Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahoj, používa niekto mini rotoped (na rehabilitáciu)? Aké máte skúsenosti. Je mnoho druhov a rôzne recenzie. Ďakujem.

    miriama07
    Správa bola zmenená    2. jan 2024    

    #socialnapoistovna #nemocenskepoistenie Ahoj, poprosím, ak je tu niekto zo sociálnej poisťovne, mohla by som dať jednu otázku cez IP. Ďakujem.

    Vie mi niekto vysvetliť, čo pre mňa ako zákazníka znamená, že pri nákupe väčšieho spotrebiča je v cene zahrnutý recyklačny poplatok? ...Táto infirmscir nie je nikde bližšie dpecifikovaná. Spotrebič sa pokazil (hmotnosť cca 50 kg) a nový kupovať nebudem. Firma od ktorej som tovar kúpila žiada od mňa poplatok za odvoz. Je to ok? Ďakujem.

    Ahoj, plánujem kúpiť pračku so sušičkou /2v1/. Má niekto skúsenosti s používaním? Viete mi poradiť značku, prip. čo je pri výbere najdoležitejšie (napr. druh motora...)? Ďakujem.

    Ahoj, idem k vám pre radu. Akú čitačku na e-knihy mi poradíte? Čitam v slovenčine a češtine. Ďakujem.

    miriama07
    Správa bola zmenená    5. apr 2023    

    Ahoj, v sociálnej poisťovni som si zriadila Elektronický účet poistenca. Už som si aj telefonicky overila, že má s nimi spárovalo. Pri prihlásení mám uviesť : prihlasovacie meno (SSN), heslo a 6 miestny kód z aplikácie (ktorú mám stiahnuť do mobilu a prepojenú do sociálnou poisťovňou). Neviem kde robím chybu. Chcem sa prvýkrát prihlásiť, avšak program od mňa žiada len prihlasovacie meno a heslo a potom ma neprihlási. Vie mi niekto poradiť?

    Ahoj, vie mi niekto poradiť, či je možné nejakým spôsobom nastaviť titulky, ktoré sa pri filme objavujú neskôr ako dej. Začala som sledovať seriál online, skúsila som to na rôznych stránkach, ale na každej je tento posun. Ďakujem.

    Ahoj, dievčatá využíva z vás niekto ponuku VSE /balíček služieb za poplatok/? Aké máte skúsenosti? Vopred ďakujem za info.
    https://www.superdomov.sk/public/domov/uvod

    Platím poplatky za byt, plyn, elektrinu cez eSIPO. Ako zistím históriu platieb? Na stránke pošty po prihlásení vidím len niekoľko mesiacov dozadu. Ďakujem za odpoveď.