mravenek
15. jún 2023
668 

Balíme sa s Mustelou

Každý rok si hovorím, že pred dovolenkou si urobím pekne poriadok, zoznam, všetko v pokoji nachystám, poupratujem, nech sa vrátime do čistého...A každý rok ma chytí pred dovolenkou ten najväčší „švung“. 

Inak tomu nie je ani teraz – XY vecí v práci, jedno dieťa v škole v prírode, druhé s fajným kašľom, do toho riešim návrat do práce po rodičáku, hodovú slávnosť v našej dedinke, všetkých poistiť, vyzdvihnúť pasy, zabezpečiť kŕmenie rýb a myší, odovzdať fotografie z prvého svätého prijímania....Je štvrtok a zajtra ideme. Ale ja píšem tento článok 🙂 Nie je to so mnou až také zlé! Jednoducho neviem žiť v pomalosti...snáď na staré kolená.

Nejdem tu robiť nijaký zoznam „must have“ na dovolenku. To je podľa mňa totiž tak, že každá matka si tých svojich pozná najlepšie. Čo pre iného znamená nevyhnutnosť, pre druhého môže byť úplná zbytočnosť. Rovnako ako je to pri výbavičke bábätka. Niekto oroduje za nosič, ďalšia za šatku, tretia za ohrievač fliaš a štvrtá za klobúčiky na bradavky 🙂 . Rady sú myslím dobré, ale nie každému sadnú a treba ich brať „s rezervou“. Aj preto tento článok pojmem tak trošku odľahčene a snáď si tu niekto niečo nájde. Lebo kým nezabudneme doklady, tak sme v pohode 🙂.

Jediná vec, ktorú sme dvakrát zabudli na dovolenku, bola vysielačka pre najmenšiu 🙂. A to vám bol teda celkom prúser. Keď už všetky mláďatá spia a vy na teraske chcete s manželom mať chvíľu pokoja pri vínku, cikádach a takdááále...a deti spia na hornom poschodí. Nervýýýýýýý. Ale zvládli sme, aj keď dnes túto vec balím medzi prvými!

Ďalšia vec, ktorú som zabudla rovnako a pre istotu hneď na tri dovolenky bol krém proti zapareninám. Akože si poviem, deti odplienkované, aký krém na riťku ja mám brať? Trikrát sa mi baby „vyparili“ z piesku, z vody, netuším z čoho. Kupovali sme krémy aj v Chorvátsku aj v Taliansku. O to vďačnejšia som teraz za spoluprácu s Mustelou, keďže krémik máme doma. A je ozaj super. Máme tri baby a tie „riťky“ občas štípu aj keď plienky už dávno nenosíme. Takže ten už mám zabalený tiež a keby bolo treba natrieme aj bábiky 🙂 .

Mustela® Vitamin barrier cream proti zapareninám pri prebaľovaní, 50 ml

  23 skúseností

Detský krém na zapareniny Mustela® Bébé predstavuje ideálnu starostlivosť na podráždenú a začervenanú pokožku detí už od narodenia. Vitamínový krém s komplexom patentovaných prírodných látok s trojitým účinkom zaistí kompletnú starostlivosť o zadoček bábätka po výmene plienok.² Dermatologicky a pediatricky testované Avocado Perseose® pochádza z udržateľných zdrojov, pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky. Obsahuje 98 % prírodných zložiek. Krém proti zapareninám pri prebaľovaní Mustela Bébé – predchádza, upokojuje a regeneruje, aby bolo bábätko spokojné.

Čo sa týka tých bežných vecí na opaľovanie aj tam sme vybavení, veď ochrana pred slniečkom je nevyhnutná. Po opaľovaní mám ja osobne najradšej oleje. Akosi prirodzene sa mi na opálenú pokožku aplikujú ľahšie, nechávajú ju peknú lesklú. A tu opäť siahnem po Mustele a olejčeku pre síce bábätká – ale čo som ja horšia? Tá vôňa je neskutočná a pokožka krásne hydratovaná. Takže aj tento zázrak máme v Mustela batôžteku.

Mustela® Masážny olej s avokádovým olejom, 100 ml

  8 skúseností

Nič neupevní rodičovské puto viac ako pravidelná masáž olejčekom. Tá má pre vaše deti mnoho výhod. Podporuje trávenie, zlepšuje krvný obeh a zmierňuje bolesti zubov. A navyše je to taký relax! Čo dodať jemnej detskej pokožke nejakú tú hydratáciu naviac? Mustela® Masážny olej s avokádovým olejom je ideálny na masáž celého tela. Suchý olej sa rýchlo vstrebáva, nemastí a bábätko bude po masáži pokojné a jeho pokožka do hĺbky hydratovaná a voňavá. Obsahuje 99% prírodných zložiek. Má vysokú kožnú toleranciu, klinicky preukázanú účinnosť, je dermatologicky testovaný a vhodný pre deti už od narodenia¹. Patentovaná zložka Avocado Perseose® (vegánska² formula) s organickým avokádom, ktoré pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky.

Ako som už písala, naše baby sú tri, takže o zábavu sa starajú jedna druhej. Na piesku sú hračky, lopatky, vedierka samozrejmosťou. Čo som však už viackrát ocenila na nejednej dovolenke je kreslenie a pomôcky k tomu. Výborná vec z IKEA, kam si zbalia deti pastelky, fixky, papiere, nožnice a iné potrebné veci a slúži zároveň ako podložka. Máme hneď dve a na dlhšie dovolenky ich balíme ako prvé.

A na záver ešte jeden kamoš a to je kočík. Aj keď už naša Judi v kočíku nespáva ako je rok dlhý, na dovolenke prepína do iného módu. A nie je nič lepšie ako ju poobede uspať a vychutnať si s ňou jeden Aperol s výhľadom na more 🙂.

Takže žienky, to je odo mňa všetko. Stihla som to napísať, kým malá spí 🙂 takže úspech veľký. Všetkým vám prajem krásne dovolenky, pohodové balenie a ešte pohodovejšie vybaľovanie! Nezabudnite len to, čo sa nedá kúpiť aj v inom štáte a užite si chvíle s tými najbližšími. Vypínam sa a podám info z Talianska! #mustela

Vaša ambasádorka Katka

Začni písať komentár...

Odošli