mravenek
18. apr 2023
1386 

Koľko nôh je veľa nôh vo vani?

Naše večery/večierky sa na okamih každodenne sústreďujú do jednej miestnosti. Čo jednej miestnosti, do jednej vane. Presne tam sa väčšina z našej päťčlennej rodiny pravidelne uloží, naloží a ten zvyšok rodiny má „veget“. Občasné výkriky – pomóooc, ona ma topííí, ona cikáááá do vody, ona zjedla mydlo, sú len malým spestrením a nekazia nám, dospelým, večer.

Vo vani sa naše tri grácie menia na tri milovníčky wellnessu so všetkým, čo k tomu patrí. Šesť nôh - malých chápadiel trčí kade tade. Odkedy máme doma možnosť testovať Mustelu, tak si tie domáce kúpele užívajú ešte viac.To má potom človek aj dvadsať minút nerušeného pokoja na gauči. Vtedy môže napríklad len tak pozerať do blba a cítiť sa ako na Maledivách. 🙂

Najviac sa u nás pri večerných rituáloch vo vani udomácnil Jemný detský čistiaci gél na vlasy a telo Mustela Bébé. Ideálny na každodenné použitie, čo u nás spĺňa ten najdôležitejší faktor. Môžu ho používať detičky od narodenia. Je jemný, šetrne umýva jemnú pokožku, vlásky a nevysušuje. U nás vyhráva aj jeho krásna vôňa a to, že neštípe v očiach (to je ozaj veľkááá výhoda, keď sa už tie deti vo vani topia). Vychytávkou je dávkovač na balení, čo je pri troch deťoch naozaj dosť podstatné. Obsah sa totiž nedá len tak ľahko minúť. Pumpička ich po troch stlačeniach vyčerpá a gél tak vydrží o „niečo dlhšie“.

Dermatologicky a pediatricky testované Avocado Perseose® pochádza z udržateľných zdrojov, pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky. No jednoducho jedna báseň.

Aj Jemný detský čistiaci gél na vlasy a telo Mustela Bébé je jedným z produktov, ktoré od nového roka nájdete aj priamo v DM-ke. Kto teda ešte nevidel, nezažil, neskúsil, tak nech sa páči. A už onedlho vás čaká súťaž s Mustelou, kde nebude chýbať ani tento náš vaňový miláčik.

Mustela® Detský čistiaci gél na vlasy a telo, 500 ml

  21 skúseností

Jemný detský čistiaci gél na vlasy a telo Mustela Bébé je ideálny na každodenné umývanie pre deti už od narodenia. Dôkladne a šetrne umýva jemnú detskú pokožku a vlásky, upokojuje pokožku a zabraňuje jej vysušovaniu. Dermatologicky a pediatricky testované Avocado Perseose® pochádza z udržateľných zdrojov, pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky. Hypoalergénne zloženie s pantenolom a glycerínom. Obsahuje 93 % zložiek prírodného pôvodu.

#mustela#dm

Krásne večery vo vani všetkým! Snáď sa tam aj ja raz dostanem....

Vaša ambasádorka Katka!

Začni písať komentár...

Odošli