Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    maznacik40
    23. mar 2017    Čítané 104x

    Ako sme testovali kozmetiku Bupi🙂🙂

    Prišla páskou previazaná škatuľka, to bolo radosti, keď Stanka prišla zo škôlky a našla balíček 🙂

    Testovali sme:

    1. Tekuté mydlo 

    2. Túhé mydlo 

    3. Vlhčený toaletný papier

    Tekuté mydlo:

    Naozaj krásna svieža vôňa, ktorú je na rúčkach cítiť a rúčky ostávajú voňavé a hebké. Stačí ho strašne málinko, tá pena je neskutočná, potešil obsah 500 ml, čo nám dlho vydrží. To sa mi páči. Doteraz som Stanku musela napomínať rúčku umývať, a teraz bez slova sama ide a umyje, veľké plusssss, do budúcna ho určite budeme kupovať.

    Tuhé mydlo:

    Mydielko v tvare žabky sa veľmi páči Stanke, vždy jej vo vani ujde a musí ho hladať a hladať bupi kdesi, a keď nájde vždy sa celá vyumýva. To sa mi páči,  že je po ňom pokožka čistá a voňavá. Škoda, že nám vydržalo iba pár dní, Stanka sa mydlila mydlila a bolo po Bupi, ale určite ho kúpime.

    Vlhčený toaletný papier:

    Zatiaľ sme tento vlhčený toaletný papier nevyskúšali, ale určite ho začneme kupovať. Prekvapil a potešil aký je na dotyk jemný a voňavký a nie je moc mokrý. Pri jednom použití stačí 1-2 utierky a zadoček je čistý a voňavý, to sa mi páči že nedráždi a nevysušuje pokožku, určite ho začneme kupovať. 

    Zhrnutie:

    Značku Bupi určite budeme kupovať, prekvapila nás len v dobrom. Veľké ďakujem patrí Modrému koníku a Bupi, že sme sa mohli testovania zúčastniť a ďakujeme krásne za darček, Stanka bez Bupiho ani do školky nejde, ešte raz ďakujeme s pozdravom Katka a Stanka.