Baby poradíte?
Uz 2 tyzden čítam recenzie na pracky,sušičky,pracky so sušičkou
V kúpeľni malo miesta tak musí to byt pracka so sušičkou,ale ktorú? LG ? Alebo AEG?
LTT sa zmestí aj pracka a nato sušička aké radšej volím 2v1
Kupoval teraz niekedy niekto? Dakujem za tipy a rady 😉

Komentár bol odstránený

Ja som kúpila pred 2 týždňami LG,nedám na nu dopustiť,krasne perie,je ticha a krasna🙂 aj ja som uvažovala nad AEG nakoniec vyhral dizajn🙂

7. okt 2015

aeg určite nie :-/ a ked je malo miesta, dajú sa dať na seba...odporúčam radšej zvlášť....tie 2v1 obvikle žerú viacej energie, a vysušia menej prádla ako vyperu....

ja mám LG max. spokojnosť

7. okt 2015

@olimon preco aeg nie? Tiez nad nou uvazujem. Ja musim kupit 2v2,lebo ju mam v kuchyni a nemam ju kam inam dat

7. okt 2015

Ved to teda ries tak ze daj na pracku susicku.my to tak mame.

7. okt 2015

Nas viaceri odhovarali od 2v1...ze to je taky mackopes..ani jedno ani druhe poriadne. Skoncili sme pri LG parnej a susicka pojde na nu. Maximalna spokojnost 🙂

7. okt 2015

@kalu33 odporúčam pozrieť dtest...dá sa jednorazovo kupiť článok, kde sú vyhodnotené práčky so sušičkami.... a do kupelky sa nezmestí?
aeg je spojená už neviem s ktorou firmou a nemali veľmi dobre vysledky v testoch.... ked som kupovala práčku pred 3 rokmi tak som o tom veľa čítala....

7. okt 2015

@kalu33 jaj, a ešte sused je opravar práčiek...ten neodporučal whirlpool aeg a ešte niečo....už neviem 🙂 fajn sú lg, samsung, bosch.... a dalšou nevýhodou v 2v1 je, že ked sa pokazí sušička, tak si aj doprala....

Komentár bol odstránený

Ja som mala na sebe pracku a umyvacku riadu a pohoda.len tak pomimo

sticker
7. okt 2015

My mame bosh pracku, k tomu sme kupili taku redukciu a sucicku bosh mame postavenu na pracke 😊👍

7. okt 2015

Aj my ideme kupovať ale každé zvlášť...tiež sme chceli 2v1 ale skoro každý ma odhovara, že veľa krát ostane s tej špinavej vody a ked sa to vysusi tak to nevonia a podobne 🙂 ale každy má iný názor 😉

7. okt 2015

my máme 2v1 a nemám absolutne žiaden problem... je to super...aj prádlo vonia..a to ju mám 2 rok 🙂

@dominiciatko A akú znacku? 😉

7. okt 2015

@olimon nezmesti sa do kupelky,je tam vana a umyvadlo,nic viac tam nevojde. Max dvaja ludia vedla seba 🙂
Lebo ja som mala predtym pracku samostatnu aeg a nemohla som si ju vynachvalit

Veď to ze niekto ma odhovára 2v1 a niekto je spokojný
Ja som z toho jeleň
Čítala som aj testy a na 1.mieste bola Aeg a 2.lg
Len ja pokukujem po parnej práčke so sušičkou LG a predajňa v jednom nemenovanom obchode ze 2v1 nie nie nie a uprednostňoval AEG
Mala som 2x Whirlpool no len pracku a klop klop nic sa nestalo obidve slúžili 8r každá

7. okt 2015

Nam sa zmestí len tak tak na seba pracka a sušička a bude to tam strasne vyzerať
Tak potom preco vyrábajú 2v1 ked ich vačšinou predajcu neodporúčajú a ľudia su spokojní? Veď mam záruku a hadam to opravia

7. okt 2015

Inak ľudia kedysi prisli v rukách a mali obyc pracku a žili 😀😀😀

@monika_35 sa mi tak vidi že indesit,,ani drahá nebola 🙂

7. okt 2015

@monika_35 zaruku mas len na dva rok - 2v1 vyrabaju prave kvoli ludom, ktori maju tak malu kupelku, ze sa im tam nic ine nezmesti.
ja osobne by som sla do LG, mam aj pracku aj susicku a som veeelmi spokojna. 2v1 ma jednu obrovitansku nevyhovu - neviees naraz prat aj susit. Ja dam prat, vyperie mi, dam do susicky a uz si mozem pustit druhu prcku a kym mi vysusi prvu varku, mam vypranu druhu. toto pri 2v1 nemozes. cize to je taka trosku envyhoda, samozrejme, zanedbatelna, ale ja som si na tento system tak zvykla, ze by som uz inac nevedela.
Takisto musis davat pozor na to, aby si davala menej pradla, ako je velkost bubna-nakolko ta velkost je pre susenie, nie pranie (bubon susicky je totizto ovela vacsi ako pracky). Ak ozaj nemas inu moznost, kup 2v1, ale ak sa ti zmesti, radsej zvlast - podla mna aj ta kvalita je trochu ina. To mas ako mikrovlnka hrajuca sa na gril - nikdy to nebude take, ako dva samostatne spotrebice.

7. okt 2015

@blondiee83 inak pozerala som stitky na obleceni a snad polovicu veci nemozem dat do susicky. Takze u mba ani nevadi ze ked je 2v1 tak tam moze ist menej pradla🙂

@blondiee83 Veď toto,uz na 90% LG a asi 2v1
Periem 7dni v týždni,muž športuje každý den,pri drobcovi z jasli nosím kvantum handri a mat tak cca o 30cm vačšiu kúpeľnú idem do toho každe zvĺašt
Ach jaaaj
Muž architekt a veľký stavbár no toto nedomyslel a do kuchyne sa mi to nehodí
Jemu by to bolo jedno kde to bude 😀

7. okt 2015

@kalu33 ja nepozeram 😀 😀 davam tam uplne vsetko. Ked neviem, ci mozem, supnem program Delicate a hotovo 🙂

7. okt 2015

@monika_35 ani mne by to nebolo jedno, co kam dat. A mozno budes velmi spokojna - za skusku to urcite stoji. Je to fantasticka vec 🙂

@blondiee83 to sa moze? Nikdy som susicku nemala tak som v tomto total laik 🙂

7. okt 2015

@kalu33 ja neviem 😀 ale doteraz som nic neznicila. ak mam oblecko s nalepenymi kamienkami, davam ich obratene. Ale samozrejme nechcem nahovarat - mozno mate odlisne oblecnie ako my-tazko povedat. Sama zistis casom, co a na akom programe susit. Mne sa napr. zbiehali teplaky(ak som teda nenarastla), preto ich tiez davam na to setrne susenie.

7. okt 2015

2v1 zerie ovela viac elektriky lebo funguje na inom principe. Plus ma asi polovicnu kapacitu susenia oproti vypratej davke: v preklade to znamena ze na 1 varku prania potrebujes pustit 2x susenia (vzdy polovicnu davku oprateho). Jedno susenie trva cca 2h....takze cela tato utrapa ta stoji asi 5h prace a 5h zapnuteho spotrebica. Ak mas 2v 1 usetris 2h plus spotreba energie samostatnej susicky je nizsia.
Ja by som sla do 2 samostatnych spotrebicov ak to je co len trochu mozne.

7. okt 2015

@lubiduch jaaaj taketo odpovede ma deptaju lebo ja tu blbu susicku nemam kam dat :( blba mala kupelka. Jaaj hned by som sa prestahovala a to tu byvame iba vyse roka 🙂

7. okt 2015

Tak zajtra uz bude namontovaná nová pracka so sušičkou LG
Rozhodlo sa 2v1 kvôli miestu v kúpeľni
Len sa este chcem spýtať...ja doteraz periem aj s práškom aj s gélom aj s kapsulsmi
Co je lepsie ? Alebo co doporučujete baby? A avivaz? Ano ci nie?
Každý mi hovorí nieco ine

14. okt 2015

Mam Bosch a servisom z Boschu jednoznačne odporúčal osobitne. A co sa týka práškov tak prášok vyberie najlepšie, gél tej istej značky horšie a avivazi používam aj ked suším ale menej.

8. dec 2015