oliva1212
22. máj 2018
245 

BabyDove, kľudne aj FamilyDove

Na začiatok by som Vám chcela predstaviť moje testujúce slečny, 9 mesačné, Sašku a Karinku. Áno sú to dvojičky, ale každá je úplne iná a tak isto aj pokožky majú rôzne. Saška znesie všetko,teda jej pokožka, no Karin, tá má od narodenia problémy s kožičkou. Novorodenecké akné, suché škvrny, atopický ekzém, nevyhovujúce plienky... Trošku sme sa natrápili, kým sme prišli na to ,,naše” vhodné. 

A tu prišla možnosť testovať babyDove! A tu je naša skúsenosť!

Začnem wipes sensitiv moisture, vlhčenými obrúskami, keďže tie sme minuli raz dva (viete pri dvoch riťkách, sa všetko rýchlo míňa). Sú také hebké, ako bavlnka, niesu moc mokré ale ani suché, také primerane, akurát. Sú určené na citlivú pokožku bábätka, a nám teda sadli, aj tej  našej citlivejšej riťke.

Krém proti zapareninám nappy cream rich moisture:  tento kremík krásne vonia, tak príjemná jemná vôňa, nieje taký hutný ako iné krémy na zadočky, čo sa mi celkom pozdávalo, ale však pri Karinke som ho musela prestavať používať, pretože zadoček nám zostal velmi červený asi po 2 dňoch používania, tak sme si dali pauzu a o dva týždne sme skúšali zase, nepotvrdila sa nám reakcia na kremík takže zrejme za tu prvú reakciu mohli naše zúbky práve prerezávajúce sa.

Lotion sensitive moisture : toto telové mliečko má prekvapilo svojou konzistenciou, hydratuje, jemne vonia a hlavne hneď sa vstrebáva, pokožka nezostáva po nanesení ,,lepkavá” a ani mastná. Ale hebučká a hydratovaná.  Akurát balenie sa mi zdá dosť malé, možno práve kvôli tej našej väčšej spotrebe, takže chystám sa ho zakúpiť len by má potešilo keby bolo vo väčšom balení, v takom rodinnom, keďže aj manželovi sa veľmi páčilo toto telové mlieko ;)

Prejdem k tomu mydielku baby bar rich moisture, a tu prichádzam na rad ja ;) netajím sa tým že som všetko vyskúšala na sebe, robím to úplne s každou kozmetikou, moja citlivá pleť je akýsi senzor, všetko čo idem dávať svojim deťom najprv pekne otestujeme na svojej pleti ;) či má to neštípe, nepáli, nevysúša a až keď je to u mňa Okej tak to aplikujem svojim deťom. No a poviem Vám že som si to mydielko znárodnila ja 🙂 skúsila som sa s ním odlíčiť a teda na moje prekvapenie, bola som nadšená ! Tvár som mala jemnučkú ako ,,detskú prdelku”. Takže za mna úplna paráda, a už som si kúpila ďalšie do zásoby.

Šampón rich moisture : no tak tento šampón je podľa mna top ! Krásne vonavučký, pení parádne a vlásky sú po ňom jemnučké, skúsila som ho aj ja a baby poviem Vám že je to paráda, už dávno, pradávno som nemala take jemne vlasy, naozaj som bola prekvapená. hmm... a tá vôňa 🙂

Umývací gél na telo a vlásky head to toe wash, celkom slušná penivosť, krásna jemná vôňa ktorá dlho vydrží na pokožke dieťatka, tu by som chcela podotknúť že rad rich moisture vôbec nezaostáva za sensitive moisture nevidím takmer žiaden rozdiel, možno vôňa je trošku intenzívnejšia u rich moisture. Úplne jemnučká konzistencia u oboch výrobkoch.

Ak to mám na záver zrhnúť, tak táto kozmetika je naozaj vyhovujúca na citlivé pokožky , či detí alebo dospelých, je porovnateľná s oveľa drahšími,zvučnejšími značkami ktoré mnohé z nás zakupujeme v lekárni, mysliac si že je to to najlepšie pre naše deti. 

                                   A preto, zostavame verné babyDove !

                                                               A ďakujeme

                                                    @konik_testuje 

#test_babydove #recenzia 

#test_babydove2

Som rada, že ste spokojné 😍 Inak to telové mlieko je aj v objeme 400ml (pokiaľ si mala doma to menšie 200ml). 400ml predávajú v Teta a 101 drogerie (Rich Moisture i v DM online) 🙂

20. máj 2018

@bea0802 aaaaaa vidíš ! To som nevedela. V dm som pozerala ale mali len to naše malé . Ďakujem za tip 😍

20. máj 2018

@oliva1212 Nie je začo 🙂

20. máj 2018

Ja síce nepíšem k testovaniu...ale krásne baby máš 🙂 nádherné 🙂

22. máj 2018

@blondiee83 ďakujem 💋💋💋

22. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli