martinjasen
12. feb 2015

Humana má od dnes svoju ambasádorku

To, že vám môžem dnes predstaviť druhú ambasádorku na Modrom koníku, je pre mňa ďalšie malé víťazstvo a znamenie, že projekt ambasádoriek ide tým správnym smerom. Ďakujem vám za to!

Len nedávno sme u nás v koníku mali stretnutie so zástupcom Humany na Slovensku. Bolo príjemné počúvať jeho zážitky z návštevy rodinných fariem v Nemecku, kde sa produkuje mlieko na výrobu Humany. Najviac mi utkvel obraz farmára, ktorý 9 hodín denne dojí svoje kravičky a považuje to za zmysel svojho života 🙂
Snáď aj takýto prístup k práci má vplyv na to, že Humana má kvalitné produkty. Viac ako 30 mamičiek svoje dobré skúsenosti s Humanou chcelo prezentovať ako ambasádorka tejto značky.

Humana si vybrala Barborku

Mladá mamička dvojročnej Elly, zároveň budúca mamička, šťastne vydatá, ktorá rada spieva, @barbs24, od dnes bude ambasádorkou značky Humana. K značke sa dostala po dlhom hľadaní toho správneho umelého mlieka pre svoju dcérku a evidentne práve Humana naplnila jej očakávania. O svojej skúsenosti určite napíše lepšie sama.

Ako ambasádorka vám bude prinášať informácie o produktoch, novinkách a akciách Humany. Čoskoro vytvoríme aj skupinu pre všetkých, ktorí máte s touto značkou dobrú skúsenosť, vás zaujala, alebo sa chcete porozprávať v príjemnom kruhu mamičiek.

Aktivitou ambasádorky je aj tvoriť dobrú náladu na koníku, preto pre vás bude prinášať malé súťaže, motivovať do rôznych aktivít, spolu vymyslíme zaujímavú fotošou. O všetkom sa dozviete v jej fotoblogu @barbs24.

Teším sa, že sa Barborka stala mojou kolegyňou a prajem jej, nech ju práca ambasádorky baví, rozvíja aj pomôže domácemu rozpočtu. Značku Humana vítam v našom Modrokoníkovskom meste.

Prajem vám krásny deň,

Martin

PS: Viac informácií o projekte ambasádoriek nájdete v článkoch:

Ambasádorka na Modrom koníku
Humana hľadá Ambasádorku na Modrom koníku
Mirka je prvá Ambasádorka

Projektu ambasádoriek sa venuje skupina: Ambasádorky na Modrom koníku

Ďakujem ešte raz za príležitosť Humane, Modrému Koníku - hlavne Martinovi, ktorý tento celý projekt realizuje!

12. feb 2015

Martin projekt je super a drzim palce nadalej @barbs24 gratulujem a prajem prijemne ambasadorovanie 🙂

12. feb 2015

@barbs24 blahozelam, sikovne sme októbrovky 2012 😉
@1mirka1

12. feb 2015

@katka_g Ďakujem/e 🙂 Veru, tiež hovorím že aká náhoda že obe sme v októbrovkách2012 🙂

12. feb 2015

@barbs24 tiez hovorim🙂
@katka_g Ďakujeme🙂

12. feb 2015

Začni písať komentár...

Odošli