nicoletha
14. jún 2018
216 

Yves Rocher Hydra Végétal

Starostivosť o pleť je pre mňa veľmi dôležitá a s ňou sú spojené aj produkty na jej čistenie a vyživovanie z vonka.

Chtiac nechtiac som bola vybratá medzi 10 žienok, ktoré mohli testovať túto úžasnú prírodnú kozmetiku. Táto správa ma neskutočne potešila, kedže skincare rutina sa pre mňa stáva čoraz dôležitejšou súčasťou života. Neviem si predstaviť večer alebo ráno bez toho, aby som sa doslova pomaznala so svojou pleťou 🙂 V mladom veku, teda vlastne v pubertálnom, som mala veľké problémi s aknóznou pleťou. Bol to beh na dlhú trať. U kožnej som bola každý mesiac, vyskúšala všetko možné, nič mi nepomohlo. Po odstupe času, samovýuke, čitaní, študovaní, som pochopila , čo a s čím kombinovať. Ale v prvom rade som pochopila, čo potrebuje moja pleť aby bola krásna, zdravá a hydratovaná. 

Na testovanie som dostala čistiaci gél,  čistiaci peeling, čistiace mlieko, toner a hydratačný krém. Všetký produkty som vyskúšala a tu je moja recenzia. Na začiatok musím povedať, že som si túto sadu veľmi obľúbila, takže to bude recenzia plná vychvaľovania. Poďme teda k jednotlivým produktom. 

Čistiaci gél Hydra végétal

Tento gélik čístí a zároveň hydratuje pleť, u mňa veľký bum neurobil, ale nebol ani sklamaním, kedže svoju úlohu splnil. Zamerala som sa aj na vyčistenie make-upu, s ktorým si hravo poradil. Príjemne vonia, pleť zostane po vyčistení čistá a hydratovaná.

Gélový peeling Hydra Végétal

Pleťové peelingy použivam veľmi rada. Peeling Hydra Vegetal od Yves Rocher je gélovitej konzistencie, má jemné zrniečka a rovnako jemnú vôňu, ktorá nedráždi pleť ani nevyvoláva nepríjemný pocit. Zrniečka nie sú príliš drsné, takže peeling je príjemný a pleť zbytočne extra nedráždi. Po vyčistení je pleť jemnulikná, zbavená všetkých odumretých látok. Tento produkt mi bol asi najbližší, veľmi som si ho obľúbila a určite budem po ňom siahať aj v budúcnosti. 

Hydratačné tonikum Hydra Végétal

Tonikum som používala každé ráno a večer. Pleť zbytočne nevysušuje, ale ani som nemala po ňom pocit lepkavej pleti. Pleť po géliku alebom mlieku krásne dočistí a pleť je pripravená na ďalšiu starostlivosť. Je čisto na prírodnej báze, a čo je pre mňa najdôležitejšie, neobsahuje alkohol. 

Hydratačné odličovacie mlieko

Aaaach, môj svet... V poslednej dobe som si neskutočne obľubila čistiace mliečka, a toto je úplný zázrak. Používala som ho každé ráno. Doslova som sa tešila, ako si s ním ráno vyčistím pleť. Príjemne vonia a pokožku v okolí očí nedráždi. Neobľubujem čistenie pleti s vatovým tompónom, takže som ho použivala s čistiacou kefou. 

Hydratačný krém na deň a noc Hydra Végétal 

Tento krém, teda vlastne gél, má príjemnú sladkú vôňu. Konzistencia je na gél tuhšia, vďaka čomu vsiakne do pleti postupne. Po vsiaknutí ostane na povrchu jemný film, ktorý zabezpečí prísun hydratácie a pokožka je chránená. Pleť je jemnučká, doslova ako zamat, celkom som sa doň zamilovala, a určite sa stane u mňa stálicou. 

Suma sumárum

Som nesmierne nadšená týmto radom, moja pleť je viditelne krajšia a vláčnejšia. Ja mam úžasný pocit po čistení, moja pleť dýcha, je vláčna. Dokonca aj make - up vyzerá na pleti krajšie, mám pocit, že sa mi lepšie rozloží na pleti, čo je ďalšie potitívum. V skutočnosti som nenašla žiadne negatíva a rozhodne odporúčam vyskúšať. Cena je prijateľná, produkty sú dostupné cez internet, dokonac aj v kamenných obchodoch. Ešte raz ďakujem za možnosť vyskúšať túto kozmetiku. 

#test_yvesrocher5 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli