Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    miu666
    Správa bola zmenená    28. sep 2019    

    Dievcata tieto Snehule som kupila v lidl. Ale neviem ci sú dobre. Len na sankovacku ci gulovacku. Nie do školy. Sú dobre? Mate skúsenosť? Ci ich mam vratit? Pripadne poraďte ktoré sú dobre na veľkosť 35. Dakujem

    Dievcata, nemáte niektorá skúsenosť s týmito vetrovkami? Ci vyzerajú ako na foto? Alebo len fotka je super a v skutočnosti je to neforemna hrôza? A velkostne sedia? Dakujeeeem za kazdy postreh.

    (2 fotky)

    Dievcata. Dajte mi dobrý tip na super seriál, ktorý vás vážne zaujal a nevedeli ste prestať pozerať. Rada si pozriem. Dakujem. Žiadne telenovely pls.

    Dievcata prosim radu. Idem robit tortu s čokoládovou plnkou s malinami. Mam mrazené. Mam ich rozmraziť kym ich dam do plnky alebo nie? Asi mi zamrazené pustia vela stavy nie? Ze?

    Ahojte. Poradíte mi? Mam novu čítačku kníh. Kde stahujete dobre knihy? Bestsellery napríklad. Alebo aj psycho ci krimi. Dakujem

    Dievcence nemáte náhodou skúsenosť s touto kefou? Celkom ma zaujala. Stojí 40€ a to sa mi nejak nezdá. Tie kvalitne veci stoja vzdy trochu viac.

    Dievčatá, ktoré používate čítačku na knihy, tak aku? Ktorá je dobrá? Chcem si kúpiť, len neviem na ake sa zamerať. Hlavne nech viem citat aj na slnku, nakolko čítam aj vonku, aj pri mori.

    Dievčatá poraďte dobre matrace na manželskú posteľ. Manžel sa sťažuje, ze ho bolieva chrbát. Ze ked spi v spálni boli ho chrbát a kríze a ked spi na gauči, ze ho nebolia 🤷‍♀️ Potrebovali by sme teda zrejme niečo tvrdšie na spanie. Mne sa spi výborne 😀 ale musíme teda vymenit, alebo ho nechať na gauči 🤔🤔🤔😳😀? /žartujem/

    Kto z Vás fajčí iqos? Plusy mínusy
    ?? Ist do toho ci nie?

    Baby. Prosim co mate iPhone. Aka apka je najlepšia na fotenie selfie? Myslim ale taku, co rovno fotí upravené fotky. Nie aby som odfotila real a potom ju upravovala. Proste rovno odfotí peknú vyhladenu a vytónovanu tvar? Dakuuuuujem 😘

    Baby ak zostanem doma dobrovoľne nezamestnaná. Nebudem evidovaná na UPSVaR, tak si budem musieť platit len zdravotnú 63€?

    Dievčatá, prosim mate vyskusany, overený a chutný recept na zákusok, kde sa daju využiť medové platy? Dakujem

    Dievčatá poradíte mi presso stroj, ktorý pomelie kávu a následne spravi
    Presso? Latte a somarinky s mliekom nepotrebujem. Len kvalitne presso z čerstvo pomletej kávy pred každou kávou.

    Zháňam knihy Dvojcata z ladu a Dieťa ohňa. Nezavádzajú vám doma náhodou?

    Pozor na skaj1. Objedná tovar, následne urguje rýchle odoslanie. Napíše, ze peniažky poslane. Do dnešného dňa ich na úcte nemám, hoci tvrdila, ze ma rovnaku banku ako ja. Pisala som jej uz niekoľkokrát ohľadne platby. Prečítala, ale žiadna reakcia. Našťastie som balík neposlala. Asi si myslela, ze odoslem len na základe dezinformacie, ze platbu odoslala. Nenechjte sa oklamať. Ak by som poslala, nemám ani peniaze a ani tovar.

    Pracovala nejaká maminka pre inviu?