martinjasen
20. feb 2015

Linola hľadá Ambasádorku na Modrom koníku

Pre všetkých nadšencov kvalitnej kozmetiky Linola otváram konkurz na Ambasádorku.

Výrobcom značky Linola je nemecká spoločnosť Dr. Wolff. Je to rodinná firma, ktorá svoju prvú Linolu vyvinula v roku 1938 a dodnes ju predáva v nezmenenej receptúre. Orientuje sa na prípravky pre citlivú a suchú pokožku so sklonom k atopickému ekzému.
Na Slovenskú sa o značku Linola stará spoločnosť MEDAC, tiež rodiná firma, ktorá zdieľa hodnoty materskej firmy Dr. Wolff.

Pavlína zo spoločnosti MEDAC vám odkazuje: "Chceme šíriť dobré meno produktov Linola medzi tých, ktorí hľadajú, ale stále nenachádzajú ten správny prípravok pri riešení svojich problémov s pokožkou. Zatial sa nám darí a mám veľkú radosť, keď sa napríklad ozve spokojná mamička, že práve v Linole našla ten správny šampón pre svoje dieťatko."

Hľadáme komunikatívnu mamičku, s darom vcítiť sa do problémov iných. Je nadšená z produktov Linola. Našla v nich riešenie nielen pre seba, ale aj pre svoje dieťa. Najlepšie ak je na základe vlastnej skúsenosti presvedčená o dobrých účinkoch Linoli pri liečbe atopického ekzému.

Čo ti práca Ambasádorky dá?

Predovšetkým veľa zábavy, rozhovorov, nových kolegov, medzi inými aj mňa 🙂 Niečo sa naučíš a nebudú to všedné skúsenosti. Môžu ti pomôcť viesť svoj život smerom, ktorým budeš chcieť.
Za svoju prácu dostaneš aj odmenu. Kým budeš ambasádorka, mesačne ťa poteší 150 eur v čistom.
Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so značkou, ktorú máš rada. O tom je byť ambasádorkou na Modrom koníku.

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Konkurz začína teraz 🙂 Ak sa chceš zúčastniť, vyplň dotazník: Konkurz na Ambásadorku. Konkurz bude prebiehať vo viacerých kolách a informovať vás budem cez internú poštu.

Ambasádorku vyberie tím z Linoli v priebehu februára, následne ju oslovím. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie je marec 2015.

Martin Ďurina
Modrý koník Team

@tatso pod do toho...

20. feb 2015

@kapokapo idem kuknut co za kozmetiku to je

20. feb 2015

je to fakt skvela kozmetika aj vdaka nej mam uz vyse polroka pokoj od AE ;)

20. feb 2015

Tiez pouzivam, trpim atopickym exemom a je to fajn, ale ta cena je dost vysoka......

21. feb 2015

Perfektnee 🙂 zrejme vyskusam 🙂

21. feb 2015

čo je náplňou ambasádorky?

21. feb 2015

Ja mám tiež výborné skúsenosti s touto kozmetikou pretože pri prvej dcérke sme mali komplikácie a potom som ju kupoval aj kupujem pre spokojnosť aj v lete s opaľovacie prostriedkami.Ale čo taká práca vyžaduje a či sa dá zvládnuť popri materskej....

21. feb 2015

Aj ja som synčekovi kúpila Linola fet, lebo máva suchšie líčka a bola som spokojná. Ale už niekoľko mesiacov sa mi nedarí v nijakej lekárni natrafiť na Linola gesicht ☹

23. feb 2015

Aj my máme vyskúšanú Linolu Fett do kúpeľa a aj krém.....používame doteraz.maximálna spokojnosť.......možno by ma to bavilo 😊

23. feb 2015

@martinjasen Ďakujem 🙂

23. feb 2015

genialny krém

25. feb 2015

Mam osobnu skusenost.moja 3r dcera ma AE a linola krem na tvar a sampon aj sprchac pouzivame stale.jedine ten olej do kupela jej nerobil moc dobre.inak velka spokojnost

25. feb 2015

@martinjasen ako dlho bude ešte trvať výberové kolo ?🙂

4. mar 2015

Rada sa zúčastním máme skúsenosti dcérka ma problémovu pokožku a jedine Linola pomohla...

4. mar 2015

Môj syn má 6 rokov a kozmetiku od značky Dr.Wolff používame takmer od narodenia.Mám s ňou aj osobné skúsenosti,20rokov som pracovala vo firme,kt.túto kozmetiku mala v distribúcii...

5. mar 2015

Taktiež odporúčam celkovú radu kozmetiky. Cena je vyššia ale tá kvalita je skutočne ocenená pravou mierou 🙂 Top

6. mar 2015

Začni písať komentár...

Odošli