icon
1 / 1
avatar

Vyzerá to fantastický!Toto určite skúsim,vlastne si jedna z 2 mojich "múz",ktoré otváram,keď neviem,čo variť alebo ako varit🙂
"Nech ti to dlho vari!"
Ďakujem🙂

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

Vyzerá to lákavo, ja tiež indiu milujem, ale esšte som nič neskúšala variť. Mohla by si dať recept?

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@amel ďakujem, len rozmýšľam, ako sa mi do podarilo, ja mám pocit, že stále dookola varím tri jedlá 😅 Ale iste vyskúšaj, ja si na týchto chutiach veľmi idem a kľudne aj bez mäsa - nahrádzam ho cícerom alebo bielou fazuľou..

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@sili82 https://www.chute-sveta.cz/2018/03/02/kureci-ti... cca tento recept, len si ho upravujem podľa svojich chutí - vynechávam chili, namiesto pretlaku pouzivam paradajkovu pastu a namiesto smotany davam kokosove mlieko..

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@nesvadbovo ja indiu milujem,ale neskúšala som.
Okrem zakladneho ryza&kari nedám nič.

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@nesvadbovo Ďakujem.

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@nesvadbovo cícer alebo fazuľu dávaš uvarenú a potom ju ešte varíš v omáčke 20 minút?

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@zfidorka ano, tak. Strukovinu uvarim v tlakaci, potom este dovarim v omacke.. ale nie 20 minut, asi tak 10, nech sa chute prepoja..

Odpovedz
10. apr 2024
avatar

@amel uvidis, ja odkedy som skusila prvykrat, aspon raz za dva tyzdne to varim 🙂

Odpovedz
10. apr 2024
avatar
Odpovedz
10. apr 2024
avatar

Skús raz pridať jedno malé sušené chilli alebo len polovičku, pretože bez chilli to nikdy nebude india. Je to iná štipľavosť než tá naša - myslím teraz na štipľavé papriky alebo feferônky.
Po varení vyber ak ju nájdeš. 😉

Odpovedz
30. apr 2024