#test_kospa
    Medzi tie šťastné, ktoré mohli otestovať kokosové výrobky firmy Kospa, som sa dostala aj ja 🙂
    Som nesmierne rada, že som mohla aj ja testovať tieto výrobky.
    Pridávam recenziu na prvý z nich, ktorý som testovala.
    KOKOSOVÝ CUKOR:
    Nikdy predtým som sa s kokosovým cukrom nestretla. Vedela som, že existuje, ale nemala som zatiaľ možnosť vyskúšať ho. Po otvorení sáčku som hneď zacítila jeho príjemnú vôňu. Prekvapilo ma, že vyzerá ako malé guľaté granulky. Vyskúšala som ho na koláči, ktorý zvyknem robiť na Veľkú noc – Obaľované kolieska.
    PLUSY:
    + príjemná karamelová vôňa, ktorá mi pripomína vôňu trstinového cukru
    + zaujímavá chuť, ktorá nie je vôbec „cukrová“ – je to sladká chuť, ale úplne iná ako sladká chuť bieleho, či trstinového cukru
    +dobre sa rozpúšťa
    MÍNUSY:
    - farbí cesto, krém – mne osobne to nevadilo, ale niekomu by to vadiť mohlo. Cesto aj krém som mala sfarbené jemne do karamelova.
    - ak je v receptúre potrebný práškový cukor, tak je potrebné kokosový najprv buď rozpustiť v tekutej zložke receptu, alebo ho pomlieť na prášok. Mne osobne to nevadilo, len ako informáciu pre druhých som to napísala do mínusov.
    - zakalí nápoj – Skúšala som osladiť čaj a zakalil mi ho. Je to len vizuálne mínus.
    ZHRNUTIE:
    S kokosovým cukrom som bola veľmi spokojná. Minula som ho celý. Koláčiky boli neuveriteľne chutné. Použila som menšie množstvo, hoci je písané, že sa má nahradiť v pomere 1:1. Aj napriek tomu boli koláčiky dostatočne sladké. Niečo sme ochutnali doma, niečo som dala kamarátke a polovica poputovala svokrinmu ujovi, ktorý bol nesmierne šťastný, že som urobila taký fajný koláč špeciálne pre neho a že si ho môže dopriať a nemusí si dávať až tak veľký pozor 🙂 Každý kto koláčik ochutnal, tak vravel, že je výborný. Kamarátka si pýtala hneď recept a utekala si kúpiť kokosový cukor, aby si mohla aj ona upiecť doma.
    Mínusy, čo som vypísala, tak mne osobne nevadili, ale niekomu by vadiť mohli, preto som ich zahrnula do mínusov.

    Postupne do večera pridám recenzie aj na ostatné dva výrobky a aj celkovú recenziu. Momentálne mám oboch synov chorých, tak mi trvá, kým to napíšem 😉