mravenek
6. apr 2021
2174 

DOVE je iný, rovnako ako každá z nás

Ahojte dievčatá, volám sa Katka, mám 33 rokov, na krku skvelého manžela, tri skoro dokonalé deti a jedného čiernobieleho kocúra. Písanie je mojím „partnerom“ už od detstva. Už ako malá som si písala vlastné rozprávky, vymýšľala básničky pre maminu, babky, Ježiška či kamarátky. Neskôr pribudli slohové práce. Tými som si na strednej škole aj zarábala (ale ticho) 😊 Ďalší študijný smer bol preto viac ako jasný. Vybrala som si žurnalistiku. Po piatich nádherných rokoch, kde ma okrem písania mimoriadne bavil aj život na internáte, som sa oficiálne stala žurnalistkou. Moje kroky smerovali do redakcie regionálnych novín, kde fungujem s malými prestávkami dodnes. Okrem toho som sa ešte „nanominovala“ aj do regionálnej televízie. Aby toho nebolo málo, tam som stretla môjho manžela, ktorý je kameraman a technik. A tak nás okrem láááásky spája aj pracovné nasadenie. Ponorkovú chorobu zatiaľ nemáme, a to nespomínam, že spolu ešte aj príležitosti točíme rôzne videá, fotíme svadby či detičky. Je to však naše spoločné hobby. 

Po našej svadbe v roku 2013 sa naša rodina veľmi rýchlo rozrástla. V roku 2014 pribudla prvá dcéra Agáta, o tri roky neskôr druhá Zita a v minulom roku posledná Judita. Píšem posledná, lebo všetky tri dcéry sú cisárovné, teda narodené sekciou. O tom vám niekedy určite porozprávam, príbehy sú to ozaj neuveriteľné. A samozrejme aj o našej prváčke, škôlkarke a maminej prísavke. A možno aj o kocúrovi, ktorý dostal meno Oreo. 

Okrem písania  mám rada nakupovanie, dobré víno, knihy, stretnutia s priateľmi, more a jeseň. Vždy sa teším, že ma stretne niečo nové, nemám totiž rada stereotyp. A tak, keď som na Modrom koníkovi objavila výzvu, že DOVE hľadá novú ambasádorku, už bol chrobák v hlave. S touto kozmetikou sa mi totiž spájajú ešte moje dievčenské časy. Vtedy sme hltali reklamy o jednej štvrtine hydratačného krému. Akoby to bolo včera, keď si moja mamina doniesla domov prvú voňavú bielu krabičku. Ja sama som ekzematik a moja pokožka je najmä po sprchovaní suchá. Práve preto som aj v dospelosti siahla po mydlách a krémoch DOVE. Šnúru spokojnosti so mnou už ťahajú aj moje dcéry, keďže DOVE pred niekoľkými rokmi spustil kozmetickú radu pre tých najmenších – Baby Dove. 

Druhá vec, ktorá sa mi s kozmetikou spája je slogan DOVE je iný. Iný nielen ako produkt, ale aj v oblasti marketingu či osvety. V čase, keď sa najmä prostredníctvom sociálnych sietí dostávame do akejsi neexistujúcej bubliny dokonalosti, príde reklama. Sú v nej ženy v spodnej bielizni. Normálne, obyčajné, ozajstné. Niekto by povedal „pri sebe“, s jazvami, s celulitídou, staré, prsnaté...Ja hovorím jednoduché iné – reálne krásne. Pretože, ako je iný DOVE, tak je iná aj každá z nás. A práve týmto mi je značka nesmierne sympatická. Okrem toho sa cez kampane venujú aj mladým dievčatám, ktoré často prichádzajú o potrebné sebavedomie. Ale o tom si tiež určite napíšeme viac. 

A čo dodať? Chcem sa poďakovať tímu Modrého koníka ako aj spoločnosti DOVE, že mi dali príležitosť a vložili do mňa dôveru. Verím, že nám to spoločne pôjde. Veľmi sa teším na prácu ambasádorky. Je to pre mňa výzva, zodpovednosť, radosť. Chcem získať nové skúsenosti, podeliť sa o každodenné radosti aj starosti. Ale najviac sa teším na vás.  Na originálne ženy, manželky, mamy...

A ak máte chuť zistiť o kozmetike DOVE ešte viac, nechcete prísť o žiadne novinky, akcie či súťaže, určite sa pridajte aj do našej skupiny DOVE – pre skutočné ženy. 

 Vaša nová ambasádorka Katka 

#babydove

Ja túto kozmetiku mám tiež rada, hlavne ich mydlá takže Katka držim palce, dobre sa čítal už tento úvod, ja sa do skupiny určite pridám 🙂

9. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@johaninka jeee moc ďakujem 😉 teraz je v skupinke aj súťaž tak sa určite zapoj😊

9. apr 2021

Nech sa ti dobre pise, vitaj, budeme ta s radostou citat 😊
Vsetko dobre 🌷

9. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@simca1106 ďakujem dúfam že vás poteším 😉😊

9. apr 2021

Teším sa, vítam ťa a želám veľa krásnych a na tvorbu "plodných" dní 😉🥰

9. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@annie89 ďakujem 😘

9. apr 2021

Málokedy píšem komentáre ale značku DOVE tiež musím pochváliť . Jediný krém ktorý už minimum 30rokov používam. Žiadny iný mi neprospeje na moju suchú pokožku. U mňa je na prvom mieste.

11. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@rika1968 tak to super 🙂

11. apr 2021

Rozhodne dobra volba, prijemny styl pisania a .... viacpocetna rodinka su zarukou zaujimavych pribehov a skusenosti, nielen s kozmetikou 👍👍👍. Tesim sa, nech sa dari. Dove je totiz kozmetika, ktora mi je tiez srdcu blizka a zasluzi si dobru ambasadorku 😊.

11. apr 2021

Tak to bolo hned vidieť, ze pise niekto, kto vie ako👍 určite si rada prečítam dalsie tvoje články, dobre sa to číta...mna vzdy vie rozladiť zlá štylistika a hlavne nespisovne výrazy, aj keď obľúbené a bežné, v hovorovej reči mi nevadia ale v článkoch áno😄😄😄...dove kozmetiku tiez niekedy kúpim, ale nie z presvedčenia,ze by boli lepsie ako ine, skôr je to náhoda...ale rada sa nechám presvedčiť, ze su lepsie ako iné 😇tak nech ti je tu s nami dobre ❤️

11. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@seva22 moc ďakujem 🙂😘

11. apr 2021

krásne napísané, nech sa ti darí ❤

12. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@matka1984 ďakujem veľmi pekne ❤

12. apr 2021

srdecne gratulujem k ambasadorovaniu a nech sa ti daríííí 🙂 :-*

12. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@domichrumi ďakujem krásne 😘

12. apr 2021

Gratulujem a teším sa na ďalšie príbehy, tvoje, moje, naše 😉...vítam ťa medzi nami ♥.

13. apr 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@monculik ďakujem 💛

14. apr 2021

Dove je jiny ve vsech smerech.... ale ta vune cistoty, kremove opojeni, za me uplne nejlepsi znacka, co existuje. Sprchove gely, sampony, kondicionery, peelingy ♥️♥️♥️ Zrovna minuly tyden jsme se s kolegyni bavily na tema mydlo na ruce.... ona zboznuje Baleu, cemuz ja, jako milovnik Dove, nedokazu porozumet. Miluji tu kremove, osvezujici vuni okurky..... proste Dove je 🔝

28. apr 2021

Začni písať komentár...

Odošli