melani19
12. okt 2020
137 

Verbena namiesto sladkostí

Mala som tú možnosť, vyskúšať produkty od Verbeny.

Som naozaj závislá na sladkostiach. Neviem či je to tým, že odkedy mám malú princeznú Melani, mám málo spánku alebo je to len výhovorka. :D Vždy som hľadala náhradu, aby som sa nepchala stále čokoládami. Musím sa priznať, že u značiek, ako je Verbena, bude viac % náhrady, aj keď občas si dať čokoládu nie je hriech. 🙂.

Vždy keď ideme na výlet alebo len na prechádzku, tak som si z toho brala zo sebou. Áno dostanem aj ja hlad. :D Predsa utekáme spolu 🙂 

Najlepšie je, že aj moja dcérka ich môže papať a nemá z toho žiadnu alergickú reakciu, nakoľko je silná alergička.  Tak že ich budeme naďalej kupovať.

Najviac z cukríkov mi chutila Verbana levanduľa s čučoriedkou. 🙂 Má takú neopísateľnú prijemnú chuť, ktorá padne vždy dobre. 🙂

Zo sušienok mi najviac chutila Verbana Sušienky Rakytníkové s kúskami pomaranča, pripomína mi to detstvo, Vianoce, krásne spomienky. Najlepšie si dať s čajíkom.

Ochutnala som ešte Verbana Eukalyptus, príjemná chuť, ale od kedy som bola tehotná môj žalúdok neznesie nič mentolové (aj vtedy mi z toho bolo neskutočne zle). Manželovi som dala Verbana Zázvor, nakoľko ja nemám rada Zázvor. Povedal, že má to príjemnú chuť a do chladného počasia je akurát aj s Vitamínom C.

Na záver veľmi pekne ďakujem, že ste ma vybrali. Ochutnali sme všetky, ako som spomínala vyššie, budeme výrobky Verbena naďalej kupovať. Ďakujem aj za pohárik, ktorú denne využívam 🙂 a tašku, s ktorou sa hrá moja dcérka.

Ďakujem 🙂

#test_verbena2 a #recenzia #verbena_susienky_skusenosti #verbena_cukriky_skusenosti

Autor komentár zmazal

Začni písať komentár...

Odošli