nivea93
30. mar 2020
190 

Vôňa bábätka

Každý z nás vie, ako voňajú bábätka. Najmä my ženy. Matky. Voňajú tak čisto. Jemne. Hebučko. Ťažko to opísať, ale každý si tú vôňu vie predstaviť.

Keď som sa zapojila do súťaže o kozmetiku Nivea baby, vedela som, že ak by nás vybrali, nebolo by to pre nás testovaním. A veru, nás, mňa a moju 10-mesačnú Leu, vybrali. 

Jedno ráno mi zavolal kuriér, že či som doma, že má pre mňa balíček. Balíček? Pre mňa? Veru, rýchlo som prepočitavala, že čo som zase objednala :D. Potom mi svitlo....

Tak teda budeme Testovať-neTestovať. Píšem netestovať, lebo my doma Nivea kozmetiku veľmi dobre poznáme. Ja sama mám citlivú a suchú pokožku. Roky už používam Nivea pleťový krém a takisto aj telové mlieko. Preto, keď som bola ešte tehotná a stala som v drogérii pred regálom plným detskej kozmetiky, zvolila som Nivea baby. Nevedela som po čom siahnuť, a tak som vybrala mnou overenú značku. Nielen, že ma oslovila dostupná cena, rokmi overená značka, ale poviem vám, aj tá vôňa zohrala svoju úlohu. A je presne taká. Čistá, jemná. No presne taká bábätkovská. 

Tak som to doma pekne všetko pripravila na večerné kúpkanie. Nivea baby my first cream, to pre nás nebola žiadná novinka. Pre moju Leu je to doslova prvý krém. Mali sme ho v pôrodnici, kde som sa, kvôli úspore miesta v taške, na ňom priživovala aj ja :D. Dlhých 7 dní, ktoré sme boli v nemocnici, som si denne minimálne 2x s ním natierala tvár. Takže tento krémik prešiel testom nie len u Lei, ale aj u mňa. Je výborný. Voňavý. Má ľahučkú textúru. pekne sa vpije a zanechá pokožku krásne hydratovanú. Pre mňa je aj samotné plechové balenie veľmi praktické. U nás má totiž aj praktické využitie. Počas krémovania ho moja malá asistentka drží. Obracia ho v malých ručičkách, pozoruje, ochutnáva :D.

Novinkou pre nás bol Micelárny gél. Oproti konkurentovi od Nivea baby, ktorého sme už doma mali, mal jemnejšiu vôňu. Vôňa je taká jemná a nenásilná, až by som povedala. Penil veľmi dobre. Jediné, s čím nie som spokojná, je flakón. Nezmestí sa do otvoru na vaničke. Stále z tade padal, keď som vytlačila gél. Ale možno to nie je chyba flakónu, ale našej vaničky :D

Celé to musím zhodnotiť pozitívne. Určite tejto značke ostaneme naďalej verné a v drogérii budeme po nej opakovanie siahať. Keď sa ma nejaká budúca mamička opýta, akú kozmetiku má kúpiť, rozhodne jej odporúčim Nivea Baby.

#test_nivea2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli