miselita
23. apr 2019
180 

Kúsok Talianska u nás doma...

Ahojte, všetci koníkovo pozitívni. 

Spolu s mojími synmi Eliasom (8m) a Timonom (7r) sme sa zapojili do testovania produktov Viaggio di Italia od spoločnosti Hami. Ide o kojenecké produkty z talianskej oblasti v BIO kvalite, ktorá je prísne strážená a kontrolovaná. 

Čo sa mi páči na produktoch Hami Viaggio di Italia? Ako som spomínala vyššie, práve to, že tieto produkty sú v BIO kvalite, pestované s ohľadom na prírodu. Taktiež  sú podrobne kontrolované a balené v obaloch zaručujúcich nulový dopad CO2 na životné prostredie. A navyše, balenie sa dá znovu a znovu ľahko otvoriť a zavrieť. Čo je veľkou výhodou, či už pri cestovaní alebo pri deťoch, čo rady upratujú kuchynskú linku. ;) 

Testovací balíček obsahoval: 

  • špaldové sušienky
  • cestoviny v tvare kačičiek
  • cestoviny v tvare písmeniek
  • nemliečnu ryžovú kašu
  • nemliečnu krupičnú kašu 

Špaldové sušienky: 

Tieto sušienky ohúrili nášho Eliasa najviac. Veľmi mu chutili a zvládol ich s prehľadom aj bez zúbkov. Páči sa mi ich zloženie a tvar. “Sadnú” akurát do jeho malej ručičky. Taktiež sa dajú veľmi dobre pomrviť, čo sme využívali najmä pri jogurtoch a presnidávkach. 

Cestovinové kačičky a písmenká: 

Rovnako ako sušienky mu chutili aj písmenká a kačičky. Cestoviny sú semolínové, obohatené o vitamín B1. Takže za nás opäť super zloženie. Majú malinké tvary ako kačičky tak aj písmenká. Takže sa ľahko kĺžu dolu krkom ;) Starší syn si ich rád lovil z polievky a skladal rôzne slová. 

Nemliečna ryžová kašička: 

Ryžová kašička bola tiež fajn. Síce bez chute, ako všetky ryžové kaše, takže sme si ju dochucovali ovocím, pomrvenými sušienkami alebo som ňou zahustila príkrm, ak sa mi podarilo spraviť redší. Vyhovovalo mi na nej, že nerobí hrudky ako ostatné. Prevarila som vodu, pridala pár lyžíc kaše a stačilo rozmiešať vidličkou... a hrudky žiadne ;) 

Nemliečna krupicová kaša: 

Práve táto kaša bola prvá z testovaných mojím straším synom. Jemu som ju pripravila  s kravský mliekom a dochutila grankom, škoricou a kúskom masla. Rovnako ako u ryžovej, taktiež to bolo bez hrudiek ;) Tomu menšiemu som ju pripravila s ovocím, pretože samotnú bez príchute ju nechcel. Taktiež sa s ňou dá super zahusťovať alebo spraviť halušky do polievky.

Produkty Viaggio di Italia sme si veľmi obľúbili a určite po nich siahneme aj v obchode. Hlavne teda po sušienkach. ;) Výrobky sú určené pre detičky od ukončeného 6. mesiaca. Určite ich odporúčam všetkým mamičkám a detičkám so začínajúcimi príkrmami. Nechcem všetko len vychvaľovať, ale naozaj sme nenašli jediný produkt z testovaných, ktorý by nám nechutil alebo vadilo zloženie. 

Jediné, čo ma mrzí, je, že kaše nie sú aj ochutené. Ale snáď do budúcna príde Hami Viaggio di Italia aj s takouto novinkou. ;) 

Za nás veľké ĎAKUJEME Hami. 

#test_hami_viaggio #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli