modrykonik
    Správa bola zmenená    10. jún 2024    

    Ideálny kočík pre každodenné dobrodružstvá? S čistým svedomím môžeme povedať, že 🎉 Petite&Mars Royal2 🎉.

    Dnes sme pre vás vybrali 3 vlastnosti, ktoré oceníte na Petite&Mars Royal2 - kočík vhodný naozaj na každodenné dobrodružstvá a aj do náročnejšieho terénu. Tento športový kočík je obľúbený medzi rodičmi a to z jasných dôvodov:

    👉 Priestranné sedadlo s polohovaním do úplného ľahu
    Jednou z najväčších výhod kočíka Petite&Mars Royal2 je jeho priestranné sedadlo. Môže byť napolohované až do úplného ľahu. Navyše chrbtová opierka má možnosť odvetrávania v podobe sieťovanej zadnej opierky po sklopení do ľahu, čiže dieťa v letnom teplom období má zabezpečenú kvalitnú cirkuláciu vzduchu.

    👉 Výborné odpruženie a kolesá pre akýkoľvek terén
    Petite&Mars Royal2 je vybavený odpružením, ktoré spolu s robustnými kolesami umožňuje hladký prejazd aj po nerovných povrchoch. Či už ide o trávu, kamienky, lesopark, alebo mestské kocky, tento kočík zvládne všetko. To je dôvod, prečo ho mamičky tak veľmi oceňujú.

    👉 XXL Strieška pre celoročnú ochranu
    Kočík je vybavený XXL strieškou, ktorá poskytuje výbornú ochranu proti slnku, vetru a dažďu. Táto strieška je celoročným plusom, vďaka ktorému je kočík ideálnym spoločníkom za akéhokoľvek počasia.

    🎉 Aktuálne nájdete Petite&Mars Royal2 v najvýhodnejšej cene na trhu u nás v e-shope navyše aj s fusakom a batohom Mamaleto (ktorý sa dá pripnúť na kočík) ZADARMO 👉 https://i.modrykonik.sk/letna_akcia_kociky_2024 🎁.

    1