nagulinka
12. júl 2018
121 

Ako sa Sedmokráska stala mojou kamarátkou

Kedysi niekto múdry povedal, že ani jedno stretnutie v našich životoch nie je náhodné. Obzerám sa spätne a s úsmevom na tvári pritakávam na znak súhlasu. Inak si ani neviem vysvetliť, že práve ja, tá, ktorej moja vlastná skeptickosť nedovoľuje  zapajáť sa do internetových zdieľačiek, súťaží, či výziev rôzneho druhu, som bola vybratá na základe krátkeho, viac než spontánneho komentára. Výnimka,  potvrdila pravidlo a ja som začala testovať  Sedmokráska.

(Ospravedlňujem sa za familiárne oslovenie, ale volám ju takto už od vtedy, ako sa na mňa usmiala po rozbalení balíčka 🙂 ) 

Vo všeobecnosti môžem povedať, že moja pleť je taká, taká... Ženská. Ani suchá, ani mastná, trošku citlivá, sem tam sa objaví peha či autogram tej ktorej starosti - vráska. Vyskúšala som lepšie i horšie, lacnejšie i drahšie, známe i menej známe kozmetiky. Azda pod drobnohľadom kozmetického zrkadla, by sa v nej našla každá z vás... A tak by sa i každá z vás skamarátila so Sedmokráskou.      

Ale teraz pekne s kostolným poriadkom. Milé dámy, slečny, mamy, babiny, super ženy bojujúce s každodennými úlohami dnešnej doby. Dovoľte mi, predstaviť vám moju (a verím, že i vašu nastávajúcu) kamarátku Sedmokrásku.

Odličovacie mliečko s mandľovým olejom a sedmokráskou

Tá vôňa... Dokonca i teraz pri písani mojej recenzie, opakovane privoniavam k jemnému mliečku, aby ma tá povestná múza pravidelne medzi riadkami nakopávala. A v podstate, ak nemá čas, nevadí. Pri tomto výrobku, to ide totiž samo. Mliečko je krásne biele, ľahkej, nemastnej konzistencie. Vôňou mi pripomína niečo...niečo...bábätkovské...a keď je pre ženu niečo bábätkovské, je stelesnením čistoty, lásky, nehy a ... dokonalosti.
A fakt, že si hravo poradilo i s mojím povestným červeným trvácnym rúžom, mu k dokonalosti len pridáva ďalší bod.

Upokojujúca pleťová voda

... tá vôňa ...ma prekvapila! Nie milo, ani nemilo... len...čakala som niečo iné. A tak ako ma kedysi pred xy rokmi  prekvapila chuť olív, (dnes sú mojou závislosťou) prekvapila ma aj jej vôňa.

... a tak ako  pred yx rokmi  rástla moja láska k olivám olivu po olive, rástla moja obľuba k tejto pleťovej vode od použitia k použitiu. 

Dnes mi jej vôňa pripomína čistotu letnej rosy a pocit, keď sa ráno prejdete bosými nohami po orosenej tráve, môžete zažívať každý večer pred zrkadlom.

Veľkým plusom je, že zanecháva moju pleť vláčnu, jemnú, nič nepáli a nemám pocit napnutia.

Peelingová pleťová maska

Nebudem klamať a maminy malých detí ma dozaisto pochopia a s úsmevom na tvári sa v situácií nájdu...masku som stihla použiť iba dvakrát. Hoci ju stačí  nechať pracovať na vašej tvárii za vás  a krátku dobu, potreba okamžitého spánku bola často silnejšia 🙂 No aj napriek tomu, po oboch použitiach moju pleť pekne rozjasnila a prinavrátila je "živosť"

A čo na záver? Slová vďaky budú tou správnou bodkou na záver.  Moje ďakujem patrí nášmu "koníkovi"  a kozmetike MANUFAKTURA za možnosť testovať a nájsť si novú kamošku, i keď je vo fľaštičke :- 🙂 

Ak ženy musia byť milované, aby ostali krásne, verte, že Sedmokráska vás bude rozmaznávať a hýčkať každé ráno i večer 🙂 Všetko dobré a krásne žienky.

#test_manufaktura2

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli