modrykonik
31. aug 2020
129 

Lúčime sa s Ambasádorkou KetoDiet

@doda818 bola niekoľko mesiacov súčasťou tímu našich skvelých Ambasádoriek, preto je nám ľúto, že dnešným dňom končí jej pôsobenie pre značku KetoDiet.

Mnohé sme sa vďaka nej nakopli, začali sa inak stravovať a našli si cestu k pohybu. Ako fyzioterapeut nám priniesla množstvo informácií a cenných rád. Ukázala nám, ako sa mať rád. Ako sa starať nielen o svoju fyzickú stránku, ale aj o tú psychickú. Prečítajte si jej rozlúčkový článok Niečo sa končí, lepšie sa začína.

Domi, ďakujeme Ti krásne za všetky Tvoje príspevky. Za inšpirácie, fotky, tipy na cviky, pekné myšlienky. Ďakujeme Ti, že si nás naučila zastaviť, venovať sa sebe, svojmu telu, svojej mysli. Verím, že na ambasádorské dni budeš spomínať s úsmevom a že Ťa tvoje kroky v novej etape živote zavedú tým správnym smerom. Nech sa Ti splnia všetky tvoje pracovné, no i osobné sny 🙂

Ja si dovolím ukončiť tento rozlúčkový článok citátom, ktorý má @doda818 uvedený vo svojom profile. Citátom, ktorý je skutočne trefný: "Všetko, čo sme, je výsledkom našich myšlienok."

Domi, ešte raz veľká vďaka ❤

 @dominika_c a Modrý koník

Začni písať komentár...

Odošli