku zdravotných problémov. Žiadna štúdia však priamu závadnosť parabénov nepreukázala.
    • Vlhčené obrúsky hodnotím trošku negatívne a to z toho dôvodu,že mi vadila ich vlhkosť. Boli až moc vlhké a mokré, keď som Ninke utierala zadoček,tak po obrúskoch zostávali stopy. To sa mi.moc nepáčilo. Inak kladne hodnotím ich zloženie.

    Na základe nášho testovania s Ninkou sme si uvedomili, teda hlavne ja, že presedláme na kozmetiku značky HIPP. Kvalita =cena. To doslovne. Mali sme sa podeliť s touto kozmetikou napr. s kamarátkou, ale my sme sa nepodelili. Nechali sme si všetko a zároveň zapojili do testovania aj staršieho brata Martinka. Samozrejme už v priebehu testovania sme kupovali nové balenie. Nepíšem to len pre MK a kvôli testovaniu, ale naozaj sa mi táto kozmetika osvedčila a to aj z týchto dôvodov:

    • je bez zbytočnej chémie
    • bez parabénov,
    • bez parafínového oleja,
    • bez éterických a silikónových olejov,
    • bez alkoholu, 
    • bez parfumov,
    • bez PEG emulgátorov.

    Názor si vytvorí na kozmetiku HIPP každý sám, ja ju jednoznačne budem odporúčať ďalej. Veľmi dobre je aj tzv. cestovné/malé balenie. Hodí sa najmä pre detičky, ktoré majú veľmi citlivú pokožku a rodičia nemusia kupovať hneď veľké balenie. Taktiež zloženie nám veľmi vyhovuje. Na záver ešte raz ďakujeme a spolu s Ninkou vám želáme krásny zvyšok večera. 

    missia
    15. jún 2018    Čítané 265x

    Večery s HiPP

    Prvýkrát som sa zapojila do testovania,vybrali má a tu je recenzia. Ako prišiel balíček na testovanie kozmetiky HiPP, hneď som ho otvorila a rozdelila na dve časti: pre nás a pre kamarátku. Keďže som nikdy nepoužívala pre deti túto kozmetiku, prečítala som si pribalený leták, ovoniavala prípravky a odložila. Zostávalo už len počkať do večera.

    Malé cestovné balenie kozmetiky HiPP ako aj kozmetiku samotnú, som zhodnotila pozitívne. Ešte stále po dvoch týždňoch tetovania nie je prázdne. Synček mal na začiatku testovania 5 týždňov a kozmetika HiPP je jeho prvá kozmetika.Doteraz som ho kúpavala iba v čistej vode, len na zadoček som používala obyčajne detské mydlo, pretože po krémoch na zapareniny voda nestačí.

    Na kozmetike HiPP som najviac ocenila konzistenciu, ľahké rozotieranie a príjemnú  jemnú vôňu všetkých prípravkov ako aj vlhčených obrúskov. Najlepšie je pokakanú riťulku umyť vodou, ale keďže nie vždy sa dá, či chce, siahla som a vyskúšala vlhčené obrúsky. Na obrúskoch sa mi páčilo a dávam veľké + pretože


    "vytiahneš jeden a ďalší sa neťahá, ostáva vo vnútri!"

    Za nás môžem povedať, že vyhráva umývací gél a telové mliečko. Olejček som skúšala dvakrát, pretože synček je pri utieraní plačlivý. Na masáž sa nedalo ani pomyslieť. Nie a nie si ju užiť!

    Priznám sa, zloženie na kozmetických prípravkoch nesledujem, pretože vždy som siahla po osvedčenej značke. Pre mňa klasike. Synček je už naše tretie dieťatko myslela som, že budem používať kozmetiku ako pri jeho súrodencoch.No, ale už keď sme začali s  kozmetikou HiPP a synčekovi vyhovuje, nevidím dôvod meniť. Nenastala žiadna alergická reakcia, pokožku má peknú, čistú, krásne jemne prevonanu - mamička je spokojná 🙂 Zostávame verní a budeme kupovať aj veľké balenie.

    Určite by kozmetika pre žiadne malé bábätko nemala obsahovať farbivá, konzervanty, zbytočne parfémy, alkohol... A ako píše kozmetika HiPP "bez zbytočnej chémie". Mala by mať čo najjemnejšie zloženie, veď bábätká majú jemnú a citlivú pokožku. Malý má peknú čistú pokožku akú by malo mať každé bábätko. Ak sa má ktokoľvek spýta, akú kozmetiku používam, čo mu dávam, čím ho natieram? Poviem kozmetiku HiPP. Odporúčam, vyskúšaj a uvidíš! Aj kamarátka je nadšená, hlavne preto, že jej dcérke kozmetika HiPP vyhovuje pre jej problematickú a citlivú pokožku.

    Večernú starostlivosť o telíčko, vlásky a tváričku, nás každodenný rituál mu doprajem každý večer pred uložením do postieľky s kozmetikou HiPP 🙂

    andy57
    15. jún 2018    Čítané 255x

    Ako sme testovali kozmetiku HiPP

    Som veľmi rada, že som sa zúčastnila súťaže, a dostala tak možnosť otestovať kozmetiku HIPP pre moju malú 5 mesačnú slečnu. So značkou HiPP mám už nejaké skúsenosti. Pri staršom synčekovi som používala umelé mlieko HiPP BIO combiotik, ktoré môžem len a len odporúčať.

    Hneď v ten deň, ako nám dorazil balíček na testovanie, som otestovala vlhčené obrúsky HiPP, ktoré ma príjemne prekvapili. Vlhčené obrúsky majú úžasne jemnú, nevtieravú vôňu. Balíček obsahoval  10ks obrúskov, ktoré som minula hned na 2x 🙂

    Priznám sa, že s týmito vlhčenými obrúskami som doteraz nemala žiadnu skúsenosť. Používam lacnejšie obrúsky, ale možno pouvažujem nad zmenou. Vlhčené sa mi zdali fajn, neboli  suché, ani príliš mokré a nepenili ako niektoré obrúsky. A veľké plus, že sú naozaj jemné a majú príjemnú vônu.

    Vlhčené obrúsky HIPP Babysanft ako som sa dočítala, obsahujú výťažok z BIO mandlí. Sú napustené jemným pleťovým mliekom, vhodné pre jemné očistenie citlivej detskej pokožky a pokožky so sklonom k alergiám. 

    Neskôr večer prišiel na rad sprchový gél  HiPP. Dcérka má kúpanie veľmi rada, pri kúpeli vždy ožije. Doteraz som nepoužívala žiadne sprchové gély ani mydlá, a to už má dcérka 5 mesiacov. Tak sme sa spoločne pustili do testovania sprchového gélu .  Po otvorení  som ucítila príjemnú mandlovú vonu.  Je naozaj jemný ako o ňom píšu, veľlmi dobre sa rozotiera, po pokožke doslova klže, takže malinká bola natretá  veľmi rýchlo. Nie je vôbec hustý, takže ho stačí ozaj málo. Pri staršom synovi používam inú značku, nebudem menovať ktorú, ale ak ich mám porovnať , tak HiPP sprchový gél u mňa určite vyhráva. A tým, že dcérka ma naozaj citlivejšiu pokožku ako starší syn, určite budem pokračovať v používaní  tohto sprchového gélu aj naďalej. 

    Po kúpeli prišiel rad na pleťový olej, ktorý už nejaký čas máme doma, ale zatial som ho ešte na malej nevyskúšala.  Tak som sa rozhodla, že najskor otvorím vzorku, ktorú som vyhrala v súťaži. Pleťový olej má takisto príjemnú mandlovú vonu. Konzistenciou mi príde skôr ako pleťová voda zmiešaná s olejom. Dokonca som ho vyskúšala aj na svojej tvári, a môžem povedať, že je naozaj dobrý.  Nie je príliš mastný, takže sa mi tvár až tak neleskla 🙂

    Naliala som si trošku oleja na vatový tampón a opatrne som ním prešla po dcérkinej tváričke. Netvárila sa veľmi nadšene, ale to už tak po kúpeli býva. Vie, že už je pomaly čas na mliečko a na postielku. Pleťový olej HiPP je vhodný aj na ošetrenie suchej pleti pre dospelých, na ošetrenie pokožky mamičiek počas tehotenstva a dokonca aj na strie. Na moju tvár ho však používať asi nebudem, nakoľko mam skor zmiešanú pleť. Takže ho bude používať skor moja dcérka.

    Ďalej prišiel rad na pleťové mlieko, ktoré som už stihla otestovať  pred súťažou, keďže sme ho dostali  do daru na krštiny. S HiPP pleťovým mliekom som veľmi  spokojná. Konzistencia pleťového mlieka je riedka, čo mi vyhovuje, tým pádom ho netreba veľmi veľa a balenie vydrží dlhšie 🙂

    Čo som si všimla, tak veľmi rýchlo sa vstrebáva a dcérka má po ňom jemnú a hebkú pokožku.Takisto má veľmi príjemnú a jemnú voňu, ktorú cítim na dcérke ešte aj na druhý deň.  Pleťový krém používame už asi pribilžne mesiac, a všimla som si, že na dcérkiných nožičkách zmizli šupinky, ktoré tam doteraz mala. Neviem či je to pleťovým mliekom HiPP, ale určite ostanem pri tejto značke, kedže nám vyhovuje.

    Najviac oceňujem na kozmetike HiPP, že všetky produkty sú bez farbív a konzervačných látok, bez parabénov, éterických olejov, bez škodlivých PEG emulgátorov, bez živočíšných zložiek a bez alkoholu. Sú šetrné k očiam. Tieto produkty sú vyvinuté tak, aby pomáhali predchádzať riziku vzniku alergií.Všetky obsahujú prírodný BIO mandľový olej.

    Na záver, po 2 týždnoch testovania kozmetiky HiPP má moja slečna pokožku jemnejšiu a hebkejšiu, a hlavne bez šupiniek na nožičkách. Preto som sa rozhodla, že zostaneme pri značke HiPP, hlavne čo sa týka telového mlieka a sprchového gélu. Takže určite odporúčam kozmetiku HiPP vyskúšať aj iným maminkám a detičkám. Zároveň sa chcem poďakovať Modremu koniku a spoločnosti HiPP, že som mohla kozmetiku vyskúšať na mojej dcérke  a vytvoriť si na ňu svoj názor.

    malalienka85
    14. jún 2018    Čítané 382x

    Hipp Hipp hurá 🖤

    Tak som sa opäť raz zúčastnila testovania kozmetiky na Modrom koníkovi, tentoraz bol však “pokusným králikom” môj už 2-mesačný synček Nino. Príležitosť testovať výrobky spoločnosti Hipp prišli v pravej chvíli, pretože sme sa práve rozhodovali akú značku kozmetiky pre bábätko začneme používať. Dovtedy sme používali len mydlo na zadoček Chicco a do kúpeľa sme pridávali kvapku sprchového gélu od Biodermy.  

    Na odporúčanie pediatričky som drobca prvé týždne ničím nenatierala nakoľko mal naozaj krásnu a bezproblémovú pokožku. Balíček na testovanie obsahoval sprchový gél, telové mliečko, detský olejček a vlhčené obrúsky všetko v cestovnom balení a dvojmo.

    Keďže Ninko nie je lakomec o kozmetiku sme sa podelili so sestranicou Diankou, ktorá od narodenia bojuje s atopickou pokožkou a výrobky od Hipp už veľmi dobre pozná. Miniatúram sa potešila a tento rok s ňou pocestujú na dovolenku. Kozmetika Hipp nás zaujala už svojimi obalmi. Sú hravé a “neprečačkané” na prvý pohľad zaujmú detského aj dospelého zákazníka. Cenovo je Hipp zlatá stredná cesta, ani drahé ani lacné, pomer cena kvalita tu funguje na jednotku. 

    Čo sa týka zloženia produktov, Hipp sa pýši sloganom “To najlepšie z prírody” a skutočne neobsahujú zbytočnú chémiu v podobe parabénov, parfumov, éterických olejov, alkoholu a podobne. 

    Hipp sprchový gél sme so synčekom používali denne a rovno dvakrát. Má jemnú detskú vôňu, krásne sa napení a pokožku a vlásky umyje veľmi dobre. Pokožka zostane po umytí hebká a vlásky jemné a voňavé. 

    Ráno po umytí sme zvykli použiť Hipp pleťové mlieko s obsahom Bio mandľového oleja. Mliečko je redšej konzistencie, výborne a rýchlo sa rozotiera, čo ocení určite každá mamička. Opäť vôňa je nevtieravá a príjemná, pokožka dieťatka zostane hydratovaná a voňavá. 

    Večer po kúpaní sme sa obaja nevedeli dočkať baby masáže s úžasným pomocníkom Hipp pleťovým olejom. Tento produkt sme si jednoznačne obľúbili najviac a pri najbližšom nákupe 100 % skončí v našom nákupnom košíku. Olejček je hustýýý a voní naozaj krásne ako bábätko 😍 Na celé telíčko postačí pár kvapiek, rýchlo sa vsiakne do pokožky a tá nezostane mastná ale pekne vláčna a hydratovaná. Ihneď môžete obliecť pyžamko bez strachu, že by sa zamastilo. Ocenila som aj priloženú brožúrku, kde bola opísaná masáž bábätka od hlavy až po päty. 

    Posledným produktom, ktorý sme dostali na testovanie boli vlhčené obrúsky Hipp. Praktické cestovné balenie hneď skončilo v našej prebaľovacej taške. Obrúsky opäť obsahujú Bio mandľový olej (ach tá vôňa) a ich textúra je z jemných vlákien. Sú pevné a “mokré” tak akurát. Majú vysokú absorpčnú schopnosť a riťka sa s nimi utiera jedna radosť. 

    Celkovo sme boli s kozmetikou Hipp so synčekom spokojní a môžeme ju odporúčať všetkým maminám a ich detičkám. Za vyskúšanie rozhodne stojí a verím, že medzi výrobkami Hipp si každá nájde svojho obľúbenca.  Ďakujeme za možnosť testovať túto kvalitnú kozmetiku 👍🏽

    Lenka a Nino 💓

    martinam1812
    6. jún 2018    Čítané 264x

    HiPP kozmetika - To najlepšie z prírody

    Jedného dňa mi bola ponúknutá možnosť testovať detskú kozmetiku značky HiPP. Priznám sa, že som neverila, že budeme vybraní lebo záujem o testovanie bol naozaj veľký. Potešilo ma to. Testovania sa mali zúčastniť dvojičky Lenka a Lukáško.

    O pár dní zvonil kuriér pri dverách s voňavým balíčkom, ktorý obsahoval miniatúry HIPP sprchového gélu, HIPP pleťového mlieka, HIPP pleťového oleja a HIPP čistiace vlhčené obrúsky. 

    Zo začiatku som nepoužívala žiadnu kozmetiku. Myslela som si, že je lepšie nepoužívať prípravky do kúpeľa no všimla som si, že dvojičky začali mať pokožku suchú až atopickú. Kozmetiku HiPP nám odporučili ešte v pôrodnici, preto ma potešilo, keď sme dostali možnosť otestovať ju.  

    Pokožka dieťaťa je päťkrát tenšia ako pokožka dospelého a potrebuje mimoriadne jemnú starostlivosť. Je taká jemná, že bola pomenovaná ako Babysanft (detsky jemná).

    Kozmetika HiPP neobsahuje nežiaduce látky, teda je bez parabénov, parafínového oleja, éterických a silokónových olejov, alkoholu, parfúmov, ktoré môžu vyvolať alergiu a tiež bez PEG emulgátorov. 

    S testovaním sme začali hneď prvý večer v hlavnej úlohe s Lenkou a Lukáškom. 

    Ako prvý na rad prišiel sprchový gél. Mal jemnú gélovú konzistenciu, pekne sa rozotieral a po umytí zostala pokožka hebká a jemná. Mal príjemnú nevtieravú vôňu ktorá sa zapáčila aj mne. Obsahuje prírodný BIO mandľový olej a je bez mydla preto neštípal očká našich drobcov. Takto sme si užívali kúpeľ. Každý večer sa nevedia dočkať čľapkania vo vodičke. Priam si ju užívajú. 

    Obaja milujú kúpanie a preto sa každý večer tešia na voňavý kúpeľ. Takto sa tešíme.

    Po kúpaní sme použili pleťové mliečko. Bolo redšie, no rýchlo sa vstrebalo do pokožky a udržalo ju hebkú na dlhú dobu. Obaja majú suchú pokožku a po aplikácii bola nádherne jemná. Ďalším v poradí v testovaní bol pleťový olej. Nebol veľmi mastný, pomerne rýchlo sa vstrebal do pokožky a kľudne bez obáv som im mohla obliecť pyžamko bez toho aby ostali mastné fľaky. 

    V balíčku boli ešte vlhčené čistiace obrúsky. Tiež príjemne voňali a boli vlhčené tak akurát aby odstránili bez problémov to čo odstrániť majú. Sú napustené jemným pleťovým mliekom a tiež sú pH neutrálne. U drobcov mala táto kozmetika veľký úspech tak sa rozhodla aj mamina, že otestuje sprchový gél a telové mliečko. Aj ja mám suchú pokožku (to asi zdedili po mne). Po kúpeli som bola príjemne prekvapená. Sprcháč zanechal pokožku nádherne jemnú, hebkú a voňavú. Po aplikácii telového mliečka moja pokožka spievala od radosti. Ešte na druhý deň bola jemná a nie suchá ako pri používaní nemenovanej nie najlacnejšej kozmetiky z lekárne. Táto kozmetika je za prijateľnú cenu a top kvality. Pomer ceny a kvality je určite primeraný. 

    Miniatúry z kozmetiky sú maximálne praktické a super sa hodia na akúkoľvek dovolenku. Nezaberú v kufri veľa miesta a pritom úplne postačia. Za mňa by som navrhla, že by mohli zaradiť miniatúry z HIPP kozmetiky do predaja. Pred rokom keď sme išli na dovolenku som hľadala v drogériach aj lekárňach takéto miniatúry detskej kozmetiky a na moje nemilé prekvapenie som žiadne nenašla. Myslím si, že určite by mali úspech. 

    Ďakujem Modrému koníku, že som sa mohla zúčastniť testovania. Maximálne sme si testovanie užívali a našli sme obľúbenú značku kozmetiky nielen pre drobcov ale aj pre maminu a staršiu dcérku. Určite by som HIPP kozmetiku odporučila rodine aj známym. 

    pa_tka_zv
    6. jún 2018    Čítané 383x

    Náš život s Hipp ♥

    Testovanie cestovnej sady detskej kozmetiky HiPP, ktorá obsahovala pleťový olej, sprchový gél, pleťové mlieko a vlhčené obrúsky všetko 2x:

    Testovanie začalo 18.5., keď nám kuriér na obed doniesol balíček 🙂

    Hneď večer sme zahájili náš kúpací rituál, no tentokrát s miniatúrkami Hipp. 

    Jedno cestovné balenie sprchového gélu a olejčeka nám vydržalo 4-5 dní, kedže Matiaska kúpeme každý večer. Naozaj som bola milo prekvapená, aj teda som, z príjemnej vône, ktorá je samozrejme taká ,,bábätkovská" a hlavne ma prekvapilo, že bez problému zišiel biely krém a to keď už môj muž povie, citujem: ,,waww to choď hneď kúpiť aj ten krém, zišiel ľahko dole" tak to už je naozaj čo povedať. 

    Priznám sa, že veľmi nečítam zloženie vecí, skôr si raz za čas pozriem výsledky testovania viacerých produktov a na základe toho sa vždy rozhodnem, poprípade na odporučanie známych.

    Druhú ,,dávku" cestovného balenia sme posunuli kamarátovi Tobiaskovi (@bubik91

    Sú to kamaráti od bruška ♥ 

    Malé balenie je perfektné na cestovanie, u nás tak na predĺžené víkendy, ale určite vám vydrží aj dlhšie ( ja kozmetikou nešetrím :D ) takže vo štvrtok sme hneď kupovali veľké balenia, ktoré už vydržia oveľa, oveľa dlhšie a ostávame pri tejto kozmetike určite. Čo sa týka vlhčených utierok, mne osobne vadí, že sú tak parfumované.

    Myslím si, že výsledky kozmetiky a celkovo značky HIPP hovoria samy za seba a nepotrebujú ďalší komentár, každá mamička by mala vyskúšať a sama uvidí, že je to najlepšia vec ktorú môže dať svojmu dieťatku. ♥

    Ak vás zaujal názov môjho článku a pýtate sa prečo náš život s HIPP tak v skratke pre toto 🙂 U nás doma sa to všetko točí okolo Hippu pre nášho skoro 5mesačného syna. 

    Keďže ostal na UM, prvá možnosť, po ktorej som siahla bolo mliečko HIPP bio combiotik a naozaj najlepšia vec, ktorú som urobila  - prvé mliečko sadlo perfektne nemusela som sa trápiť ,ako veľa mamičiek, s problémami s bruškom. Po čase sa malému potvrdil reflux a v tedy sme prešli len na AR mliečko a zas najlepšia možnosť, malému sa všetko upravilo a nenastali žiadne problémi. 

    Po ukončenom štvrtom mesiaci sme začali prikrmovať, no možno sa to niekomu nebude páčiť ale kedže môj syn nechce doma robené príkrmy a to mám doma 3 rôzne mixéry, XY kníh, rôzne recepty a náradia na prípravu domácich mrkvičiek, zemiakov, brokolíc.... No proste nechce nič, zo všetkého ho napína, takže po 3 týždňoch odmietania všekého jedla, som si povedala dosť a teda buď nebude nič jesť alebo skúsime kúpiť. Tento týždeň sme kúpili no a hádajte čo sa stalo? Naše dieťa začalo jesť.  (konečne)

    zuzkaigorkova
    4. jún 2018    Čítané 137x

    S HiPP len pozitívne skúsenosti

    Ahojte, milé maminky, budúce maminky!

    Chcela by som vám napísať pár slov o kozmetike Hipp pre detičky. Už len samotný názov Hipp je značka sama o sebe, ktorá si dá záležať na tom čo predstavuje. Prezentujú sa na trhu už niekoľko desaťročí, a to nie len kozmetikou ale aj v oblasti výživy pre detičky.

    Ich myšlienkou je podľa mňa dávať ľuďom do povedomia to, čo by sami chceli dávať svojim deťom. To znamená kozmetiku vhodnú pre maličké deti, to znamená že neobsahuje parabény ani žiadne iné chemické prvky, sú obzvlášť vhodné pre citlivú pokožku v prvom rade sú určené pre deti, ale tak isto ju môžu využiť aj dospeláci.

    Ja osobne som si ju obľúbila veľmi, už len kvôli jej skvelej vôní. Náš malinký 6 mesačný má veľmi citlivú pokožku a značka Hipp či už olejček vlhčené servítky či mlieko telové mu robili dobre. Mali sme možnosť vyskúšať aj šampónik, ktorý neštípe v očkách a bol skvelý -  ten okrem iných veci od hipp používa naša takmer 4 ročná dcérka dodnes.

    Kozmetiku Hipp by som určite odporučila svojim známym ale aj neznámym už len z toho hľadiska, že je vyrobená z kvalitných veci. Ich výrobky používame už vo veľkom.

    Vďaka testovaniu som mala možnosť vyskúšať vlhčené obrúsky, telové mlieko, šampónik na vlasy a pleťový olejček. So všetkými vzorkami som mala len a len pozitívnu skúsenosť.

    Ďakujem za túto možnosť a kozmetiku Hipp vrelo za nás odporúčam!

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    10. máj 2018    

    Všetky z vás, ktoré siahate po mliečkach a výživách HiPP, určite dobre viete, že má značka aj vlastný rad jemnej kozmetiky. Stihli ste ju už vyskúšať? Ak nie, tak s nami máte jedinečnú príležitosť tak urobiť práve teraz.

    Na čo sa z testovacieho balíčka tešíte najviac?

    A - pleťový olej
    B - sprchový gél
    C - pleťové mlieko
    D - vlhčené obrúsky

    Výzvu nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-hipp-kozmetikou-m2no6j/

    #test_hipp2

    konik_testuje
    9. máj 2018    Čítané 3887x

    Vaše skúsenosti s HiPP kozmetikou

    Aktualizácia: recenzie mamičiek na túto detskú kozmetiku bez zbytočnej chémie nájdete v našich diskusiách tu

    ---

    Pretože práve pri bábätkách na citlivej a jemnej starostlivosti záleží. Otestujeme obľúbenú detskú kozmetiku HiPP, pretože HiPP je BEZ...

    Čítajte ďalej a dozviete sa viac!

    Čo testujeme

    Testujeme cestovnú sadu detskej kozmetiky HiPP obsahujúcu pleťový olej, sprchový gél, pleťové mlieko a vlhčené obrúsky.

    HiPP je BEZ zložiek, ktoré môžu byť potenciálne alergénne, je to totiž bez: parabénov, éterických olejov, PEG emulgátorov, parafínového oleja, silikónových olejov, pšeničnej bielkoviny a aluminiových solí.

    A pozor! Testovací balíček kozmetických miniatúr bude naozaj veľký. Z každého produktu dostanete dva kusy, aby ste mohli obdarovať svoju kamošku alebo niekoho z rodiny. 🙂

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s bábätkami do 6 mesiacov. Mali by to byť aktívne mamičky, ktoré rady siahajú po rokmi overených značkách a zaujímajú sa o zloženie kozmetiky. Mali by to byť ženy, ktoré sa rady podelia o svoj názor, veci rady skúmajú a hodnotia. A v neposlednom rade sú na koníku aktívnymi prispievateľkami.

    Ako sa zapojiť

    Získať balíček na testovanie je jednoduché, stačí sa zapojiť napísaním komentára pod tento článok. A čo v ňom napísať? Dajte nám vedieť, aké máte večerné rituály pred ukladaním bábätna na noc. Taktiež nezabudnite napísať aj vek svojho dieťaťa.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 13.5 a v pondelok 14.5 prebehne výber mamičiek na testovanie, ktoré oslovíme internou poštou.

    Všetkým držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje

    Mamičky, pripravujeme pre vás testovanie detskej kozmetiky HiPP. Čo myslíte, že bude balíček obsahovať? Pomôcku nájdete na blogu Ambasádorky HiPP @zoizoi 🙂 A ak nám napíšete správnu odpoveď do komentára, pošleme vám 5 srdiečok pre radosť.

    Už budúci pondelok vám prezradíme všetky podrobnosti. ☺

    #test_hipp2