micinka1981
27. aug 2018
289 

Voňavé leto s dm 🦀🌴🐚

Volám sa Andrea a som mamina 3,8 r Tomáška a 10,5 m Dianky. Do dm-drogerie markt chodíme často nakupovať, hlavne detské potreby od Babylove. Máme obľúbené výrobky, s ktorými sme spokojní. Zopár výrobkov som mala aj od Balea ale bola som skôr sklamaná ako nadšená a od Sundance som zatiaľ nemala nič.  Rada skúšam nové veci, preto som neváhala a prihlásila sa na testovanie tohto letného, voňavého balíka od dm. 🌸

Hneď ako kuriér priniesol balíček, s Tomáškom sme ho otvorili a nevedela som sa dočkať, kedy to všetko vyskúšame. Najradšej by som všetko skúsila hneď prvý deň ale pri 2 deťoch sa to nedá 😊

Balík obsahoval výrobky od Babylove, Balea a Sundance, hlavne pre mňa, niečo pre deti a sprchový gél pre tatina. Tak sme pomaly začali testovať. 

Krém na ruky Balea Perfect Pink

Ruky si cez deň málokedy krémujem, pretože často po deťoch čosi umývam, chystám jedlo, upratujem, preto si zvyknem ruky natrieť pred spaním. Mám rada jemné, ľahké, svieže vône a tento krémik to spĺňa. Obsahuje extrakt z ružového pomela z Korziky a má dodať rukám vláčnosť 24h denne. Po nanesení bol krém dosť mazľavý a trocha lepkavý ale rýchlo sa vstrebal a ruky ostali nemastné. Ale do 10 minút som mala pocit suchých rúk, akoby som si ich ani nenatrela. Keď som si ho natrela znova, začali sa mi robit žmolky na dlaniach.Krémik som vyskúšala 4x ale zakaždým rovnaký výsledok, takže mne krémik nesadol.

Neodporúčam.

Telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

Nemám rada ťažké, sladké vôňe a vanilku v kozmetike nevyhľadávam. Takže toto telové mlieko ma vôňou neočarilo. Otestovala som ho 3x a jediné čo mi na ňom vadilo je vôňa.

Mlieko sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstreba a pokožka ostane hladká a vláčna...a dosť dlho prevoňaná 😃 Ak ste milovníčkou vanilky, tak pri tomto telovom mlieku si prídete na svoje 🙂

Odporúčam vyskúšať ale s inou vôňou, ak vám vadí vanilka.

Balea gél na holenie Peach love

Priznám sa, že pri holení som nikdy nepoužívala penu na holenie a považovala som to za zbytočné. Tento gél je vhodný pre citlivú pokožku, je s obsahom Aloe Vera a jemnou vôňou broskyne a citrónu. Po nanesení na pokožku sa gél zmení na hustú, krémovú penu a holenie ide ako po masle. Nohy ostali pekne hladké.  A čo mňa potešilo, že som nemala podráždenú pokožku a nerobili sa mi po holení červené pupáčiky. 

Odporúčam.

Balea suchý šampón Tropical Coconut

Do testovania suchého šampónu sa mi veľmi nechcelo lebo som ho nikdy nepoužívala a ani ma nelákalo ho vyskúšať, aj keď mi ho ospevovala kaderníčka. Vlasy si umývam každé 2-3 dni. Otestovala som ho prvý a žiaľ posledný krát 😕. Mne táto umelá kokosová vôňa veľmi smrdí a rozbolela ma z nej hlava. Je určený pre všetky typy vlasov. Nádobku treba pretrepať a rovnomerne nastriekať na jednotlivé pramienky. Už pri prvom streknutí som mala chuť ho vyraziť do koša 🙄. Dosť silno strieka a tá kokosová vôňa mi prekážala ale chcela som ho otestovať, čo je zač 🙂 Nastriekala som ho na vrch hlavy a na boky. Vlasy sa majú po chvíľke vytrieť uterákom a vyčesať. Na pohľad nejaký efekt bol vidieť, ale pocit neumytých vlasov bol horší ako pred použitím. 

Neodporúčam. Neviem ho porovnať s inými suchými šampónmi ale za mňa NIE.

Krémové mlieko na nohy Feel Well

Toto mlieko na nohy používam každý deň odkedy prišiel balík 🙂 Zázrak som od neho nečakala, kedže mám suchšie päty hlavne v lete a na ne treba pemzu alebo brúsku.  Krémik je ľahký, s príjemnou vôňou marockej mäty. Dobre sa nanáša, rozotiera a nôžky ostali hladké a vláčne. Taký malý wellness. 🙂 Mohol by byť trocha chladivý.

Určite odporúčam.

Plienky na plávanie a osuška Babylove

Keď som otvorila Babylove plienky na plávanie, milo ma prekvapili. Doma som mala zopár starších plienko-plaviek Babylove, ktoré sú tvrdé, ťažko sa naťahujú a po vyzlečení sa z nich vyleje voda. Tieto nové plienko-plavky sú úpne iné a pripomínajú mi Pants plienky. Sú mäkučké, pružné a aj keď nám došli vo veľkosti L, čo je od 12kil a Dianka má len necelých 9kíl, v pohode jej sedeli na riťke 🙂

Odporúčam.

Osuška tiež milo prekvapila.  Je mäkučká, savá zo 100% bavlny. Z jednej strany je z froté a z druhej je hladká, takže je príjemná na dotyk a Dianke sa v nej páčilo 🙂 Výhodou je kapucňa a keď sa trocha podvečer ochladilo, nebola Dianke zima na hlávku.

Odporúčam.

Sundance krém na opaľovanie s karoténom OF 15

Opaľovací krém si vždy kupujem v lekárni, kvoli slnečnej alergii. Pokožka sa mi dosť rýchlo opáli, preto používam krémy s SPF 15 a 25.  Tento rok sme začali chodiť na kúpaliská až koncom júla, tak som nebola veľmi opálená. Chodili sme na kúpalisko až neskôr okolo 17h kvoli deťom a aj tak som sa s ním jemne opálila. Krém sa dobre rozotiera, má príjemnú vôňu a je vodeodolný. Po cca 30min vo vode som ho na pokožke stále cítila, takže sa nezmýva tak rýchlo. Po 2h som sa z neho nevyhádzala ale slnko už nebolo také silné.

Chcela som ho vyskúšať aj na silnejšom slnku, tak sme s kamarátkou vybehli na jazero od rána. Počas 7h na slnku som sa s ním natrela 3x. Chrbát som mala natretý len raz a tam som sa jemne spálila. Objavila sa aj alergia na rukách a dekolte, tak radšej ostanem pri mojom overenom kréme na opaľovanie. Treba si dať pozor pri nanášaní, pretože ostávajú fľaky na oblečení.

Odporúčam, pokiaľ netrpíte alergiou na slnko. 

Guličkový dezodorant 

Každá mamička sa pri svojich malých deťoch zapotí, nielen v takomto horúcom lete ale aj počas celého roka. Preto sa vždy spolieham na antiperspiranty. Používam buď tuhé, gélové ale najčastejšie sprejové. 

Od tohto deodorantu som  nečakala žiadny zázrak, keďže je to deodorant. Je bez hliníkových solí, má krásnu kvetinovú vôňu, ľahko sa nanáša a rýchlo zaschne ale... Na horúce leto je ozaj slabý. Vôňa vydržala ani nie hodinu a po pár hodinách som cítila pot a musela som si dať antiperspirant. Biele fľaky som si nevšimla na tmavom oblečení. Vhodnejší bude skôr na jeseň, zimu a jar.

Odporúčam aj nie.

Pleťový sprej Melón a Aqua

Tieto dva pleťové spreje som si kúpila pred testom, keď som ešte nebola vybratá na testovanie, tak napíšem recenziu na obidva. Je osviežujúce sa trocha ochladiť v horúčavách, keď ste v práci, v aute, na výlete, či doma a nemáte možnosť vybehnúť si zaplávať do bazéna, jazera alebo ak nieste práve pri mori. Môžte ich nechať vychladiť v chladničke a osvieženie bude o to príjemnejšie ☃❄ Melónový má jemnú vôňu a stačí zatriasť a osviežiť si tvár alebo celé telo.  Čo sa mi na ňom nepáči je to, že keď si ho nastriekate viac krát, pokožka sa trocha lepí a aj ostane voňavá. Mne po čase tá vôňa trocha prekážala hlavne na pleti a aj lepkavý pocit na pokožke.  Radšej používam Aqua.
Je bez vône, nelepí a nemá pachuť, keď si oblížete pery, ako pri Melónovom. Tomáško sa s ním rád osviežuje a dokonca aj náš tatino, ktorý takéto vychytávky nemusí.

Odporúčam a za mňa skôr Aqua 

Sprchový gél po opaľovaní 2v1

 Týmto sprchovým gélom som umyla obe deti a vyskúšala som ho aj na sebe.  Na Dianku som použila len malé množstvo, kedže gél je určený od 1 roka. Má neutrálne pH a mal by odstraňovať zvyšky chlóru, slanej vody a opaľovacieho krému. Pekný obal zaujal oboch 🦀🐢🐟 a Tomáško sa tešil do vane, že sa s ním umyje. Samozrejme, musel ho ovoňať, ako každý sprchový gél. Mandarínková voňa s liči uňho testom prešla 😊. Je určený na telo aj vlasy. Jemne pení a nevysúša pokožku, ktorá ostala jemne prevoňaná. 

Odporúčam, ak vaše deti nemajú alergiu na bežné sprchové gély.

Sprchový gél Balea Surfers Paradise 3v1

Niečo aj pre nášho tatina 🙂, tak sme mu ho dali otestovať. Je určený na telo, tvár a vlasy s limetkovou vôňou, s brezovým extraktom a má neutrálne pH. Predtým, ako šiel tatino do sprchy, som gél ovoňala. Voňal príjemne korenisto a bolo ho cítiť aj po sprche na pokožke. Nesťažoval sa, že by ho dačo svrbelo alebo že by bol zlý.

Odporúčam.

Som rada, že som sa mohla zúčastniť tohto testu a vyskúšať pre mňa nové výrobky od dm. Niektoré si rada kúpim, keď sa minú a iné mi stačilo vyskúšať raz a ozaj stačilo 😊 

Ďakujem ❤

#test_dm17

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli