milasssku
24. jún 2018
417 

SAVO prací gél

Keď mi bolo oznámené, že budem testovať SAVO prací gél, tak som sa celom potešila, keďže som sa ho chystala už dlhšie kúpiť. Ale tak povedzme si na rovinu koho by nepotešilo prať dva-tri týždne zadarmo 🙂

Nasledujúce dni som sa dala na pranie. Prala som biele, tmavé, monterky, detské veci, záclony a obliečky. Biele veci mi gél síce opral dobre, no aj napriek tomu že som viackrát čítala, že je to SAVO bez chlóru čakala som že sa veci viac rozžiaria, no nestalo sa. Staršie "zažrané " škvrny ešte viac zvýraznilo ako asi každý jeden prací gél na trhu.

Tmavé prádlo sa vypralo dobre, nevšimla som si nejaké vyblednutia alebo neoprané škvrny. Ďalšími na rade boli monterky. Oprali sa celkom fajn.Zostali čisté, voňavé, no staršie škvrny zostali aj naďalej. Detské veci som prala v SAVO géle viackrát. Klasické škvrny ako polievka, čajik, mliečko zošli ale škvrny ako banán,mrkva, pokakané išli až na viac krát aj to s použitím odstranovača škvŕn. Takto vyzerali body po opratí iba SAVOM (dúfam že je to dostatočne vidieť)

Veeeľke plus ma u mňa vôňa pracieho gélu SAVO, keď som oprala záclony a hneď mokré vyvesila dom mi voňal ešte pár dní krásne sviežo. Obliečky ešte po týždni voňajú.

Vôňu som cítila dokonca keď práčka prala.

Myslím že to môžem zhrnuť tak že gél je to dobrý, no nie výborný, ale s výborným som sa na slovenskom trhu ešte žiaľ nestretla. Vždy používam odstraňovače škvŕn, bieliace prostriedky, žlčové mydlo a aviváž. Porovnala by som ho k práškom a gelom typu A.iel alebo Pe.sil 😀  Neohúril no ani nesklamal, ak pôjdem najbližšie nakupovať pracie prostriedky a SAVO bude v dobrej cene, určite ho vezmem 🙂 

#test_savo

#recenzia

Biely otras smrdi. Drahy. Za tu cenu ariel alebo persil. Dala som sa zlakat reklamou
Upsss chyba

25. jún 2018

Ja mám.na farebné vonia krásne a zatiaľ perie dobre, spokojná

25. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli