nmhc
10. apr 2021
70 

...veselé pranie s BUPI žabkou

Ešte pred tým, ako sa tu rozpíšem, by som sa chcela predovšetkým poďakovať Modrému koníkovi za to, že nám umožnil testovanie pracích prostriedkov Bupi BABY.

Hlavným testerom bol môj 16-mesačný syn Samuel. Akonáhle balík dorazil, vrhol sa naň a hneď bolo jasné, čo ho v balíku očarilo. Áno, bola to krásna zelená plyšová žabka Bupi. Stali sa z nich skvelí parťáci. Dokonca ani chuťovo nie je zlá! 🤦(možno tip na sladkú maškrtu 😉🐸)

Popravde, so značkou Bupi som doposiaľ nemala žiadne skúsenosti, takže som nevedela, čo od toho očakávať. Ale poviem vám pravdu, že už po otvorení balíka ma zasiahla krásna vôňa a o to viac som sa tešila na prvé pranie.

Balík obsahoval konkrétne tieto pracie prostriedky:

  • Bupi BABY Sensitive tekutý praci prostriedok 
  • Bupi BABY Sensitive prášok 
  • Bupi BABY Color tekutý prací prostriedok 
  • Bupi BABY Sensitive aviváž 

Naše testovanie, spolu so žabkou, sme zahájili s Bupi BABY Color tekutým pracím prostriedkom. Bola som veľmi zvedavá, ako sa tento tekutý prostriedok popasuje s farebnou bielizňou, ktorá bola, okrem iného, od jedla, keďže Samko už prevažne papá sám, ale hlavne boli na veciach škvrny ako blato a tráva. 

Na moje prekvapenie bola bielizeň nielen čistá, ale aj krásne voňavá, čo sa mi nie vždy stalo pri iných pracích prostriedkoch. Takže môžem povedať, že tento tekutý prostriedok si u nás už miesto našiel. ❤️

Bupi BABY Sensitive prášok spolu s BABY avivážou som vyskúšala na látkových bavlnených plienkach, ktoré sú súčasťou nášho každého dňa, hlavne pri jedení (viď foto 🤦😁). Tu som bola trošku sklamaná. Očakávala som rovnako príjemnú vôňu, no opak bol pravdou. Bielizeň mi vôbec nevoňala. Mala som pocit, akoby som ju len premyla v čistej vode.

☝️ Ale na druhej strane musím vyzdvihnúť, že bola veľmi jemná a príjemná na dotyk a hlavne čistá. 

Štvoricu pracích prostriedkov uzatvára Bupi BABY Sensitive tekutý praci prostriedok. Ako som aj v príspevkoch spomínala, náš Samuel miluje pranie. Je to jeho jedna z najobľúbenejších činností. 

A tak sme spoločne naložili práčku a tentokrát (aj keď je to BABY) sme tekutý prací prostriedok vyskúšali na našich veciach ("našich" myslím moje a manželove 😉). Očakávala som rovnaký výsledok ako pri prášku. No poviem vám, že po tomto praní sme sa s manželom preniesli do detských čias a zaspomínali si na tú príjemnú detskú vôňu a krásne jemnučké oblečenie. 

Takže oddnes už len tento tekutý prostriedok. ❤️

Pozitíva 

  • Parfum bez alergénov 
  • Vhodné aj pre citlivú pokožku detí 
  • Cenovo dostupné 
  • Dobrá rozpustnosť
  • Možnosť využiť pri akejkoľvek bielizni
  • Vhodné aj na ručné pranie

Negatíva 

  • Nevýrazná vôňa (Bupi BABY Sensitive prášok)
  • Malé balenie 

Za seba môžem povedať, že som bola s týmito pracími prostriedkami spokojná. To, čo niekde chýbalo, sa zase vykompenzovalo v niečom inom. Je pravda, že pri malých deťoch je lepšie, aby tá vôňa nebola až tak výrazná (aspoň u mňa), čo podľa mňa Bupi BABY spĺňa. 

Z hľadiska ceny a kvality si myslím, že jedno z naj na trhu.

Čo ešte dodať? Hádam už len, že :

 "VITAJ U NÁS DOMA BUPI " 🐸❤️

#test_bupibaby
#recenzia
#skusenosti_pracie_prostriedky_bupi

Začni písať komentár...

Odošli