modrykonik
1. jún 2021
1575 

Pracovná ponuka: Hľadáme TEBA na pozíciu KOČÍKOVEJ maniačky Modrého koníka

S narodením bábätka prichádza do života novopečených rodičov nová vlna rozhodovania. Vybrať správne topánky, oblečenie alebo aj auto pre seba, to je vlastne brnkačka, veď v tom budeme chodiť my a my sme zodpovední sami za seba a za svoj komfort. Keď však príde na rozhodovanie ohľadom toho malého uzlíka šťastia, dilema je obrovská. A snáď najtvrdším orieškom je výber kočíka. Veď v ňom dieťatko často strávi obrovskú časť dňa - výlety, prechádzky, uspávanie, keď to doma nejde… Vynára sa množstvo otázok. Bude mu kočík pohodlný? Ako dlho mu bude slúžiť? Vyplatí sa priplatiť si za pekný dizajn? A poslúži nám aj v meste rovnako dobre ako na prechádzkach lesnými cestičkami na výletoch k babke?

Tieto a ďalšie rébusy musia rodičia vyriešiť, než sa definitívne rozhodnú pre kočík, ktorý skutočne vyhovuje ich očakávaniam a potrebám. Koľkí z nich by ocenili radu od naslovovzatého odborníka. A práve Kočíkovú maniačku - odborníčku, ktorá sa v mori ponúk kočíkov cíti ako ryba vo vode, hľadáme do modrokoníkovskej Kočíkovej poradne.

Kto je kočíková maniačka

Maminka, ktorá má prehľad. A to nielen v aktuálnych trendoch v oblasti kočíkov, ale tiež v oblasti noviniek a nie sú jej cudzie ani technické parametre. Podľa požiadaviek dokáže maminkám poradiť pre ne ten najvhodnejší kočík, či už z bazáru alebo nový. Dokáže pracovať samostatne a vyhľadávať informácie rôzneho druhu o kočíkoch a ich kvalitách. Našla si sa v tomto popise? V tom prípade čítaj ďalej!

Koho hľadáme

Do nášho rozrastajúceho sa tímu hľadáme šikulku, ktorá sa proste v kočíkoch vyzná. Vie poradiť, či zvoliť trojkombináciu alebo len hlboký kočík. Pomôže s výberom správneho typu koliesok do terénu i na rovné mestské chodníky. Nasmeruje pri výbere kočíka vysokých rodičov i tých, ktorých v detstve menej ťahali za uši. Má prehľad o doplnkoch, ktoré je možné ku kočíkom dokúpiť a poradí tie najlepšie vychytávky. Takú, ktorá bude so zápalom sledovať novinky a rada sa o výsledky svojho prieskumu podelí s ostatnými maminkami. Ak by si navyše z diktátov a gramatických cvičení dostávala ešte dnes samé jednotky s hviezdičkou, si presne tá, ktorú hľadáme. 

Čo bude tvojou prácou

Ako každý odborník, ktorý radí v poradniach na Modrom koníku, budeš spolu s maminkami hľadať ideálne riešenie pre ich neutíchajúce otázniky ohľadne kočíkov. Na základe ich potrieb, túžob a prianí im pomôžeš vybrať ten NAJ z kočíkov na trhu. Budeš sledovať trendy a novinky, vyhľadávať na e-shopoch, čítať recenzie a ochotne sa o svoje postrehy deliť v článkoch i v poradni. Ponúkame ti, v podstate, prácu snov, kedy budeš tráviť čas na Modrom koníku, prehľadávať internet a to všetko z pohodlia domova. Navyše za finančnú odmenu. Budeš našim guru v oblasti kočíkov. 

Čo ti ponúkame

Čo očakávame my od teba, už vieš. Čo ale, na oplátku, ponúkneme my?

  • Prácu z pohodlia domova.
  • Flexibilný pracovný čas.
  • Skúsenosť, ktorá môže v budúcnosti v životopise zažiariť.
  • Prácu, ktorá bude tvojím hobby. (Alebo naopak.)
  • Finančnú odmenu na autorskú zmluvu.

Zapoj sa!

Nenechaj sa prehovárať, aby ti táto ponuka neutiekla. Vyplň TENTO FORMULÁR a skús šťastie. Možno vyberieme práve teba! Výber ukončíme 14.06.2021 a úspešným adeptkám sa ozveme cez internú poštu.

Modrý koník tím

Škoda Elli..

4. jún 2021

@papaya308 Presne moje slová...bola jednoducho najlepšia 😕

4. jún 2021

@papaya308 a prečo už nie elli ??:(

5. jún 2021

Ani sa nečudujem, že hľadáte niekoho nového. Tie dámy, ktoré sú teraz v kocikovej poradni odpovedajú odveci (nič proti nim). Dokonca odporúčajú dokola kocik, ktorý som mala, aký je super turbo a až taky super veru nie je. Je rozdiel kociky predávať a kociky reálne vyskúšať 😒

5. jún 2021

Presne aj moj nazor...vratte Elli, bola najlepsia...

5. jún 2021

"guru v oblasti kočíkov"?? Slovo guru má význam náboženský učiteľ, duchovný vodca. Co má spoločné nábožesntvo a duchovno s kočíkmi??

5. jún 2021

Som rada, že nielen ja si myslím, že predtým bola poradňa perfektná. Teraz to veru nejde. A po takomto verejnom hľadaní uvidíme, čo bude...

5. jún 2021

Začni písať komentár...

Odošli