martuska2
29. sep 2018
449 

Mia a jej veľké testovanie

Ahojte, som 35 ročná mamina 20 mesačnej dcérky Mii, s ktorou sme radostne testovali balíček produktov dm. Naše postrehy a výsledky vám rada prinesiem aj s fotodokumentáciou.

Dorazenie balíčka produktov sme radostne uvítali a hneď sme sa pustili do otvárania. Výber produktov bol pre nás úplne super, keďže dcérka mohla skoro všetko spapať a použiť. Dokonca aj mliečko Babylove bolo presne pre jej vek. Niektoré produkty pre tehotné som testovala ja, keďže o mesiac čakáme súrodenca 🙂

1. Ako prvé si dcérka vytiahla balík čipsov sušených jahôd Babylove. Jahody sú sušené mrazením, a na obale sa píše, že balenie obsahuje 100% ovocia čo je super. Je tam uvedený vek od 3.rokov, ale nevidím, žiaden dôvod, prečo by som ho nemohla dať dcérke, keďže jahody už jedla. A výsledok? Moje pocity sú zmiešané, nebude to moja obľúbená pochúťka, ale dojmy dcéry boli úplne odlišné, keďže na posedenie zjedla skoro celý sáčok :D Vôňa bola pekná jahodová. Určite ho ešte cérke kúpim.

Dávam 9 bodov z 10.

2. Ako druhé padla za obäť tyčinka s ovocím. Je veľmi podobná tyčinkám dostupných v potravinách, ktoré nemá veľmi v láske, ale túto zjedla. 

Dávam 9bodov z 10.

3. Ako tretie sa rozbalil balík  babylove Bio Ryžovo-šošovicových chrumiek. Mia zjedla pár kúskov a potom kolieskami začala napchávať nás 🙂 Ale kedže nemajú nejakú výraznú chuť, stačilo jej pár kolieskov.

Uznávam sú zdravé, ale pre moju dcéru nezaujímavé, preto dávam 5 bodov z 10.

4. Potom sme si rozbalili balenie bambusového riadu pre detičky. Balenie obsahuje pohár, hlbokú misku a plytký tanierik, vidličku a lyžičku. Súprava je veľmi pekná a aj dosť potrebná v domácnosti s deťmi. Nám sa úplne hodila, pridávam fotky s naservírovanými jahodami a krúžkami. Pri zohrievaní jedla v mikrovlnke sa dosť prehrejú a sú na dotyk horúce, rovnako aj iný riad z takého materiálu.

Dávam 9bodov z 10.

5. Ja som si potom rozbalila Olej na strie Alverde pre tehotné. Používam ho viackrát denne. Pekne vonia a olej nie je príliš tekutý ako moj iný olej, takže je to výborné, nepreteká medzi prsty na zem. Dávam 10bodov z 10.

6. Pri kúpaní sme vytiahli produkty babylove na kúpanie a to:

babylove umývací gel s extraktom so slezu s pantenolom.

Gél je v dobrom balení s pumpičkou, čo je veľmi trefné, ľaká manipulácia. Parfumácia je veľmi jemná, čo oceňujem, že nie je výrazná, nie som zástanca parfumov v detských veciach.Dávam 9bodov z 10.

Babylove jemný šampón

Umyli sme vlásky so šampónom, pekne penil, ale keďže máme problémy stále pri zmývaní vláskov, bolo to tak aj teraz. Rýchlo utrieť očká aby bolo ticho.

dávam 9 bodov z 10.

Babylove telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

Ľahučké tekuté telové mliečko bez parfumácie, rýchlo sa vstrebalo. je ale dosť tekuté. Neviem či dosť premastí pokožku. Nekrémujem často po kúpaní, len sem tam...

Dávam 8 bodov z 10.

7. Ďalší produkt, ktorý sme skúsili bol veľmi známy Babylove krém proti zapareninám v zelenom obale. Obsahuje extrakt so šalvie a zinok. Po otvorení bol krémik chránený ešte celofánom. Po odstránení sme si naniesli kúsok na prst a natreli zadoček a dali plienočku. Krémik je biely, hutný a dosť farbí, takže treba rýchlo natiahnuť plienočku aby sa krémik neobtrel o nič naokolo. Budem ho určite využívať aj pri novorodencovi, keď nebude mať zaparenú riťku, ale skor ako prevenciu a nie keď bude riťka červená.

Dávam 8 bodov z 10.

8. Babylove umelé mliečko od 12.mes

Doteraz som dával dcérke Babylove mliečko ale od 10.mes a neprešla som na ďalšie pokračujúc aj keď podľa veku som to mala urobiť  už dávno z dôvodu, že dcérka ťažko kaká a pediatrička mi poradila dávať slabšie mlieko. Takže po vyskúšaní rôznych značiek a stiahnutí jedného druhu mlieka na trhu sme prešli na babylove od 10.mes a zostali pri ňom. Teraz sme vyskúšali variantu od 12.mes. na balení sa píše obsah rovnako 500g ale po nasypaní do dózy som zistila že je asi hustejšie, keďže z neho bolo o dosť menej ako predchádzajúceho mliečka, aj krabica je užšia. Aj sa rýchlejšie minulo. Ale Mii chutilo rovnako, nezbadala žiaden rozdiel.

Dávam 9 bodov z 10.

 9.  Babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom.

Biele balenie známych vlhčených utierok, sme používali aj predtým a využívame ho aj na zadoček aj na utieranie rúk či špinavých úst. Balenie má veľmi výhodnú cenu, naozaj ho každému odporúčam.

10 bodov z 10

10. dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda 

Kapsičku sme včera večer v aute otvorili a veru padla za malú chvíľku celá, nič nezostalo. To hovorí samé za seba. Určite si ešte kúpime do zásoby.

10 bodov z 10

11. dmBio šťava jablko, hruška

Šťava každému veľmi chutila a určite ju ešte kúpim.

Dávam 10 bodov z 10

12. dmBio prosné chrumky 

 Keďže chrumy nie sú veľmi ochutené, tak z nich niečo ubudlo a niečo zostalo ako pri podobných maškrtách.

Dávam 8bodov z 10

Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovať tieto produkty. Výber nám veľmi sadol a vďaka tomuto testovaniu určite budem kupovať viacej produktov v dm drogerii nielen tie, ktoré doteraz.

#test_dm18 a #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli